Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Vulcanizare Virtutii

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
regali

regali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 04.06.2005
Salutare, ma enervez numai când îmi aduc aminte. Si imi este ciuda pe mine cât de fraier sunt uneori. Pentru că nu ma pricep si culmea se citește pe fata mea asta, băieții(țiganii) si nu-s rasist, așa se numește etnia, s-au gândit sa își bată duda de mine în stiluri.
Am fost să îmi îndrept jantele la mașină pentru că erau destul de busite..pe afisul lor era scris negru pe alb 60 lei îndreptatul roților de 16 aliaj. Am cerut sa le îndrepte pe toate si cum credeți ca si-au făcut treaba ? Au băgat jantele de aliaj pe aparat de îndreptat jante de fier si mi-au f... marginile la jante si nici nu le-au indreptat, tot strâmbe erau, asta după ce am fost la alta vulcanizare si mi-au aratat băieții cât de drepte erau si cat de mult mi le busise pe aparatul vieții. Pret total 360 lei, nu mă întrebați pe ce, ca uneori am blocaje mintale si nu întreb, de ce , pe ce plm cer banii aia. A fost prima dată cand am facut asta(indreptat jante) , ma gandeam ca montajul , aerul, etc sunt servicii separate de îndreptatul roților, plm.. plus ca chiar și așa tot nu avea cum să ajungă la 360 lei per total pe niște jante care oricum nu au fost îndreptate, ba chiar le-au f....
Per total, poate nici acum nu v-am explicat foarte corect,exact ce am pățit, cert e că a trebuit să mai dau alți bani să îndrept din nou jantele pentru că cei 360 lei au fost luați de pomană. aproape că le era si mila băieților de la a 2a vulcanizare când au vazut starea lor si câți bani mi-au luat ptr nimic.
Atenție! Sunt 2 vulcanizări pe Virtuții. La cea care ma refer este prima vulcanizare pe dreapta în sensul de mers crangasi-lujerului. Prima! nu a 2a, unde au si spălătorie și service auto rapid.
Din suflet va zice un om pățit , evitați jegurile de la acea vulcanizare.

Eu sunt gâscă, nu ma pricep la mașini, sunt bun în alt domeniu, dar dacă tu ca firma in loc sa ajuți un client care posibil să revină si alta data,iti bati joc să iei banii o dată și bine.. ca pe viitor nu mai contează, înseamnă că probabil si tu ca întreprinzător ai tot atât de.multe clase ca baietii de se ocupă de service-ul roților.  

Niste penibili , dacă as putea as sta in fata vulcanizării si sa le explic tuturor clienților ce am pățit eu, până i-as vedea falimentari.

Toate bune!

Edited by regali, 09 May 2016 - 17:20.


#2
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
colegule... tot pățitul e priceput...
de acum sa fii mai atent cu jantele... sa nu le mai strambi!!!
pentru ca... prostia si domnia se platesc!

Edited by Nero-d, 09 May 2016 - 17:21.


#3
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 04.02.2006

 Nero-d, on 09 mai 2016 - 17:16, said:

colegule... tot pățitul e priceput...
de acum sa fii mai atent cu jantele... sa nu le mai strambi!!!
pentru ca... prostia si domnia se platesc!
N-ai cum sa eviti toate gropile si de multe ori nici nu e recomandat sa incerci (sa tragi de volan). Dar daca o sa ai nevoie de indreptat jante de aliaj, nu o face pana nu ii intrebi pe ciumpalaci cum o fac, daca au echipament pentru asa ceva. Jantele de aliaj se incalzesc la cald, nu cu ciocanu ala hidraulic ...

Edited by kruger, 09 May 2016 - 17:31.


#4
RealThing

RealThing

    Got rogue

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,547
  • Înscris: 06.02.2006
La indreptat jante sunt ok cei de la Autosoft, testat pe pielea mea.

#5
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004

Quote

N-ai cum sa eviti toate gropile si de multe ori nici nu e recomandat sa incerci (sa tragi de volan)
sa fim seriosi... nici jantele alea nu-s din mamaliga...
masina nevesti-mi care are capacitatea extrasenzoriala de a nu rata absolut nici o groapa, dupa 6 ani si 150k, nu necesita indreptarea nici unei jenti
deci ca sa ai 4 jenti strambe, e necesare anumite aptitudini speciale!

Edited by Nero-d, 09 May 2016 - 17:59.


#6
regali

regali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 04.06.2005

 Nero-d, on 09 mai 2016 - 17:55, said:

sa fim seriosi... nici jantele alea nu-s din mamaliga...
masina nevesti-mi care are capacitatea extrasenzoriala de a nu rata absolut nici o groapa, dupa 6 ani si 150k, nu necesita indreptarea nici unei jenti
deci ca sa ai 4 jenti strambe, e necesare anumite aptitudini speciale!
Posted Image
Masina am cumparat-o acum 6 luni de la o femeie.
Avea cauciucuri de iarna, am trecut la cele de vara si am facut totul ca la carte, acum ca era sau nu era nevoie la toate 4, nu comentez, dar am vrut sa le indrept pe toate.

Ma bucur ca inca mai am ambreiaj, dar asta e alta discutie.

Asa ca te rog sa nu acuzi inainte sa stii toata povestea.

Totusi, revenind, nici eu nu-s priceput, da, nu ma pricep la masini, asta inseamna ca trebuie sa iti bati duda de mine? Prost , prost.. da uite ca pana la urma tot ma prind. nu stiu cine e mai castigat, eu oricum o sa le fac reclama gratuita unde apuc si unde pot. Idiotul care m-a facut pe fata, dupa ce am plecat probabil radea cu baietii, ha ha ce gasca am prins, ce tare sunt sefu, pune-ma pe panou ca angajatul lunii.

Atat timp cat in firma aia angajatii probabil cu acordul patronului baga de buna voie jantele de aliaj in aparat de indreptat jante de fier.. inseamna ca-s vai p.... lor.

Edited by regali, 09 May 2016 - 18:25.


#7
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
deci in principiu n-am fost chiar pe langa adevar... si nici nu m-am referit direct la tine... :)

#8
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Inainte sau dupa mcdonalds?

#9
regali

regali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 04.06.2005
Sa fiu mai clar, aici :

https://goo.gl/uTfXuc

Baieti "profesionisti" indreapta jante din aliaj pe aparat de indreptat jante din fier, mi-au facut marginile la jante praf, desi tarifele lor scrise alb pe negru, fac pretul pe loc dupa fatza clientului, daca esti mai tras la fata probabil platesti cu ~ 100 lei in plus.

Discutie cu citat:

Astea-s frane? nu vezi ca nu mai ai carne deloc pe ele? nu vrei unele la mana a 2a de la mine?

Doar asa, sa va demonstrez ca nu era de ajuns ca si-au batut joc de mine cu jantele, vroiau sa ma ia de maimutoi(depinde in ce perspectiva acum) si cu franele.

Norooooc ca.. am un mecanic meserias, care m-a pus in tema de inainte sa ma duc la orice vulcanizare ca o sa ajung la aceasta discutie si ca toti zic aceiasi placa.

A 2-a faza am omis sa o relatez la inceputul topicului pentru ca nu mi se parea foarte relevanta, dar daca tot le fac reclama, sa le fac pana la capat.

"Recomand" cu incredere, cine nu are ce face cu banii sa se duca linistiti la baieti, sunt "profesionisti" .

Toate bune!


Last edit: Plumbul pe jante de aliaj, l-au pus in buza, batut cu ciocanu, fix ca la jantele de fier. Din cate stiu si contraziceti-ma voi, la jantele din aliaj, se lipesc in interiorul lor acele benzi din plumb, si nici decum nu se bat pe buza nu?

Edited by regali, 09 May 2016 - 20:31.


#10
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Trebuie sa intelegi tu personal ceva. Janta de aliaj nu suporta aceleasi actiuni ca cea de tabla . Indiferent de aparatura , aliajul jantelor nu este maleabil. Practic , doar incalzirea aliajului pana la punctul unde devine ductil ( maleabil ) ar putea ajuta , insa pentru aceasta este nevoie de conditii foarte speciale. O astfel de interventie ar duce la alt fel de probleme in sensul ca ar arde la propriu lacul de pe jante si ar arata ca dupa sablare . Jantele de aliaj se pot suda dar este si aceasta o idee proasta. Interventia cu caldura doar pe o anumita zona , va deforma si va dezechilibra janta . Sunt niste limitari tehnice . in general o janta de aliaj abuzata dincolo de ilimita deformarii nu mai poate fi folosita . Ca apar unii cocalari care isi cumpara Cayenne si se zgarcesc la o janta , este alta discutie ( cu siguranta nu este situatia discutata aici ) , dar janta de aliaj abuzata  ...trebuie inlocuita .

Edited by JurasikMan, 10 May 2016 - 09:29.


#11
Lero

Lero

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.10.2019
Salutare, am fost și eu la jegoșii mizerabili de la prima vulcanizare pe dreapta în sensul de mers crîngași-lujerului. Prima! nu a 2a, unde au si spălătorie și service auto rapid.

Sînt niște nenorociți mi-au luat 95 de lei pentru că anvelopa nu etanșa bine și au rotit-o de 2 ori pe mașina de îndreptat jante de metal, a deformat-o că nu au scos plumbul și la echilibrare ca să nu mai pună plumbi a dat START și imediat STOP, aparatul arătînd 2 liniuțe și în dreapta și în stînga.

La protestele mele au spus că nu au ce să facă. De fapt era unul înalt de vreo 1,83m, nu celălalt scund.

Unde poți face o reclamație, măcar să se ducă FISCUL acolo că ei nu dau bon la nimeni și nu ai dovadă că ai plătit un serviciu la ei.

Dar fiscul se duce să aresteze o babă care vinede 2 căței de usturoi fără bon fiscal, dar pe aici le e frică să treacă, dar fac prezumția legitimă că iau în fiecare lună șpagă ca să nu îi controloze.

Sau patronul e prieten cu viorica dăncilă.

Evitați nesimțiții de la acea vulcanizare, care nu plătesc impozite la fisc la sumele reale pe care le încasează și își bat joc și umilesc clienții.

Attached Files


Edited by calinkgb, 05 October 2019 - 20:15.


#12
curentalternativ

curentalternativ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,163
  • Înscris: 09.02.2008
De evitat, mi-a strans jegosii in 2018 cu pistolu setat pe camion,  pana nu era facuta bine a 2-a zi nu mai puteam desface, am rupt o cheie in cruce, m-am suit in masina si m-am dus la ei glont. Acolo ca nu avem ce face sefu', nu se desface. M-am certat cu aia degeaba. Tot asa mi-a luat multi bani ptr ce au facut in acea seara.
Am mers undeva pe Iuliu Maniu vizavi de miniprix si a luat-o altul incet incet prin socuri, ciocanit cu barosul in prezoane si a putut scoate suruburile intregi. Doar la 1 prezon din 4 s-a barbierit filetul.
A ca uitam, maimutoiul de la virtutii, nu a pus sa ridice unde e locul, a bagat sub lonjeron sub masina chestia aia pneumatica cu cauciuc care se ridica ca cricul in sus si mi-a indoit lonjeronul oleaca.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate