![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Operator televiziune care sa aiba in grila Digi Sport si Dolce Sport
Last Updated: May 27 2016 00:09, Started by
d_crysty23
, May 08 2016 22:03
·
0

Posted 08 May 2016 - 22:03

Salut,
Stie cineva daca exista un operator de televiziune care sa aiba in grila sa de programe atat Digi sport 1,2,3,4 cat si Dolce Sport?Cel mai probabil exista dar la un operator local. Am aflat de existenta unui astfel de operator dar in judetul Hunedoara dar pe mine ma intereseaza in Cluj. Multumesc anticipat! |
Posted 08 May 2016 - 22:14

Întreabă la operatorii locali. La cei mari nu există așa ceva
|
Posted 08 May 2016 - 22:27

Nu prea am gasit operatori locali in Cluj...m-ar ajuta un link cu o lista de asemenea firme (daca exista)
|
Posted 27 May 2016 - 00:09

I.P. TV-ul de la S.T.S., cred.
A circulat -la un moment dat, scapata pe Net, oarecum mai Discret, o Lista cu Grila. Asadar, printre altele, Operator chiar National, dar Nu si Public. Edited by Lopatar, 27 May 2016 - 00:10. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users