Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx

Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...
 Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco
 Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze

Baterie Samsung J6

Golden Retriever
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#703
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Posttmihai20, on 08 iulie 2017 - 09:52, said:

Nu știu ce s-a întâmplat, dar Netflix sau HBO Go nu mai funcționează. Netflix spune că are probleme cu rețeaua și nu se lansează (eroarea 15001), HBO Go intră într-o buclă infinită în care spune că sunt probleme cu procesarea și mă pune să anulez sau să reîncerc...

Un reboot la ruter.
apoi daca nu merge un reset to default factory la android.

#704
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
Am instalat pe curat întâi 2.0.3, apoi 2.0.4 (cu butonul de update apăsat în spate). O să încerc cu update normal.

#705
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Postdanym, on 07 iulie 2017 - 19:53, said:

S-a lansat pentru modelul Q10Pro versiunea de firmware 2.0.4 pentru Android 7 precum si o versiune noua pentru aplicatia HiMedia's Android remote.

Internal build number: HMD-2.0.4 2017-07-05.174159

Changelog
1. HDR ratio issue fixed
2. Fix the issue:some Apps stop working caused by DATA patition read-only
3. Issue of compatibility with some routers fixed
4. Not working when press 3D button of the remote control issue fixed
5. Fix the issue:the subtitle cannot be moved by the Navigation buttons of the remote control
6. TV’s fault output issue fixed
7. Lagging issue caused by turnning on the 24hz fixed
8. System crash caused by mmc issue fixed
9. 23.976 and 24hz files frame-skipping and jittering issue fixed
10. Blurred screen sometimes issue fixed
11. No sound of AAC 22.05K 5.1 channels pass-through issue fixed
12. No sound of 96K PCM 7.1 channels pass-through issue fixed
13. Frame rate auto-adaptation optimized
14. File manager optimized, language sources added, some useless files filtered
15. Video player optimized
-a. 3D/2D indication when playback a movie added
-b. 3D/2D default playback setting added into the playback menu
-c. Not working when switch HDR issue fixed
-d. Video player UI optimized
-e. Some BDMV and BD 3D ISO not playbacking in KODI’s NFS issue fixed
16. Mediacenter UI optimized
17. Filter the useless file “BIN TDDwonload THUNDERDB  Alarms Notifications Ringtones Podcasts DCIM dlna”in mediacenter
18. HD playback optimized bring many useful functions


Mai multe iinformatii aici.


Bun upgrade.


Astea sunt interesante:

1. HDR ratio issue fixed
4. Not working when press 3D button of the remote control issue fixed
7. Lagging issue caused by turnning on the 24hz fixed
9. 23.976 and 24hz files frame-skipping and jittering issue fixed
10. Blurred screen sometimes issue fixed
11. No sound of AAC 22.05K 5.1 channels pass-through issue fixed
12. No sound of 96K PCM 7.1 channels pass-through issue fixed
13. Frame rate auto-adaptation optimized
15. Video player optimized
-a. 3D/2D indication when playback a movie added
-b. 3D/2D default playback setting added into the playback menu
-e. Some BDMV and BD 3D ISO not playbacking in KODI’s NFS issue fixed
18. HD playback optimized bring many useful functions

#706
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
E bun și nu prea. Netflix și HBO Go nu funcționează pe 2.0.4 sau pe 2.0.3. Pe 2.0.1 erau funcționale amândouă. Poate pcristi îi scoate și de data asta din gaură. Se pare că HiMedia nu poate repara ceva fără să strice altele. S-a schimbat ceva la nivelul Android-ului, pentru că pe 2.0.1 Netflix merge așa cum ar trebui, pe 2.0.3 sau 2.0.4 dă erori (că nu se poate conecta, că aplicația trebuie repornită, că dispozitivul nu e suportat). Probabil nu prea folosește nimeni Netflix și altele de genul.

Edited by tmihai20, 08 July 2017 - 15:07.


#707
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Posttmihai20, on 08 iulie 2017 - 15:05, said:

E bun și nu prea. Netflix și HBO Go nu funcționează pe 2.0.4 sau pe 2.0.3. Pe 2.0.1 erau funcționale amândouă. Poate pcristi îi scoate și de data asta din gaură.
Din cate stiu la HBO go necesita ceva licente, iar netflix nu mai functioneaza pe dispozitive care au root.
Netflix doar SD.

#708
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
HBO Go și Netflix funcționează pe 2.0.1. Nu vreau decât să se lanseze cu o aplicație relativ nouă. Nu mai merge nici una pe 2.0.3 sau pe 2.0.4.

#709
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Posttmihai20, on 08 iulie 2017 - 16:31, said:

HBO Go și Netflix funcționează pe 2.0.1. Nu vreau decât să se lanseze cu o aplicație relativ nouă. Nu mai merge nici una pe 2.0.3 sau pe 2.0.4.

pe chromecast merg atat hbogo cat si netflix.

#710
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
Nu am cumpărat TV box-ul ca să folosesc Chromecast. Voi reveni la CFW 2.0.1. Nici cu CFW 2.0.4 nu merge Netflix.

#711
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
HiMedia a fixat la cerea mea ca HBO Go Romania sa fie functional pe ethernet.
HBO Go Romania este functional pe CFW v2.0.4, streamingul fiind 1280x800.
[ https://www.mediafire.com/convkey/4039/s0lut5ua8k4yypgzg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

LE: pe v2.0.3 trebuie box connectat pe WiFi si video output 720p/1080p.

Edited by cristianstoica, 09 July 2017 - 00:43.


#712
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
Am testat HBO Go pe 2.0.1, nu am mai încercat de mult. Trebuie să fac ceva special? Pentru că streaming-ul pornește pe WiFi, dar ecranul este negru, nu apar decât titrările.

#713
nutudnl

nutudnl

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.07.2017
Buna ziua.
Am facut upgrade  de la Himedia H8 la Q10 pro pentru avatejele ce la are si le stim cu totii(wifi ac,gigabitlan, bluetooth,usb 3.0 hd cady, gpu cpu...etc)insa doresc sa fac update la firmware.
A venit instalat cu versiunea 1.0.9 si abia am reusit sa fac update la 1.1.0 pe firmware neatins de la himedia de pe siteul futeko dar nu prin butonul din spate ca asa nu a vrut ci prin update de pe usb din seting , celelate versini custrom nu vor de nici in fel nici cu butonul de install nici prin seting si nici prin ota ...unde imi spune ca am ultima versiune...
Am incercat  cam tot ce se putea rezultatul este acelasi dupa ce apare "omuletul verde" in loc sa isi faca update imi da error.
Ca idee am incercat doungrade de la 1.0.9 la 1.0.7 pentru a putea migra la android 7 urmand si aici pasi dupa siteul futeko...nu a mers... si la versiunea de soft care o am acum 1.1.0 aceasi treba... pasi urmati de aici http://www.futeko.co...hp?topic=1392.0 sau de aici http://www.futeko.co...php?topic=812.0 .
Intrebare ...gresesc eu pe undeva sau este o problema la player?( sincer am luat in resigilat, zic eu la pret f bun sub H8 daca scad si tva ...ca de... deducem...iese bine de tot )
Merita sa trec la android 7 sau  pot ramane linistit la 5.1 cu versiunea HMD 1.1.0. merita sa  ma chinui sa pun versiune custrom sau sa il cusromizez eu cum ma pricep si cum imi pace?
Multumesc frumos. Astept un raspuns.
O zi placuta.

#714
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007

View Postnutudnl, on 12 iulie 2017 - 10:15, said:

Buna ziua.
Am facut upgrade  de la Himedia H8 la Q10 pro pentru avatejele ce la are si le stim cu totii(wifi ac,gigabitlan, bluetooth,usb 3.0 hd cady, gpu cpu...etc)insa doresc sa fac update la firmware.
A venit instalat cu versiunea 1.0.9 si abia am reusit sa fac update la 1.1.0 pe firmware neatins de la himedia de pe siteul futeko dar nu prin butonul din spate ca asa nu a vrut ci prin update de pe usb din seting , celelate versini custrom nu vor de nici in fel nici cu butonul de install nici prin seting si nici prin ota ...unde imi spune ca am ultima versiune...
Am incercat  cam tot ce se putea rezultatul este acelasi dupa ce apare "omuletul verde" in loc sa isi faca update imi da error.
Ca idee am incercat doungrade de la 1.0.9 la 1.0.7 pentru a putea migra la android 7 urmand si aici pasi dupa siteul futeko...nu a mers... si la versiunea de soft care o am acum 1.1.0 aceasi treba... pasi urmati de aici http://www.futeko.co...hp?topic=1392.0 sau de aici http://www.futeko.co...php?topic=812.0 .
Intrebare ...gresesc eu pe undeva sau este o problema la player?( sincer am luat in resigilat, zic eu la pret f bun sub H8 daca scad si tva ...ca de... deducem...iese bine de tot )
Merita sa trec la android 7 sau  pot ramane linistit la 5.1 cu versiunea HMD 1.1.0. merita sa  ma chinui sa pun versiune custrom sau sa il cusromizez eu cum ma pricep si cum imi pace?
Multumesc frumos. Astept un raspuns.
O zi placuta.

Futeko a spus că nu mai vor exista actualizări cu firmware de Android 5, 1.1.0 este ultimul. Când foloseam firmware bazat pe Android 5 nu mi-a mers actualizarea decât ținând apăsat pe butonul din spate și pornind Q10 Pro așa. Poți trece la Android 7 de pe oricare versiune de Android 5. Folosește build-ul intermediar pentru update la Android 7, apoi scrie 2.0.1, pe urmă 2.0.3 și apoi 2.0.4. Pentru
update-ul la build-ul intermediar folosește metoda cu butonul apăsat ca să șteargă tot. Pentru restul poți face actualizare punând pe un stick formatat FAT32 update.zip. Nu uita că trebuie să ai mereu pe stick un unpdate.zip care să conțină firmware-ul. În interiorul lui trebuie să ai niște fișiere img. Acel fișier trebuie să se numească update.zip. Eu recomand să treci la firmware bazat pe Android 7.

Folosește topicul ăsta http://www.futeko.co...p?topic=2096.0. Descrie pașii destul de clar și are link-uri către topicurile pe care să le folosești.

#715
nutudnl

nutudnl

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.07.2017

View Posttmihai20, on 12 iulie 2017 - 10:33, said:


Futeko a spus că nu mai vor exista actualizări cu firmware de Android 5, 1.1.0 este ultimul. Când foloseam firmware bazat pe Android 5 nu mi-a mers actualizarea decât ținând apăsat pe butonul din spate și pornind Q10 Pro așa. Poți trece la Android 7 de pe oricare versiune de Android 5. Folosește build-ul intermediar pentru update la Android 7, apoi scrie 2.0.1, pe urmă 2.0.3 și apoi 2.0.4. Pentru
update-ul la build-ul intermediar folosește metoda cu butonul apăsat ca să șteargă tot. Pentru restul poți face actualizare punând pe un stick formatat FAT32 update.zip. Nu uita că trebuie să ai mereu pe stick un unpdate.zip care să conțină firmware-ul. În interiorul lui trebuie să ai niște fișiere img. Acel fișier trebuie să se numească update.zip. Eu recomand să treci la firmware bazat pe Android 7.

Folosește topicul ăsta http://www.futeko.co...p?topic=2096.0. Descrie pașii destul de clar și are link-uri către topicurile pe care să le folosești.

Multam de raspuns. Dar am cam incercat tot ce era posibil, adica asta; Q10 PRO ANDROID 5.1 TO ANDROID 7 MIGRATION FIRMWARE sau; Q10 PRO FIRMWARE. ANDROID 5.1 TO ANDROID 7. FUTEKO. HMD-2.0.1 2017-01-10.164949. Q10 PRO MUST BE RUNNING ANDROID 5.1 TO INSTALL THIS FIRMWARE, sau varianta de la de firmware oficiala 2.0.0 . toate incercarile au fost afacute asca cum spun ei, introdus usb cu  update.zip, cu butonul din spate apasat si dat drumu pa mp citest usb apare logo de la android.... insa asa cum spuneam  in momentu in care apare bara aceea de iti arata cat mai are din update... imediat apare si..." omuletul verde care se da cu burta in sus  si un triunghi rosu pe el..." si imi da mesajul eror dupa care  boteaza normal dupa  os 5.1.

#716
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,012
  • Înscris: 12.12.2005
Fișierul luat de pe futeko este o arhivă care conține o alta arhivă; adică ceea ce iei de la ei de pe site trebuie dezarhivat, in el este acel update.zip pe care îl pui pe usb.
Spun asta pentru că au mai fost care redenumeau fișierul downloadat in update.zip și normal că nu merge.
Stick-ul usb trebuie formatat fat32; dacă tot sunt probleme încearcă alt stick.

#717
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 11.12.2007
De-asta am precizat și eu că update.zip trebuie să conțină niște fișiere img. Fii atent la ce pui pe stick.

Edited by tmihai20, 12 July 2017 - 12:41.


#718
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Postnutudnl, on 12 iulie 2017 - 12:14, said:


Multam de raspuns. Dar am cam incercat tot ce era posibil, adica asta; Q10 PRO ANDROID 5.1 TO ANDROID 7 MIGRATION FIRMWARE sau; Q10 PRO FIRMWARE. ANDROID 5.1 TO ANDROID 7. FUTEKO. HMD-2.0.1 2017-01-10.164949. Q10 PRO MUST BE RUNNING ANDROID 5.1 TO INSTALL THIS FIRMWARE, sau varianta de la de firmware oficiala 2.0.0 . toate incercarile au fost afacute asca cum spun ei, introdus usb cu  update.zip, cu butonul din spate apasat si dat drumu pa mp citest usb apare logo de la android.... insa asa cum spuneam  in momentu in care apare bara aceea de iti arata cat mai are din update... imediat apare si..." omuletul verde care se da cu burta in sus  si un triunghi rosu pe el..." si imi da mesajul eror dupa care  boteaza normal dupa  os 5.1.

Stick formatat fat32.
Dai remove la stick din windows dupa ce copii fisierele...
Pune stick-ul in usb 2.0

#719
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed&Kodi17.4[RC1-20170629])_HMD-2.0.4 2017-07-07.110752
update_Q10Pro_(update&themed&Kodi17.4[RC1-20170629])_HMD-2.0.4 2017-07-05.174159
[ https://www.mediafire.com/convkey/b8fa/2lol6f3u8opamefzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Whicons - White Icon by default Big THANKS to HiMedia R&D Team fixed.
- uninstall Whicons apps and reboot to inactivated.
- not real support for Icon Pack.
- background from Whicons, credits to Randle
Please support Developer Randle.
Google Play or alternative.

Cosmetic themed firmware:
Know problems:
- Not location support
- First YouTube video play at 144p (adaptive streaming will grow to 720p/1080p)
- Classic YouTube partial support 2160p when video output is set 4K UHD/DC-4K
- Netflix 5.2 report not compatible with this FW
- Kodi17/18/SPMC16.7.0/SPMC17 not support audio HD
- Launcher 3D show sometime black screen inside of animation
- New HiMediaVideoPlayer(VideoPlayer VideoPlay) not accept AirMouse/HiControl inputs
Minor fix:
- ro.hs.security.l1.enable=false
- Add LiveWallpaper Piker 7.0
- Add DD, DTS passthrough support for vanilla Kodi17/18/SPMC16.7.0/SPMC17
- Add/Update details read spoiler:
Spoiler

Installation Instructions:
1. Request Q10/Q5Pro running Android 7.0
2. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-2.0.4(...).zip to update.zip.
3. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
4. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
5. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
6. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
7. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot take 6-7 minutes.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 17-19 seconds.
Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).

#720
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015
Acum la resigilate e un pret bun la q5 si q10

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate