Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Canalele Intact în HD (Antena 3, Antena Stars, ZU și Happy Channel).

- - - - -
  • Please log in to reply
3468 replies to this topic

#3043
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
La Alo Shop am vazut si la Favorit TV.

#3044
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
4:3 pe Antena Stars... bleah...

#3045
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Vai ce urat se vede imaginea si burtiera pe Antena StarsPosted Image .

Dupa ce naiba au mai lansat Antena Stars HD? Mai bine ramanea doar sa emita 16:9 si gata sau 4:3 cum este acum.

Si ce nume de emisiune ciudata ,,Partitura lui Morar".Posted Image

#3046
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
E înregistrare veche...De aia e 4:3 Antena Stars. Și duminica  trecută și acum 2 duminici a fost emisiunea, cu înregistrări mai vechi și tot 4:3. Și se și vede ca naiba...
În rest Antena Stars e 16:9, cum e in mod normal. Mi se pare că și "Să te prezint părinților" (înregistrări mai vechi) e tot 4:3.

Edited by Marin2514, 25 February 2018 - 21:15.


#3047
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006

View PostCOS_TUG, on 25 februarie 2018 - 20:31, said:

La Jumate apartine de Antena, insa AloShop de asemenea, parca numai pe postul lor sunt reclame de la ei...?
Aloshop e si la altii. Dar cred ca siteurile de anunturi cu ZZ (carzz, jobzz, homezz) sunt ale lor. Reclame la astea chiar n-am mai vazut in alta parte.

#3048
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Partial Off :

https://aloshop.tv/ => Copyright © OMN 2014 | Open Media Network SRL => https://www.ziuacons...srl-511556.html

:)

#3049
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
"De-a viața ascunselea", cu Florentina Fântânaru, noua emisiune la Attached File  Antena_3_HD..jpg   4.6K   6 downloads.
O nouă emisiune începe sâmbătă, 3 martie, la Antena 3.
Emisiunea se numește "De-a viața ascunselea" și va fi realizată de către jurnalista Florentina Fântânaru. Emisiunea va fi pe formatul celei de la Antena Stars, "Dincolo de aparențe", emisiune realizată de către jurnalista Florentina Fântânaru timp de 11 ani. Va fi o emisiune cu interviuri de suflet.
Primul invitat al noii emisiuni, care poate fi urmărită sâmbătă, 3 martie, de la ora 14:00, este Ștefan Bănică.
"Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul..."
În primul interviu despre mutarea de la Antena Stars la Antena 3, acordat pentru DCnews, Florentina Fântânaru a spus că: "Nu simt că mă despart, simt că trec într-o nouă etapă, mai profundă, mai înțeleaptă, mai subtilă. Simt o energie nouă, pentru că oamenii au nevoie de povești de viață inspiraționale. Simt că avem nevoie acum mai mult de o putere venită din istorii trăite. Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul...".
În ceea ce privește speranțele mutării la Antena 3, Florentina Fântânaru ne-a spus "Îmi doresc să continui să intervievez valori autentice."
Emisiunea va putea fi urmărită sâmbăta și duminica de la aceeași oră, 14:00.
Sursa:tps://www.#####ro/de-a-via-a-ascunselea-cu-florentina-fantanaru-la-antena-3_581913.html
Florentina Fântânaru, PRIMUL INTERVIU despre mutarea de la Attached File  Antena_Stars_HD-0.png   27.11K   6 downloads la Attached File  Antena_3_HD..jpg   4.6K   6 downloads
Florentina Fântânaru, pe care timp de 11 ani ați urmărit-o realizând emisiunea ”Dincolo de aparențe” la Antena 2/ Stars, își va continua activitatea într-o nouă emisiune la Antena 3. Realizatoarea de televiziune a acordat, pentru DCNews, primul interviu despre mutare, unul emoționant, așa cum v-a obișnuit, despre sentimente, trăiri și așteptări.
Iată interviul pe care Florentina Fântânaru l-a acordat pentru DCNews:
”Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul...”
Roxana Neagu, : Începeți un nou proiect la Antena 3, ceea ce înseamnă despărțirea de un altul, de la Antena Stars. Emisiunea de la Antena Stars eu, cel puțin, am perceput-o ca pe una de suflet. Cu ce gânduri vă despărțiți de emisiunea "Dincolo de aparențe"?
Florentina Fântânaru: Sunt 11 ani... Emisiunea a crescut odată cu fiul meu care în 2007 avea un an. Acum are 12. La început a fost doar titlul, acum e un brand. Nu simt că mă despart, simt că trec într-o nouă etapă, mai profundă, mai înțeleaptă, mai subtilă. Simt o energie nouă, pentru că oamenii au nevoie de povești de viață inspiraționale. Simt că avem nevoie acum mai mult de o putere venită din istorii trăite. Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul...
”Un serial cu `Va urma`”
Roxana Neagu,: În ceea ce privește emisiunile din acest weekend, ultimele pe care le realizați sub sigla ”Dincolo de aparențe”, ce trăiri aveți?
Florentina Fântânaru:  Emoții constructive... o satisfacție că am facut ceva bun și frumos și autentic. Nu mă despart de niciun invitat, voi continua să ne întâlnim periodic, pentru că întotdeauna mai e ceva de spus, întotdeauna rămâne ceva nespus, e ca un serial cu `Va urma`.
”Emoția e atât de puternică încât te poate da peste cap”
Roxana Neagu, Ce amprentă a pus realizarea emisiunii "Dincolo de aparențe" asupra omului Florentina Fântânaru?
Florentina Fântânaru: Toate întâlnirile m-au marcat și crede-mă că traiesc odată cu invitatul întâmplările destinului sau. Ficțiunea e nimic, pe lângă întâmplările trăite. Am învățat că atunci cțnd vorbești despre trăirile tale lăuntrice, emoția e atât de puternică încât te poate da peste cap. Au fost destăinuiri intense care ne-au tulburat pe invitat, pe mine și pe telespectatori.
Sursa:tps://www.#####ro/florentina-fantanaru-primul-interviu-despre-mutarea-de-la-antena-stars-la-antena-3_580778.html

Adriana Bahmuțeanu se reîntoarce pe micile ecrane. “Voi avea un alt proiect la Attached File  Antena_Stars_HD-0.png   27.11K   9 downloads
Attached File  bahmuteanca1.jpg   92.3K   11 downloads
Adriana Bahmuțeanu se reîntoarce pe micile ecrane, după ce în ultima perioadă s-a concentrat asupra creșterii celor doi băieți. Vedeta a făcut anunțul în direct la tv.
Adriana Bahmuțeanu a anunțat în emisiunea „Xtra Night Show” că se va reîntoarce pe micile ecrane, însă, momentan, și-a luat o pauză, pentru a putea sta mai mult timp cu cei doi copii ai ei,
„Voi avea un alt proiect la Antena Stars, domnul (n.r. fostul soț) este prost informat. I-am rugat pe șefi să mă lase să petrec cu copii un timp”, a spus Adriana Bahmuțeanu.
Adriana Bahmuțeanu, care și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul vremii, își vede acum de viața ei, iar de curând s-a lăsat pe mâna unor prieteni apropiați, care au aranjat-o ca la carte și care i-au făcut fotografii ca de revistă, după cum se laudă chiar ea.
Sursa:https://www.libertat...-ecrane-2152959

Pe 26 februarie la Attached File  Happy_Channel_HD-0.png   26.5K   5 downloads , “Intrusul” ajunge la final și “A doua șansă” are marea PREMIERĂ
Difuzat în premieră și în exclusivitate la Happy Channel, blockbusterul “Intrusul” (“Insider”) ajunge luni (26 februarie) la final. Fanii serialului vor putea urmări ultimul episod de la ora 21.00. În aceeași zi, Happy Channel le aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, aflat la prima difuzare în România. “A doua șansă” are marea premieră luni de la ora 19.00.
Blockbusterul care îi are în rolurile principale pe actorii Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli se încheie pe 26 februarie, ultimul episod din “Intrusul” putând fi urmărit de la ora 21.00 la ora 22.00. În aceeași zi, la Happy Channel va avea lansarea “A doua șansă”, având difuzarea de luni până joi, în intervalul 19.00-21.00. Serialul spune povestea de viață a lui Deniz (Özge Özberk), care trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).
PREMIERELE continuă la Happy Channel cu “Inima orașului”, care a fost difuzat anul trecut în Turcia, iar din 27 februarie va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00 la ora 22.00. Kerem Bürsin și Leyla Lydia Tugutlu sunt protagoniștii serialului turcesc care le propune telespectatorilor o poveste plină de emoție.  Kerem Bürsin este Ali Smith, un tânăr marcat de o traumă din copilărie, când a asistat la moartea propriei mame. El își trăiește viața pe mare, la bordul unui vapor de transport marfă, și ani mai târziu, revine în Istanbul, unde ajunge să o cunoască pe frumoasa Derin Mirkelamoglu (Leyla Lydia Tugutlu). Întâlnirea le schimbă total viața.
Luni (26 februarie), la Happy Channel, se încheie sezonul trei al serialului “Elif”, iar marți (27 februarie) debutează cel de-al patrulea sezon al producției. Începând din această săptămână, serialul va putea fi urmărit de luni până sâmbătă, de la ora 18.00 la ora 19.00.
Primăvara începe la Happy Channel cu o super-producție, fiind programată pe 2 martie marea PREMIERĂ a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”/”Total dreamer” aka “Totalmente demais”, o producție Globo 2016, cu difuzare în fiecare vineri și sâmbătă, de la 19:00 - 21:00.
“În viață nu vei întâlni nici zânele, nici prinții din poveste… “, crede Eliza, interpretată de Marina Ruy Barbosa, care hărțuită de tatăl vitreg, alege să fugă de acasă. Dornică să le ofere o viață mai bună mamei și fraților săi, ea își încearcă norocul în marele oraș Rio. Lucrurile nu se dovedesc a fi ușoare, însă Eliza îl va avea aproape pe Jonatas (Felipe Simas), care va face tot posibilul s-o ajute să-și îndeplinească visul. Lucrurile vor lua o altă întorsătură pentru Eliza, atunci când ea îl va întâlni pe Arthur (Fábio Assunção). Patron al unei agenții de modeling, Arthur îi propune s-o transforme într-un model de succes. Telespectatorii îi pot urmări povestea Elizei, în această primăvară, în ”O Cenușăreasă la Rio”.
La sfârșit de săptămână, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc, la Happy Channel, “Povești COOL”. Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, printre materialele pregătite telespectatorilor se vor regăsi rețete delicioase și ușor de preparat în cadrul rubricii “Don Apetit&co”, dar și interviuri în exclusivitate cu oameni importanți din lumea cinematografiei, invitați ai Irinei Nistor la “CineCOOL”.
În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!
Sursa:http://jurnalul.ro/c...era-766990.html
Ce cuprinde grila de primăvara a postului de televiziune Attached File  Happy_Channel_HD-0.png   26.5K   5 downloads
Din 19 februarie, postul de televiziune Happy Channel va curprinde noi producții, care vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pentru publicul român. Serialul sud-american “Dragoste eternă” și blockbusterul turcesc “Intrusul” (“Insider”) se apropie de sfârșit, iar locul lor în grila stației tv va fi ocupat de alte super-producții.
Pe 19 februarie, de la ora 16.00, Happy Channel va difuza ultimul episod “Dragoste eternă”, iar fanii serialul vor putea afla deznodământul serialului lor preferat. Începând cu această dată, telespectatorii vor avea o nouă producție în grila postului de televiziune.  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” (“Que te perdone Dios”), noua producție marca Televisa, are premiera pe 19 februarie, ora 17.00, iar din 20 februarie, Happy Channel va difuza câte două episoade ale serialului, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00.
În această lună, telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale blockbusterului turcesc “Intrusul” (“Insider”), de luni până joi, de la ora 20.00 la ora 22.00, finalul serialului fiind programat pentru luni (26 februarie), ora 21.00. În ziua în care se încheie “Intrusul”, Happy Channel le aduce telespectatorilor în premieră și în exclusivitate un nou blockbuster turcesc. “A doua șansă” (“Second chance”) are lansarea pe 26 februarie, la ora 19.00, putând fi vizionat de luni până joi, între orele 19.00-21.00.
Din 26 februarie, serialul “Elif” se va difuza de luni până vineri, de la ora 18:00 la 19:00, iar ”Totul despre sex” / ”Sex and the city” va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 22:00 la 23:00.
Pentru ziua de 27 februarie, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor o nouă lansare. În premieră și în exclusivitate, postul de televiziune difuzează serialul turcesc ”Inima orașului” (”Heart of the city”), de luni până joi, în intervalul orar 21:00 - 22:00.
În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor “Povești COOL”. În cadrul emisiunii, rețete savuroase și ușor de realizat vor fi pregătite la “Don Apetit&Co”, iar Irina Nistor va avea invitați de seamă din lumea cinematografiei la “CineCOOL”.
Sursa:

#3050
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Doi ani de Attached File  Happy_Channel_HD-0.png   26.5K   8 downloads: “Povestea începe cu tine!”
Attached File  doi-ani-de-happy-channel-povestea-incepe-cu-tine-18608134.jpg   9.97K   8 downloads
Ziua de 8 Martie aduce la Happy Channel un motiv în plus de bucurie. Postul de televiziune sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.
Ziua Internațională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlinește doi ani de când a intrat pe piața televiziunilor dedicate femeilor. Cu prilejul evenimentului aniversar vor fi lansate ID-urile de primăvară, iar începând cu această zi, grafica va căpăta o nouă identitate, în care roșu va fi culoarea de bază.
“Povestea începe cu tine!” - este sloganul din această primăvară pe care îl are postul de televiziune Happy Channel, care continuă să le ofere telespectatorilor super producții difuzate în premieră și în exclusivitate.
"De doi ani încercăm să le oferim românilor producții de calitate, povești care să-i inspire și în care să se regăsească. Am pus suflet în toate proiectele, fie că a fost vorba de serial, fie că a fost vorba de emisiune. Ne-am dorit să aducem telespectatorilor conținut curat și ne-am ferit de programe de tip tabloid. La doi ani de Happy, continuăm să ne ținem de această promisiune. Sărbătoresc această zi prin muncă și 8 Martie mă prinde pe platourile de filmare. Happy pregătește surprize și anul acesta, abia aștept să le descoperiți!", declară Ruxandra Ion, Senior Advisor Happy Channel.
“Happy Channel este un nou început pe piața canalelor de televiziune dedicate femeilor. Cei doi ani petrecuți la Happy, pentru mine au însemnat enorm. Am intrat într-un domeniu nou. De la actor la prezentator. A fost greu la început, având în vedere că din postura de actor trebuie să ignori camerele de filmat, pe când aici este total opus. Trebuie să înveți să comunici cu oamenii de acasă. În această perioadă, conținutul emisiunii noastre a evoluat mult, iar anul acesta, am schimbat formatul, așa că în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, vă așteptăm la Povești COOL.  Aici puteți vedea personajele voastre preferate din filme, desene și basme, aduse la viață de mine și de Criss. Ne face mare plăcere să combinăm actoria cu meseria de prezentator. Este un format unic în România, așa că vă așteptăm la Happy Channel!”, spune Vlad Gherman.
“Le mulțumim telespectatorilor pentru că au fost alături de noi în tot acest timp și îi anunțăm pe această cale că le vom oferi și de acum încolo multe momente happy. Le pregătim << Povești COOL >>, dar și alte proiecte surpriză!”, le transmite Cristina Ciobănașu fanilor.
Attached File  -18608136.jpg   26.43K   6 downloads
“De doi ani suntem mai Happy! De când cu întâlnirile mele fericite cu actori de cinema speciali și secretele lor, viața este mai cool, iar optimismul – floare tot mai rară altfel, pare la ordinea zilei, ca în destinele de invidiat din peliculele fascinante de altădată!”, declară Irina Margareta Nistor, critic de film și prezentatoare “CineCOOL”.
În cei doi ani de activitate, Happy Channel a lansat primul serial filmat integral cu telefonul mobil din România (“Când mama nu-i acasă”, “O grămadă de caramele”), realizat de Ruxandra Ion, după un scenariu de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore. De asemenea, postul de televiziune le-a oferit telespectatorilor producții care s-au bucurat de un mare succes în țările de proveniență și care au fost difuzate, în România, în exclusivitate, în grila stației tv.
Grila de primăvară a postului de televiziune cuprinde: “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” , cea mai nouă producție Televisa intrată în grila stației tv(cu Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones) - de luni până vineri, de la ora 16.00; cel de-al patrulea sezon al serialului “Elif” (luni - sâmbătă, ora 18.00). Începând cu ora 19.00 (luni-joi), telespectatorii primesc “A doua șansă”, blockbusterul care are în distribuție actori îndrăgiți ai Turciei, printre care Özge Özberk și Kutsi. O altă producție difuzată, de la ora 21.00 (luni-joi), în premieră și în exclusivitate, îi invită pe cei de acasă să se aventureze în “Inima Orașului”.
Happy Channel aduce în fața publicului povești din diverse zone ale lumii prin producțiile achiziționate, la care se adaugă și serialul Globo – “O cenușăreasă la Rio” (vineri și sâmbătă, între orele 19.00-21.00), și continuă să mizeze pe promovarea culturii. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor “Povești COOL”, sâmbătă și duminică de la ora 12.30, iar în cadrul emisiunii se regăsește și rubrica Irinei Nistor -  “CineCOOL”, unde vor fi prezenți invitați de seamă din lumea cinematografiei.

Sursa:http://jurnalul.ro/c...ine-768403.html

#3051
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2017
Antena 3 HD a intrat astazi in grila digitala AKTA, necodat.

#3052
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
La Antena Stars cred că de 25 minute aproximativ  sunt rulate niște promouri în buclă. Probleme tehnice Oare? Antenele celelalte merg normal. Se și blochează încontinuu imaginea, a fost chiar și blackscreen.
Up : a revenit la normal.

Edited by Marin2514, 15 March 2018 - 18:41.


#3053
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Acele promo-uri sunt puse să "mascheze" probeleme tehnice.

#3054
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Emisiune nouă la Attached File  Antena 3.png   38.02K   7 downloads: cu Maria Coman și cu bioterapeutul Lidia Fecioru
Attached File  antena3-ro-live-lidia-fecioru-invitata-mariei-coman-joi-de-la-ora-15-00-despre-motivul-tuturor-514743_tb730.jpg   102.48K   7 downloads
Emisiune nouă la Antena 3. Despre energii și bioenergii. "Vom decodifica fiecare afectiune in parte si din perspectiva trairilor si energiilor", spune despre proiect prezentatoarea Maria Coman.

Detalii despre emisiune, în continuare:
Emisiunea se numește Dar și Har și va fi difuzată vinerea.
Prima ediție: vineri, 16 martie, de la ora 23.00.
Prezentator: Maria Coman. Invitat permanent: bioterapeutul Lidia Fecioru (invitat permanent și într-o altă emisiune a Antenei 3, Adevăruri ascunse, cu Dana Chera, producție aflată în fiecare lună în primele două talk-show-uri).
Maria Coman, despre proiect:
„Citeam recent un articol legat de medicina chineza, care spune ca motivul tuturor bolilor sunt de fapt emotiile. Si ca fiecare organ are propriile sale emotii.
Plamanii sunt asociati tristetii, rinichii fricii, stomacul incertitudinilor si asa mai departe. Asta vom face in emisiune. Vom decodifica fiecare afectiune in parte si din perspectiva trairilor si energiilor".
Lidia Fecioru:
“Cand esti intrebat ce mai faci, spune: ma bucur de viata! Lipsa bucuriei si lipsa dragostei sunt cauzele comune ale celor mai multe boli”.
Oficialii Antena 3, despre emisiune:
Noua productie a Antenei 3 va cauta sa descopere si cauzele unor afectiuni, dar va oferi in paralel solutii terapeutice, imbinand medicina traditionala cu cea moderna.
Bolile vor fi abordate din dubla perspectiva, cea medicala si cea spirituala, apeland si la competenta unor medici specialisti, invitati in emisiune.
Lidia Fecioru, invitată și în alt show. Cu un numerolog. Și cu "numere" bune la rating
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este invitat special și într-un alt show de pe Antena 3: Adevăruri ascunse, prezentată de Dana Grecu, unul dintre cele mai vizionate talk-show-uri.
În aceeași emisiune, celălalt invitat este numerologul Mihai Voropchievici. Cât despre "numerele" scoase de emisiune:
Adevăruri ascunse este unul din cele mai vizionate talk-show-uri din România. În luna februarie, a fost pe locurile doi-trei între emisiunile de dezbateri, dar au fost și luni în care Adevăruri ascunse a fost pe primul loc pe publicul comercial.
Sursa:https://www.paginade...l-lidia-fecioru

#3055
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Nu inteleg de ce ii promoveaza pe sarlatanii astia care se pretind vindecatori. CNA-ul ar trebui sa ia masuri, sa-i amendeze pana scot porcaria asta de pe post, dar fiind un post al lui Felix, sunt convins ca nu vor ridica un deget :death:

#3056
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Andra Trandaș va prezenta emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, la Attached File  Antena Stars HD.png   27.11K   8 downloads
Attached File  img.jpg   26.29K   14 downloads
Intuitivi și extrem de simpatici, frumoasa prezentatoare tv Andra Trandaș și Billy, cățelușul care i-a fost co-prezentator în cadrul știrilor Star News, vor putea fi urmăriți de cãtre telespectatorii Antena Stars într-o nouă ipostază. Începând de sâmbătă, 24 martie, de la ora 13.00, Billy va fi gazda propriei emisiuni,  intitulată sugestiv ”Stăpânii vedetelor”, patrupedul dovedind adevărate veleități de jurnalism monden.
Andra și Billy, împreună cu invitații lor, vor putea fi urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora  13.00, la Antena Stars. Dacă Billy va fi cel care va interacționa cu animăluțele vedetelor, chestionând nu doar căței, ci și pisici, țestoase, cai și alte viețuitoare, Andra va sta de vorbă cu vedetele în persoană pentru a afla secretele și picanteriile din viața lor.
Attached File  img (1).jpg   63.18K   14 downloads
”Stăpânii vedetelor” este o emisiune nou-nouță, cu vedete, bineînteles, dar de data aceasta, cu acele vedete care au inima mare, care iubesc animalele din tot sufletul.   Și eu, și Billy ne bucurăm foarte mult că facem parte din acest proiect! Eu sunt foarte încântată pentru că am iubit enorm animalele dintotdeauna și consider că ele există în viețile noastre ca să ne iubească, să ne aducă zâmbetul pe buze când ajungem acasă după o zi grea și să ne aline durerile sufletești când suntem supărați. În aceeași măsură însă, și ele au nevoie de iubirea și grija noastră! Iar cu ocazia asta vom cunoaște patrupede ,sau poate bipede sau, eu știu… reptilele care trăiesc sub același acoperiș cu vedetele autohtone. Billy este foarte fericit că merge la filmări, pentru că, de atâția ani de când formăm un cuplu la tv, s-a obișnuit și chiar se simte cel mai bine înconjurat de vedete și camere de luat vederi”, mărturisește Andra Trandaș.
Emisiunea, care demonstrează că, de multe ori, și oamenii aparțin animalelor de companie, nu doar invers, va cuprinde mai multe rubrici: Pet Talks - în care interviurile se desfășoară față în față, fără perdea; Pet Fashion – despre ce se poartă în materie de ținute și accesorii ale animalelor de companie; Pet Beauty –pentru că orice star are nevoie de îngrijiri speciale; Pet Vet- în care sfaturile veterinarului sunt extrem de prețioase pentru că sănătatea este cel mai important lucru și în cazul animalelor; Pet Training- ce cuprinde tehnici și ponturi pentru cea mai eficientă dresură și Pet World- în care animalele celebrităților internaționale devin subiect monden.
”Numele emisiunii este inspirat din faptul că Billy este stăpânul inimii mele și eu, de foarte multe ori, fac lucruri pentru a ști că este fericit, iar el mă răsplătește cu un comportament devotat și foarte ascultător. Vor fi și o mulțime de surprize, așa că-i invităm pe prietenii noștri să stea cu ochii pe noi!”, spune gazda emisiunii, Andra Trandaș.
Care sunt cei mai buni prieteni ai vedetelor, cum își manifestă celebritățile de la noi dragostea față de animalele lor de companie, dar și despre viața starurilor de dincolo de camerele de filmat, telespectatorii vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.
Sursa: https://a1.ro/news/i...s-id745036.html

#3057
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Andra Trandaș Andra Trandaș Andra Trandaș... Incercati sa spuneti acest nume de cateva ori la rand fara sa va balbaiti :naughty:

#3058
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
La Antena Stars au uitat sa ia cuvântul ,,Reluare'' de sub logo in timpul pauzei.Attached File  15220161516121138617489.jpg   299.01K   46 downloads

#3059
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Mihai Morar, înlocuit la Attached File  Antena Stars HD.png   27.11K   3 downloads. Motivele le-a făcut chiar el publice
Attached File  mihai_morar_14240700.jpg   145.75K   4 downloads
Mihai Morar, prezentatorul emisiunii "Răi, da buni", de la Antena Stars, a fost înlocuit din calitatea de gazdă a show-ului. Doar temporar.
Cea care l-a înlocuit pe Mihai Morar la emisiunea difuzată pe Antena Stars a fost Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu. Morar are câteva probleme de sănătate.
Prezentatorul TV a liniștit ulterior publicul, susținând că starea sa de sănătate nu este una gravă, dar a luat contact cu un virus care i-a declanșat o răceală serioasă, după ce a fost la Iași, oraș în care se va desfășura în acest an „Forza ZU”, potrivit click.ro. Acesta a mai anunțat că va urma un tratament medicamentos împotriva răcelii, care să-l pună pe picioare cât mai repede și să poată reveni astfel pe micile ecrane, așa cum ne-a obișnuit.
Sursa: https://www.realitat...rs_2144698.html

#3060
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Attached File  Antena Stars HD.png   27.11K   4 downloads? Prezentatoarea a făcut declarații uluitoare: „Mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați”

Până în vara anului trecut, Roxana Marcu a lucrat la Antena Stars, unde timp de ceva ani de zile a prezentat emisiunea matinală „Star Matinal”, de luni până vineri alături de Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru.
Ulterior, pentru o scurtă perioadă de timp, ea a schimbat tronsonul orar și a devenit co-prezentatoare a emisiunii „Agenția VIP”, alături de Cristian Brancu și Adriana Bahmuțeanu. Anul trecut, Roxana Marcu a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune, chiar pe pagina ei de Facebook, fără să dezvăluie un motiv anume, care a determinat-o să ia această decizie. Apoi a dat în judecată postul Antena Stars, pentru că cei de la Antena Group au refuzat să îi rezilieze contractul său care era semnat pe o perioadă nedeterminată și a cerut daune morale de 10.000 de euro.
Attached File  Roxana-Marcu-667x368.jpg   49.74K   5 downloads
De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars?
Practic, prin acest contract, prezentatoarea nu se putea angaja în alt trust de presă, pentru că figura în ca fiind angajată în continuare la Antena Group, deși ea nu mai lucra la acest post de multă vreme. În cadrul unui interviu pentru revista Avantaje, Roxana Marcu ne-a dezvăluit cu ce numulțumiri s-a confruntat în ultima perioadă în care a lucrat la Antena Stars. De asemenea, ea a mărturisit că își dorește să revină în televiziune, ba chiar a purtat deja câteva discuții în acest sens.
„La un moment dat o să mă reîntorc cu siguranță, deocamdată mai niște probleme de rezolvat, contractuale să le numim așa, și până se finalizează un proces pe care îl am pe rol, nu vreau să mă grăbesc, mai am puțin de așteptat, dar până atunci sunt muzica, sunt ocupată în fiecare weekend. Și e foarte bine, că aveam nevoie de o perioadă. Lucrând de la 16 ani în televiziune, chiar îmi doream să am o perioadă în care să nu îmi mai pun 3 ceasuri dimineața, pentru că Doamne ferește, pot întârzia la matinal. Mulți ani am prezentat matinal, și la Prima TV, pe urmă la Antenă și prin alte televiziuni, și am zis Doamne, nu pot să cred, parcă e o altă viață, să nu mai stresul acesta pe cap. Mă termina nu programul, că oricum eu sunt o fire matinală, dar gândul că trebuie să am trei alarme lângă pat, dacă nu ajung la emisiune, e nenorocire mare,” a mărturisit Roxana Marcu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.
Prezentatoarea plănuiește să se reîntoarcă în televiziune
Fiind întrebată dacă are de gând să revină pe micile ecrane, Roxana Marcu nu a ezitat să răspundă cu zâmbetul pe buze.
„M-am gândit (n.r. la anumite televiziuni), am și fost la câteva discuții, sunt încântată de ce mi s-a propus, dar știu că poate fi ceva mai bun decât atât. Sau mai potrivit cu mine, cu felul meu de a fi. Eu sunt o fire extrem de veselă și mi-ar plăcea foarte tare un format de emisiune, ori monden ori să fie plin de divertisment, pentru că eu asta fac, fac show. Nu cred că m-aș simți bine să prezint un format de emisiune unde să fiu nevoită să respect un anumit desfășurător, să mi se spună în cască ce am de făcut de la început până la sfârșit, să am listă cu întrebări, mă ia capul, sincer, mă ia capul.
Adică eu cu problema asta m-am confruntat și la o emisiune pe care am prezentat-o recent de altfel, când mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați, în fine. Nu puteam să le respect, chiar dacă așa era normal, nu aveam cum, pentru că atunci când ești moderator e normal să ai parte de această libertate, în care să-ți exprimi o părere, să poți să obți din partea invitatului anumite răspunsuri care îi avantajează pe cei care se uită la televizor în momentul respectiv și vor să afle lucruri interesante, nu neapărat ce piesă a mai scos nu știu ce cântăreț,” a mărturisit Roxana Marcu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.
Sursa: https://www.avantaje...e-unii-invitati

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Attached File  Antena Stars HD.png   27.11K   3 downloads:​​​​​​​”Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”
Attached File  gabriela-cristea-va-prezenta-o-noua-emisiune-la-antena-stars-sunt-foarte-fericita-linistita-si-523606.jpg   66.75K   3 downloads
Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.
”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, spune Gabriela Cristea.
Vedeta a devenit în urmă cu șapte luni mama unei adorabile fetițe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa și să se dedice în totalitate creșterii micuței.
Acum, că fetița ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preț de câteva ore de lângă ea și să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.
Fanii frumoasei prezentatoare tv o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.
Sursa: https://www.antena3....-si-466501.html

Dana Chera s-a RETRAS de la Attached File  Antena 3 HD.jpg   12.63K   8 downloads. Mesajul de ADIO al VEDETEI TV
Attached File  dana-chera-465x390.jpg   29.16K   10 downloads
Dana Chera, ex-Grecu, a precizat în cadrul emisiunii de sâmbătă, 28 aprilie, că este ultima dată când apare pe sticlă în postura de prezentatoare.
Cel puțin pentru moment, însă decizia poate deveni permanentă. Însărcinată, Dana Chera intră în concediu de maternitate. Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soț, un medic stomatolog din Pitești.
"Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis nu știu dacă mă potrivesc cu formatul, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la "La ordinea zilei", adică sunt și ca acolo, dar mai mult ca aici. Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care "Adevăruri ascunse" va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă", a spus Dana Chera în ediția din 28 aprilie
Cârma emisiunii "Adevăruri ascunse" va fi preluată de Cătălina Porumbel, care va continua alături de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.
Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorțul de Bogdan Grecu, cu un medic stomatolog din Pitești, Adrian Chera. Iar acum cei doi se pregătesc să devină părinți.
Sursa: http://evz.ro/dana-c...ntena-adio.html

Edited by Veverita_9, 02 May 2018 - 14:35.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate