Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Pentru cei care mai au telefon fi...

Ati avut laptop cu pentium 4?

Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx
 Iphone 11 Pro Max vs Iphone 12

Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...

Boxa activa cu frecvența bas...
 Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco

Problema tableta Lenovo tab 3
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#487
Einherjar793AD

Einherjar793AD

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.12.2013
Salutare. am facut upgrade la Android 7.0 si am cateva probleme.

Prima este ca nu stiu ce face HDCP 2.2 switch. Este o optiune noua care este rezultata dupa upgrade in video options. Am un televizor capabil HDR 10. Trebuie pe on sau off ?

O alta setare este si VFD clock on off. Asta ce face ?

A doua este ca pierde setarea pentru video din advance settings.Eu selectez  ycbcr 420, ma uit la filme si dupa ce-l opresc se seteaza automat pe 8 biti RGB.

Si o ultima intrebare. Cum pot sa fac in Kodi sa vad pozele pentru filme ? Atucni cand ma duc pe un folder cu un film in loc de imaginea goala sa-mi apara posterul filmului.

Multumesc,

Edited by Einherjar793AD, 24 December 2016 - 22:26.


#488
M15TER105

M15TER105

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 05.02.2016
VFD este ceasul de pe media player il poti stinge daca te deranjeaza .

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/suw0aJ7IULk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#489
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006
SPMC merge instalat pe Q10 pro cu android 7? cum ? dezinstalez Kodi ?

#490
koji

koji

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 302
  • Înscris: 02.08.2007
Pur și simplu îl instalezi.  Sunt independente aplicațiile, una de cealaltă deci, pot coexista împreună.

Have fun!

#491
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006

View Postkoji, on 26 decembrie 2016 - 10:58, said:

Pur și simplu îl instalezi.  Sunt independente aplicațiile, una de cealaltă deci, pot coexista împreună.

Have fun!
Cool !!!! Thanks !!!

#492
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006
de ceva vreme tot testez Kodi si smpc pe himedia q10 pro legat la un tv 4k. la video output nu reusesc sa am rezolutie decat 1920x1080. cum fac sa fie rezolutia 4k. ce setare nu reusesc sa fac ?...

#493
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,537
  • Înscris: 12.07.2010
Eu am q5, am setat la el „Display” pe 2160P 60Hz şi TV-ul „recunoaste” intrarea de la el 3840x2160p, mă gândesc că aşa trebuie să fie şi la q10.

#494
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Kodi nu are iesire video mai mare de 1980x1080
SPMC-ul are iesire video 4k , trebuie sa intri la - Sistem -Video - si parca a treia functie trebuie sa o schimbi in - Unilimited
Iesi din SPMC si la urmatoarea deschidere a SPMC-ului vei avea iesirea video in 4K
Eu doar SPMC-ul folosesc , atat pt iesirea video 4K , cat si pt setariile audio mai complexe fata de Kodi

#495
Einherjar793AD

Einherjar793AD

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.12.2013

View PostM15TER105, on 25 decembrie 2016 - 09:57, said:

VFD este ceasul de pe media player il poti stinge daca te deranjeaza .https://youtu.be/suw0aJ7IULk
Mulțumesc frumos. Cred că switch-ul ăla este acolo pentru compabilitae.

Legat de player-ul SPMC. Eu folosesc wrapper-ul. Dacă instalez SPMC, mai am nevoie și de wrapper? Sau înglobează și funcțiile acestuia.
Mersi.

Edited by Einherjar793AD, 28 December 2016 - 08:56.


#496
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006

View Postlupull, on 28 decembrie 2016 - 06:43, said:

Kodi nu are iesire video mai mare de 1980x1080
SPMC-ul are iesire video 4k , trebuie sa intri la - Sistem -Video - si parca a treia functie trebuie sa o schimbi in - Unilimited
Iesi din SPMC si la urmatoarea deschidere a SPMC-ului vei avea iesirea video in 4K
Eu doar SPMC-ul folosesc , atat pt iesirea video 4K , cat si pt setariile audio mai complexe fata de Kodi
Am pus pe unlimited si tot 1920 x 1080 apare in calibrare. mai verific si revin.

#497
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,358
  • Înscris: 08.08.2002
SPMC nu are suport "oficial" pentru SoC-urile HiSilicon, uite ce zice koying:
As far as I’m concerned, Nvidia Shield has basically cornered the market, so is my main development device. More generally, Android TV devices, amlogic devices and Amazon FireTV might be getting some love Posted Image
lupull are Shield TV ...
Setarile in SPMC sunt diferite pentru Shield TV de restul MP-urilor:

github.com/koying/SPMC/wiki/Recommended-video-settings-for-Android-devices-(other-than-Nvidia-Shield)

Edited by MD, 29 December 2016 - 08:59.


#498
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed&noNavBar)_HMD-1.0.9 2016-12-14.190953
update_Q10Pro_(update&themed&noNavBar)_HMD-1.0.9 2016-12-13.091707
[ https://www.mediafire.com/convkey/e828/4ztko0dz18z081lzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Whicons - White Icon by default Big THANKS to HiMedia R&D Team fixed.
- uninstall Whicons apps and reboot to inactivated.
- not real support for Icon Pack.
- Fuji background from Whicons, credits to Randle
Please support Developer Randle.
Google Play or alternative.
Cosmetic themed firmware:
- not fix any issues or problems
- Add/Update read spoiler:
Spoiler
Installation Instructions:
1. Request Q10/Q5Pro running Android 5.1.1
2. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-1.0.9(...).zip to update.zip.
3. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
4. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
5. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
6. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
7. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
8. The box will auto-reboot when finished.
9. First boot take 4-5 minutes.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 27-29 seconds.
Download Q10/Q5Pro: mediafire.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).

#499
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006
Deci sa inteleg ca Himedia q10 pro minte ca are suport 4K ? Eu intrebasem aici despre setarile pentru q10 pro nu despre nvidia shield. Banuiesc ca lupull mi-a dat raspuns pentru q10 pro...Oricum SPMC pus pe q10 pro e de departe mai bun decat Kodi ( cel putin la subtitrari e impecabil , le gaseste mai repede , nu face figuri sa apas inca o data sa o gasesc dupa ce o gasise o data si disparuse fereastra cu rezultatele cautarii ).Nu stiu daca mai trebuie folosit wrapper daca folosesc SPMC.Si ce daca nu "scoate" 4K , se ocupa tv-ul sa faca upscale la 4K. Trebuie doar o telecomanda cu soarece aerian. Inca studiez ce model sa cumpar.

#500
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,358
  • Înscris: 08.08.2002
Lupull ti-am spus ca nu are Q10Pro ...
Eu ti-am dat link catre ceea ce scrie autorul forkului, koying, legat de setarile video la SPMC vezi si tu ce-ti este de folos de acolo.

#501
Johnny_Beton

Johnny_Beton

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.04.2006

View PostMD, on 30 decembrie 2016 - 09:07, said:

Lupull ti-am spus ca nu are Q10Pro ...
Eu ti-am dat link catre ceea ce scrie autorul forkului, koying, legat de setarile video la SPMC vezi si tu ce-ti este de folos de acolo.
Multumesc pentru link ! Testez mai pe seara si revin.

#502
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Johnny eu nu am stiu despre aceste ''limitari'' de la Himedia si de acea ti-am scris/raspuns despre SPMC
Totusi nu vreau sa laud shield-ul , insa uite ca aceste mici ''impedimente'' il fac sa fie de top peste multe alte mp-uri care sunt de ''varf'' in china , dar au diferite ''limitari''

#503
dungtv

dungtv

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 31.12.2016
Im using Q5 Pro Custom Firmware android 7.0 (update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-2.0.0 2016-11-18.175905). I have some question, please help me:
1.  If Naviation bar was disabled, so how can I manage recent apps (By app / remote-- my remote is  airmouse KM800) ?
2.  I want to use color icon them (not white icon), how to get it back ?
3.  How to root this FW ? Can I use the method the same as android 5.1 ?
Thanks,

#504
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 185,170
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlupull, on 30 decembrie 2016 - 20:21, said:

Johnny eu nu am stiu despre aceste ''limitari'' de la Himedia si de acea ti-am scris/raspuns despre SPMC
Totusi nu vreau sa laud shield-ul , insa uite ca aceste mici ''impedimente'' il fac sa fie de top peste multe alte mp-uri care sunt de ''varf'' in china , dar au diferite ''limitari''

Adevarat.
Eu il consider alternativa la egreat r6s

Edited by adiatric, 31 December 2016 - 10:10.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate