Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx

Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...
 Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco
 Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze

Baterie Samsung J6

Golden Retriever
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#775
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
În noua aplicație de Youtube TV nu merge mouse-ul sub nici o formă, aveți grijă să nu confundați aplicațiile, e instalată și aplicația normală de Youtube, care merge cu mouse-ul pentru că e concepută pentru touch.

#776
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Un pic de ajutor, please
Am vrut sa ma conectez pe Skype si imi apare o eroare, atat pe Lan cat si pe Wi-fi.
Mentionez ca  nu am facut upgrade firmware si nici Android pana acum si nici nu am umblat in setarile routerului (care il vede).
Stie cineva de unde ar putea proveni ?
Multumesc anticipat.

Attached File  IMG_3487.JPG   330.82K   31 downloads

Daca apas "butonul" Setari retea, apare un alt ecran cu Hotspot si VPN.
Attached File  IMG_3488.JPG   713.64K   30 downloads

Si aici m-am oprit, nu vreau sa mai "stric" ceva.

Edited by livius_13, 04 October 2017 - 10:14.


#777
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Buna ziua.
Poate cineva confirma daca o camera web Logitech C 920 functioneaza pe Himedia Q10 Pro.
Aici : http://www.futeko.co...php?topic=904.0
este data C 910.
Multumesc

#778
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Buna seara
Am doua nelamuriri referitoare la Q10 Pro - upgrade FW.
Am parcurs exact toti pasii de aici, pornind de la FW 1.0.9 Android 5.1.1 pana la Android 7 ver 2.05.
La fiecare upgrade se intampla urmatorul aspect : ceasul q10, indiferent de setarile facute, ca il las sa-l ia din retea sau ca il stabilesc eu, bineinteles, cu setarea corespunzatoare "time zone", dupa ce opresc Q10 power off (telecomanda) si il pornesc il afiseaza cu 1 ora in urma.
Cu FW-ul 1.0.9 cu care l-am cumparat (nu SH) nu se intampla acest aspect.
Un alt aspect : inainte de a face primul upgrade am pus pe OFF display-ul Q10. Nici unul dintre upgrade-uri nu l-a pus pe ON.
Upgrade-urile le-am facut prin metoda "reset" si au fost luate de pe site-ul Himedia. Am incercat cu 4 stick-uri diferite, toate formatate FAT 32.
Tinand cont ca metoda de ugrade folosita este varianta cu stergerea tuturor datelor/setarilor utilizatorului, care credeti ca ar fi varianta corecta de nu pune pe ON display-ul :
- este/a ramas pana la ver 2.0.5 un bug in FW si nu "sterge" toate setarile
- o parte din setari sunt "scrise" intro "portiune" a memoriei flash care nu trebuie sa fie "afectata" de upgrade (chestia asta sa fie stabilita de producator ?)
Multumesc.
PS Sincer, mai bine il lasam cu Android 5.1.1 FW 1.0.9 cu care a venit.

#779
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Probabil pe timezone folosit de tine s-a trecut la ora de iarna, incearca GMT+3(Europe/Athens).

PS: Se poate reveni la Android 5.1.1 FW v1.0.9 detaliile pe futeko.com.

#780
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Multumesc D-le Cristi
Time zone folosit de mine este GMT +2
Am revenit si la 5.1.1 exact cum este pe Futeko, dar cele doua probleme au ramas.
Deci, asta a fost motivul pentru care am postat, ceva nu este OK.
Stima.
PS Raman la parerea mea ca este una dintre cele doua variante mentionate in postul anterior.

#781
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Daca imi aduc aminte bine in 2002 Romania a schimbat trecerea la ora de iarna la ultima duminica din Octombrie ceea ce corespunde in Android la GMT+3(Europe/Athens) sau GMT+3 Eastern Europe Summer time.
LE: GMT+2(Europe/Cairo) sau GMT+2 Eastern Europe Standard time fiind o setare gresita pentru Romania.

Edited by cristianstoica, 12 October 2017 - 19:48.


#782
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Multumesc inca o data pentru sprijin D-le Cristian. Merge cu GMT+3.
Stima.

#783
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Pentru VFD daca nu s-a rezolvat inca, ai in Settings/More/Display/VFD clock on/off
[ https://www.mediafire.com/convkey/b521/i2c0dd945i317lqzg.jpg?size_id=5 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#784
livius_13

livius_13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 07.05.2006
Cu VFD nu s-a rezolvat, dar cred ca m-am exprimat eu gresit si nu a fost inteleasa corect problema.
Sa repet. Deci eu pun in settings\...... display OFF, se "inchide" VFD. Din telecomanda dau Power Off, il pornesc peste 2,3-5 ore, display-ul ramane OFF. Pana aici e corect. Asta, din punctul meu de vedere este o setare a utilizatorului. Vin acum si fac prin metoda "reset" (stergerea tuturor datelor/setarilor/password, etc facute de utilizator) un upgrade. Am inceput de la 1.0.9 pana la 2.0.5.
Ma repet, din punctul meu de vedere, setarea "VFD Clock on/off" TREBUIA pusa dupa upgrade la "nivelul" stabilit de producator, asa cum a venit din fabrica cu Display ON. Este exact acelasi lucru care se intampla la Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, data calendaristica, etc. Pe astea daca le pun OFF, dupa upgrade, sunt ON, iar data este 01.01.2015 - data la care a fost scris flash-ul.
Singura setare (pe care am observat-o eu pana acum) este cea cu display-ul, NU il schimba, nu il pune pe ON. De aceea am zis mai sus ca, probabil, producatorul a stabilit niste setari care sa nu fie "afectate" de upgrade.
Stima

#785
danym

danym

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 815
  • Înscris: 13.04.2004
Versiune noua de firmware (2.0.6) pentru Q10 Pro si Q5 Pro.

Changelog
1. 4K Blu-ray navigation supported
2. ASS cinematic subtitles supported
3. Media Player optimized
4. Movie bar optimized
5. File manager optimized

#786
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_patch_Q5Pro_HMD_2.0.5_to_HMD-2.0.6 2017-10-25.152025
update_patch_Q10Pro_HMD_2.0.5_to_HMD-2.0.6 2017-10-25.164125


This patch only follow HiMedia work.
Official HiMedia FW v2.0.6 changelog:
1. 4K Blu-ray navigation supported
2. ASS cinematic subtitles supported
3. Media Player optimized
4. Movie bar optimized
5. File manager optimized

Installation Instructions:
- Backup, backup, backup all yours sensitive data.
1. Request Q10/Q5Pro running CFW/[U]ATV/OFW Android 7.0 v2.0.5.
2. Download corresponding files for your box.
3. Rename update_patch_Q(...)Pro_(...)_HMD_2.0.5_to_HMD-2.0.6(...).zip to update.zip.
4. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
5. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
6. Update from Menu (Settings/Upgrade/Local Upgrade).
7. The Q10/Q5Pro will show an Android Rainbow circle and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot can take few seconds more then usually.
Entire update process ca take up to 1 minute...
Normal boot time is 17-19 seconds.
Note:
- This NOT a full FW don't use over other FW then CFW/[U]ATV/OFW Android 7.0 v2.0.5.
- If your box run on CFW v2.0.5 after apply this patch will run as CFW v2.0.6.
- If your box run on [U]ATV v2.0.5 after apply this patch will run as [U]ATV v2.0.6.
- If your box run on OFW v2.0.5 after apply this patch will run as OFW v2.0.6.

Special thanks to HiMedia R&D Team for improvement Android 7.0 FW.

Download update patch Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).
If you appreciate my work, you might want to buy me [ https://www.mediafire.com/convkey/48b5/hmhs6l15w36x3f4zg.jpg?size_id=2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

Edited by cristianstoica, 31 October 2017 - 13:28.


#787
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
E normal ca patch-ul să aibă 9.8 MB? Ar fi absolut fantastic dacă de acum am putea avea așa actualizările, mai ales în funcție de versiune deja instalată. Așa ar trebui să vină OTA-ul de la Himedia.

#788
daghi

daghi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 25.10.2007
Salut!
Tocmai mi-am luat in Q10Pro cu Android 5.1,stie cineva daca merge aplicatia MIZUU pe Android 7?

#789
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed&Kodi17.5.1)-HMD-2.0.6 2017-10-25.152025
update_Q10Pro_(update&themed&Kodi17.5.1)-HMD-2.0.6 2017-10-25.164125

[ https://www.mediafire.com/convkey/a34b/89fkv563a1d9ss5zg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Because many users requested full CFW v2.0.6 available.

Official HiMedia FW v2.0.6 changelog:
1. 4K Blu-ray navigation supported
2. ASS cinematic subtitles supported
3. Media Player optimized
4. Movie bar optimized
5. File manager optimized

CFW v2.0.6 changelog:
1. Add Google Assistant
2. Update Whicons script/icons to v9.8.2 up to 800 apps changes/added, credits to Randle
-- Please support Developer Randle
3. Kodi 17.5.1 with preset estuary mod skin credits to Guilouz
-- Wait for a while until skin shortcut are created
4. User applications updated last available
5. Included all mod from CFW v2.0.5
Tips:
-- Screen saver(daydream) how set OFF read on futeko.com
-- Please update Google App if intend to use Google Assistant
-- First login on Google Play can stack/slow just reboot box and wait some time for Google Play services/Google Play updated.

Special thanks to HiMedia R&D Team for improvement Android 7.0 FW.

Installation Instructions:
1. Request Q10/Q5Pro running Android 7.0 v2.0.4/2.0.5/2.0.6
2. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-2.0.6(...).zip to update.zip.
3. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
4. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
5. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
6. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
7. The Q10/Q5Pro will show an Android Rainbow circle and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot take 7-8 minutes.
Wait some more minutes until player start to respond proper to IR remote activity.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 17-19 seconds.
Note: From CFW v2.0.4/2.0.5/2.0.6 can do diry updated via USB local upgrade should be fine, but not recommended.
Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).
If you appreciate my work, you might want to buy me [ https://www.mediafire.com/convkey/48b5/hmhs6l15w36x3f4zg.jpg?size_id=2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

#790
racko

racko

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 01.02.2011
Salutare!

Mă bate gândul să cumpăr HiMedia Q10 Pro, să înlocuiesc un foarte bătrân media player (Xtreamer Sidewinder MK1) care încă funcționează dar nu știu pentru cât timp. :)

Aș vrea să aflu ceva despre HiMedia Q10 Pro, am tot citit și am întrebat pe diverse forumuri dar nu m-am lămurit. Posted Image

Acest player, cu cel mai recent firmware disponibil, este capabil să scoată audio bit-perfect pe ieșirile digitale (optică sau coaxială) la fișiere audio hi-res fără a face resampling? Mă refer la fișiere FLAC și WAV de 16-bit/44.1KHz, 24-bit/96KHz, 24-bit/88.2KHz și 24-bit/192KHz care să poată fi trimise nealterate (să facă passthrough) pe ieșirile audio digitale, fără să "beneficieze" de downsampling sau upsampling din partea aplicațiilor sau a sistemului de operare. Din păcate n-am reușit să aflu informații precise despre acest lucru ...

Ca să fiu mai explicit, de ce mă interesează atât de mult acest aspect, vreau să precizez faptul că nu am receiver și nu mă interesează partea de audio multicanal. Pentru partea video folosesc ieșirea HDMI către TV iar pentru partea audio (numai stereo) folosesc un DAC extern cu intrări digitale (optic și coaxial, nu USB) și care-mi afișează sample rate-ul fișierelor audio - așa văd exact ce livrează sursa - legat la un amplificator stereo. Am acest setup atât pentru muzică cât și pentru filme. Toate fișierele audio și video sunt stocate pe un NAS Synology, le accesez din rețeaua locală. Țin foarte mult la calitatea audio, am o colecție destul de consistentă de muzică atât pe 16/44.1 cât și în formate hi-res.

Prefer să am un singur device pentru toate tipurile de fișiere media, de asta insist atât pe tema asta ...

Mulțumesc!

#791
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@racko
Face resampling 16bit/48KHz folosind S/PDIF limitare data de Android, in general playerele cu Android nu sunt pentru audiofili.

Q5/Q10 pro and the 24bit/192khz passthrough for music?
Q5/Q10 Pro is the first player who read SACD!
Q10Pro Yet another playback problem

Edited by cristianstoica, 13 November 2017 - 11:21.


#792
racko

racko

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 01.02.2011

View Postcristianstoica, on 13 noiembrie 2017 - 11:14, said:

Face resampling 16bit/48KHz folosind S/PDIF limitare data de Android, in general playerele cu Android nu sunt pentru audiofili.

Am înțeles, mersi mult. Trebuie să caut altă soluție ... Posted Image

Până găsesc ceva am să folosesc în continuare Xtreamer-ul care, deși foarte vechi, n-are nicio problemă în a scoate (și) audio de înaltă rezoluție pe ieșirea S/PDIF (bine, nu e cu Android, evident :) )

Edited by racko, 13 November 2017 - 13:19.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate