Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Energie cu apele reziduale
 La multi ani @BlueKing-69!

La multi ani @CostyNn96!

The importance of being an archit...

City break de 3-4 zile ce locatie...
 10 porunci

Mission: Impossible – Dead ...

Amenajare parcare interioara

Trotineta electrica noua cu 0,7 k...
 Netflix despagubeste statul itali...

Unde depun declaratia 230 redirec...

Reset la Windows 10 si reinstalar...

Redline T30 DVB T2/C
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#667
Colb

Colb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 19.09.2005
Am instalat "update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.1.0 2017-03-16.202738".Nu inteleg de ce nu-mi mai vede niciun hard-disk atasat.
Kodi 7 e diferit ca interfata de ceea ce stiam eu din versiunea 6.1, anterioara, si nu reusesc nicicum sa fac sa vad ce am pe hard.
M-am intors la versiunea precedenta.

#668
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Au raportat si alti useri pe futeko ca ar fi ceva probleme cu HDD pe USB 2.0 pe FW Q5Pro HMD-1.1.0
Q5 PRO FIRMWARE. ANDROID 5.1. 1.1.0-FUTEKO-EN. HMD-1.1.0 2017-03-16.202738

Edited by cristianstoica, 09 April 2017 - 13:11.


#669
Colb

Colb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 19.09.2005
In cazul meu, niciun hard nu e vazut, indiferent ca e USB2.0 sau USB 3.0. Oricum, multumesc pentru informatie.

#670
Machemus

Machemus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 13.05.2010
Imi cer scuze daca intrebarile pe care le voi pun par nepotrivite, dar am ametit tot citind si nu mai stiu ce sa fac. Se da un HiMedia Q10 Pro cu Android 5.1.1, caruia i s-a facut un update de soft la versiunea 1.0.9 si are Kodi 16 instalat pe el. Pentru audio se foloseste un Denon 1611, cu passtrough activat in Kodi. Iata care sunt nedumeririle:

1. E absolut necesara trecerea de la Android 5.1. la 7.0?
2. Se impune a fi facut ultimul update HMD-1.1.0 2017-03-15.164418? Sau e mai bine a folosi update-ul lui Cristian de pe pagina anterioara?
3. Trecerea de la Kodi 16 la Kodi 17 e obligatorie? Am inteles ca inca sunt probleme pe partea de audio surround la aceasta versiune.
3a. In cazul trecerii de la 16 la 17, se impune dezinstalarea versiunii vechi sau se instaleaza cea noua direct, peste ea, din Playstore?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

#671
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.12.2007
1. Trecerea se face sau nu în funcție de cum folosești tu TV box-ul. Pe Nougat mai sunt unele probleme, eu folosesc Nougat pentru că nu am dat de probleme peste care să nu trec.
2. Aici e cu dus și întors. Mai sunt probleme chiar și cu 1.1.1, bazat pe Lollipop. Dacă ești pe 1.0.9 și totul merge bine, rămâi la versiunea asta.
3. Da, sunt probleme cu Kodi 17.x
4. Teoretic ar trebui să-și dacă update.

Eu stau pe Nougat cu Kodi 17.x ca să testez stadiul în care este Kodi 17 și cu SPMC (care e bazat pe Kodi 16) ca player uzual. Ai mare grijă că la actualizare se pierd datele, mai ales la aplicațiile preinstalate (adică la Kodi).

#672
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.12.2007
A venit și firmware-ul 2.0.3 http://www.futeko.co...p?topic=1865.0. Link-ul de download și lista de schimbări se găsesc în topicul Futeko.

#673
ceacca

ceacca

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.10.2016
E praf Posted Image

#674
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Salut,
Nu pot vedea niciun film cu Wrapper pe Kodi 17.1, indiferent de add-onul folosit. N-am niciun mesaj de eroare - pur si simplu nu se deschide niciun film. Am dezinstalat si reinstalat Wrapper 1.0.1_HMD_1229, insa problema persista.
Cu playerul Kodi rulez orice, insa imaginea de  cele mai multe ori nu e fluenta.

Trebuie ceva setari speciale pentru Kodi 17.1 fata de 16? Aveti problema asta?

Multumesc

#675
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,015
  • Înscris: 12.12.2005
Stream online nu merge cu wrapper, te chinui degeaba. Nu e facut pt asa ceva, e pt local media,  ce ai tu pe HDD sau on lan.

#676
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Am incercat cu Wrapper  pentru ca playerul Kodi sacadeaza imaginea pe full hd (nu am probleme cu banda de internet si box-ul e conectat pe eth)
O sa revin la Kodi 16.1 care nu mi-a facut probleme pana acum.
Multumesc pentru raspuns!

Edited by copermine, 15 April 2017 - 14:07.


#677
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,015
  • Înscris: 12.12.2005
Disable media codec surface si scapi de sacadat.  Nu ma știu exact unde in setări găsești asta, dar asta e rezolvarea.

#678
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Repack HMD-2.0.1:
update_Q5Pro_(update&themed&noNavBar...)_HMD-2.0.1 2017-01-11.164329
update_Q10Pro_(update&themed&noNavBar...)_HMD-2.0.1 2017-01-10.164949
[ https://www.mediafire.com/convkey/1705/dz0970unqdafcodzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Know problems:
- HDR bug exist
Minor fix:
- Removed Android Navigation bar
- ro.hs.security.l1.enable=false
- Add/Update details read spoiler:
Spoiler

Installation Instructions:
1. Request Q10/Q5Pro running Android 7.0
2. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-2.0.1(...).zip to update.zip.
3. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
4. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
5. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
6. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
7. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot take 6-7 minutes.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 17-19 seconds.
Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).

Edited by cristianstoica, 17 April 2017 - 18:06.


#679
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006
kodi 17 sacadeaza. Cu SPMC instalat in acelasi timp cu Kodi 17 , sacadeaza si SPMC. Dezinstalat kodi 17 si SPMC merge snur ( 3D chiar ).Concluzia ? Kodi isi face de cap si cand nu e folosit si merg cu SPMC... ciudat...bine ca nu am camera pe tv smart ca ma baga kodi 17 la seriale d-alea Posted Image
Himedia Q 10 Pro
Android 5.1 custom firmware
Kodi 17.1 ( nu mai e Kodi 17.1 )
SPMC 16.6...

Edited by Johnny_Beton, 27 April 2017 - 00:07.


#680
Honkytonk

Honkytonk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 03.04.2017
Nu Kodi este problema. Himedia ruleaza cel mai slab kodi din toate device-urile testate.
Încearcă asta:
https://forum.softpe...8#entry21027518

Edited by Honkytonk, 27 April 2017 - 06:36.


#681
mihailuican

mihailuican

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.04.2007
Salut tuturor,
sunt nou posesor de Q10 Pro, am facut upgrade la Android 7 si firmware 2.0.3 original. Am instalat microOG si OGYoutube, insa intampin probleme, in sensul ca la varianta OGYoutube 2.0/2.1 si microOG 1.0, nici dupa ce bifez "enable all qualities", la "Default Quality (wifi)" nu imi arata disponibil 2160p. Nici in cadrul derularii videourilor (maxim 1440p). Daca instalez varianta actualizata OGYoutube 3.1 si microG 1.2, aici nici macar nu mai apare optiunea "enable all qualities"... Nu stiu cum sa procedez acum, daca poate cineva sa imi sugereze o rezolvare, as fi recunoscator. Poate nu merge combinatia la Android 7? Multumesc.

#682
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
GOOGLE a restrictional la 1440s pentru size UI 1080p, 2160s fiind disponibil doar pentru 360° video.
https://forum.softpedia.com/topic/1056055-himedia-q10q5-pro-android-511-tv-box/page__st__72#entry19609862
http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=982.msg7171#msg7171


#683
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006

View Postmihailuican, on 30 aprilie 2017 - 10:03, said:

Salut tuturor,
sunt nou posesor de Q10 Pro, am facut upgrade la Android 7 si firmware 2.0.3 original. Am instalat microOG si OGYoutube, insa intampin probleme, in sensul ca la varianta OGYoutube 2.0/2.1 si microOG 1.0, nici dupa ce bifez "enable all qualities", la "Default Quality (wifi)" nu imi arata disponibil 2160p. Nici in cadrul derularii videourilor (maxim 1440p). Daca instalez varianta actualizata OGYoutube 3.1 si microG 1.2, aici nici macar nu mai apare optiunea "enable all qualities"... Nu stiu cum sa procedez acum, daca poate cineva sa imi sugereze o rezolvare, as fi recunoscator. Poate nu merge combinatia la Android 7? Multumesc.
max 1440p se poate viziona , chiar daca tv are 2160p.

#684
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Chiar daca TV este setat in 2160p la Q10/Q5 Pro Android size UI ramane 1080p.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate