Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Ati avut laptop cu pentium 4?

Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx

Alegere SSD NVME 1 TB
 Opriri dese Centrala Hermann Mast...

Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005
 Reparație Rca sau casco

Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze

Baterie Samsung J6
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#739
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010

View PostBonzy, on 17 august 2017 - 07:17, said:

... Am dezinstalat versiunea 17.4 si am instalat versiune 17.3, insa functia back nu mai functioneaza...

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat!

Foloseste Del in loc de Back si dezactiveaza joystick support.
Disable Joystick Support Kodi 17.x
Add-ons / My add-ons / Peripheral libraries / Joystick Support / Disable

Edited by cristianstoica, 17 August 2017 - 13:05.


#740
Bonzy

Bonzy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 15.03.2007
@Angelitto: In Settings nu mai exista denumirea de File Manager. Iconita pare a fi aceeasi, insa denumirea s-a schimbat, iar cand dau pe ea imi apare o mica fereastra din care pot alege video, music sau picture parca. Sunt la birou si vorbesc din amintiri... Foarte probabil sa fie din cauza skin-ului. La 2 noaptea nu mi-a trecut prin cap sa-l schimb...
@cristianstoica: N-am folosit Del... Incerc si asa, insa a fost o adevarata aventura sa il dezactivez. Tot aparea fereastra si nu reuseam sa ajung sa-i dau disable pana sa se blocheaze sau sa iesa din aplicatie. Mai incerc si revin.

Multumesc frumos!

#741
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006
Am instalat in HiMedia Q10 pro , Andorid 7 si apoi FW oficial si nu merge Kodi deloc...se blocheaza. Apoi am instalat peste , CFW : update_Q10Pro_(update&themed&Kodi17.4[RC1-20170629])_HMD-2.0.4 2017-07-05.174159 , nu merge Kodi la fel... vreo idee despre ce e vorba ?
Cand zic nu merge adica apare un mesaj ca aplicatia nu porneste...

Edited by Johnny_Beton, 18 August 2017 - 01:38.


#742
Bonzy

Bonzy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 15.03.2007
S-a rezolvat. Am schimbat skin-ul.

Multumesc de ajutor!

#743
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
Recomandarea mea este ca să instalați skin-uri și addon-uri în Kodi în mod progresiv. Nu faceți restore, mai ales dacă e făcut pe Kodi 16.x. Și eu m-am chinuit mult cu astfel de probleme. Eu merg cu SPMC (care e încă bazat pe Kodi 16.x) și build-ul de Kodi 17.x pe care l-a băgat Cristian în build.

#744
Bonzy

Bonzy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 15.03.2007
Nu am instalat niciun skin in plus fata de cele preinstalate. Cel pe care era setat build-ul CFW-ului mi-a dat batai de cap, dar intr-un final am realizat ca s-ar putea sa fie de la el si l-am schimbat.
Restore n-am facut, doar am facut upgrade la OFW/CFW. La add-ons-uri, da, le-am instalat pe rand, chiar daca imi pierdusem rabdarea si vroiam sa vad ce s-a mai intamplat in serialul preferat :)))

#745
danym

danym

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 815
  • Înscris: 13.04.2004
Versiune noua de firmware pentru Q10/Q5 Pro: link  + patch pentru adaugare suport meniu Blu-Ray ISO: link

#746
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
Eu aștept firmware-ul lui Pcristi :) Sper să nu fie nimic bușit față de 2.0.4.

#747
danym

danym

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 815
  • Înscris: 13.04.2004
Si eu la fel. Doar firmware cristianstoica am avut instalate pe playerul meu Posted Image

Edited by danym, 18 September 2017 - 20:01.


#748
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed&Kodi17.4)-HMD-2.0.5 2017-09-13.203944
update_Q10Pro_(update&themed&Kodi17.4)-HMD-2.0.5 2017-09-13.185132

[ https://www.mediafire.com/convkey/0b7c/1i5atinyapxwo6dzg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
For more information open spoiler.
Spoiler

Installation Instructions:
1. Request Q10/Q5Pro running Android 7.0 v2.0.4/2.0.5
2. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-2.0.5(...).zip to update.zip.
3. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
4. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
5. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
6. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
7. The Q10/Q5Pro will show an Android Rainbow circle and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot take 7-8 minutes.
Wait some more minutes until player start to respond proper to IR remote activity.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 17-19 seconds.
Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).
If you appreciate my work, you might want to buy me [ https://www.mediafire.com/convkey/48b5/hmhs6l15w36x3f4zg.jpg?size_id=2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

#749
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 526
  • Înscris: 12.02.2009
Am vrut sa fac update, ultimul firmware a lui cristian stoica ... Am redenumit ,,update.zip'', am pornit himedia ,a aparut interfata cu ,,android rainbow circle'', si dupa maxim 20 sec., logo himedia si a revenit la vechea interfata cu icons colorate,(ale mele erau standard) iar (kodi, youtube, pandora, chrome si es file explorer) sunt cu robotelul verde si nu ,,deschid'' nici una...
Am incercat si factory reset din setings apare ,,android rainbow circle''cam 2min.,dar nu face reset...
Va rog sa-mi spune-ti ,ce am de facut, daca mai este ceva de facut ? Toate cele bune.
ps
Android ver. 7
Kernel   ver.3.18.24
Build number  HMD-2.0.4  2017-07-05.  174158

#750
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@cidul
Este un bug in recovery din HMD v2.0.4 si trebuie insistat, incearca de 2-3 consecutiv.

PS: Problema cu recovery pare rezolvata in HMD v2.0.5.

Respect CS.

Edited by cristianstoica, 21 September 2017 - 13:44.


#751
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 526
  • Înscris: 12.02.2009
Am insistat cu instalatul  de nu stiu cate ori !...Nu pot instala  ultimul firmware ...Problema este ca si firmware-ul instalat v2.0.4 booteaza, apare Kodi, dar nu merge... factory reset nu face nimic ... sunt ,,agatat in v2.0.4 unde sunt blocat ...
Orice sugestie sau parere este binevenita .
Cum pot sa ma intorc la o versiune mai veche ,de la care sa reincep sa fac update-uri ?

Edited by cidul, 21 September 2017 - 20:05.


#752
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 526
  • Înscris: 12.02.2009

View Postcristianstoica, on 21 septembrie 2017 - 13:37, said:

@cidul
Este un bug in recovery din HMD v2.0.4 si trebuie insistat, incearca de 2-3 consecutiv.

PS: Problema cu recovery pare rezolvata in HMD v2.0.5.

Respect CS.
Dupa circa aprox 30 de incercari am reusit ... Multumesc cristianstoica pentru sfat , fara acest sfat , ma lasam de incercat ...
Toate cele bune.

Edited by cidul, 22 September 2017 - 09:05.


#753
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
Q5 sau Q10? Ce sa aleg?

#754
Fox123

Fox123

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 29.05.2005
Mi-am achizitionat un player Himedia Q10 pro (Android 7 firmware 2.0.4 oficial) si am o mica problema cu el si as vrea sa mai ajutati daca stiti cum pot rezolva problema. I-am cumparat si o telecomanda (airmouse) model Rii RT-MWK25 si ma deranjeaza faptul ca nu pot face scroll in browserul Chrome nici cu telecomanda originala si nici cu Rii RT-MWK25 (de fapt nici macar nu imi apare bara aia de scroll pe lateral in browser). Aveti idee de ce? Trebuie sa ii fac vreo setare speciala? Sau daca ii fac update la firmware 2.0.5 oficial (sau custom) as rezolva problema? Sau poate sa folosesc alt browser? Multumesc.

#755
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,012
  • Înscris: 12.12.2005
Cu Airmouse ține apăsat undeva pe pagina și tragi in jos. Că și cum ai treage cu degetul. Nici nu am băgat de seamă dacă am sau nu scroll lateral in browser.

#756
Fox123

Fox123

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 29.05.2005

View Postdanyxp, on 23 septembrie 2017 - 15:56, said:

Cu Airmouse ține apăsat undeva pe pagina și tragi in jos. Că și cum ai treage cu degetul. Nici nu am băgat de seamă dacă am sau nu scroll lateral in browser.
Da asa merge. Multumesc. Totusi e enervant ca nu merg pentru scroll de pe telecomanda butoanele alea de langa butonul OK (butoanele cu sageata care sunt dispuse in cerc in jurul butonului OK).

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate