Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Pentru cei care mai au telefon fi...

Ati avut laptop cu pentium 4?

Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx
 Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...

Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare
 Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco

Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#307
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 11.11.2014
Nu inteleg ce inseamna corect si nici in care player. In Kodi sau in playerul HiSilicone, cel care intra prin wrapper?

#308
saulescu

saulescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 294
  • Înscris: 10.05.2007
In Kodi.Multumesc!

#309
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@The_Cult
Nu este ciudat asa s-a implementat in FW 1.0.7.
Foloseste FW cosmetic sau citeste post #195 raspunsul pentru @DORIN1979.

View PostThe_Cult, on 15 octombrie 2016 - 17:12, said:

Hmmm, nu e un canal chiar ok pt banda aia, dar treaca, bine ca merge. Merci frumos.
Later edit.
Playerul asta e ciudat. Fara sa fie conectat la net (chiar daca si fct de backup si restore e dezactivata dar am zis sa si deconectez), isi reinstaleaza la butare aplicatiile pe care le dezinstalez, facebook, Skype, chrome. Le considera atat de importante? Posted Image))

Edited by cristianstoica, 16 October 2016 - 12:44.


#310
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 11.11.2014

View Postsaulescu, on 16 octombrie 2016 - 10:43, said:

In Kodi.Multumesc!
System-settings-video-subtitle
Acolo ai toate optiunile de modificat printre care si character encoding pe care il pui pe central european.
Daca vrei alt font in afara de arial si teletext (cele standard in kodi) cauti tvqssub.ttf il descarci unde vrei tu si apoi il copiezi in Android-data-org.xbmc.kodi-files-.kodi-media-Fonts.
Folderul Fonts trebuie sa-l creezi tu si este case sensitive, adica nu scrii fonts ci Fonts. Apoi deschizi din nou kodi si la setarile pt subtitrare o sa poti alege si acest font, il lasi pe 28 sau 30, anulezi bold, culoare light grey si cam asta e tot, vei avea subtitrari corecte si frumoase.
Pacat ca playerul standard Hisilicone nu are light grey ci doar un grey cam urat. Iar albul e cam obositor. Daca vrei sa schimbi fontul si pt playerul standard cauta procedura pe forumul de la futeko.

Edited by The_Cult, 16 October 2016 - 15:07.


#311
ceacca

ceacca

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.10.2016
"Firmware Changelog 1.0.8:
1.Fasten the loading of the Blue-ray Player movie
2.HDR-source video playback type optimized, flick the conditions of some Certain video sources the fixed
3.Playback the HDR-source in the mode auto and IT WAS not issue the fixed function
4. Media player type optimized the Local, Including the default font sized and some modified Certain subtitles the which the display Unable to issue the fixed
5.Unable to Attain the F1, the F2, the F3, and the F4 buttons bmp issue the fixed
6.Media scan That CAN not the read the files is the Audio & the Video of a USB storage device issue fixed
7. Setting malfunction under some certain conditions issue fixed
8. SAMBA, NFS support shortcut name change function
9. The Media Center Optimized, Homepage and the ensure better and smoother the Operations
10.System type optimized to the run more smooth and reliable "
From RiCo97 on http://4pda.ru/forum...=734477&st=1700 (google translate) .

#312
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Sa inteleg ca a aparut 1.0.8?

#313
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,548
  • Înscris: 15.07.2007
Da, dar inca nu este Android 7,....luna viitoare este promis.

#314
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Sincer imi e frica de android 7... atat timp cat nu au perfectionat nici 5..In fine sa speram la mai bine. :) Am instalat deja 1.0.8 de la Futeko. Au rezolvat cu notificarea aia cand dadeai exit din film. A ramas doar aia pres ok when playback was ended. Am vazut ca au scos de la subtitrare 3d subbtitle adjust... Poate o sa reapara. In rest modificari vizibile nu prea sunt. O seara buna!

Edited by magicoolje, 19 October 2016 - 21:16.


#315
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 11.11.2014
Adica n-au bagat nici framerate autoswitch in firmware-ul asta? A ramas prin patch? Dupa instalarea 1.0.8 trebuie rulat din nou patchul? Un light grey pt subtitrarile in playerul standard nu baga, cum e la kodi? Nici problema framerate-ului la 3d iso? N-are rost sa mai zic de 3d mvc mkv ca aia cred ca n-o mai rezolva. Si la ce bun un viitor android 7?

Edited by The_Cult, 19 October 2016 - 21:41.


#316
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Salut,

Am o problema cu aplicatia TelekomTV. Daca Q5 Pro e conectat la internet prin cablu, mesajul de eroare de la Telekom TV este: "No internet connection"  - fals :)
Daca trec pe wireless, aplicatia porneste.

Pe Q5 Quad Core nu sunt probleme atunci cand box-ul e conectat pe ethernet.

Aveti o rezolvare pentru asta?
Multumesc

#317
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 11.11.2014
Poate q5 quad are o fct de tipul "simulated wifi" si nu stii tu. Telekom tv nu merge pe dispozitive cu android pe lan. Considera ca toate dispozitivele pe android sunt mobile si conectate wifi. Si nu doar telekom. Am inteles ca nivi hbo go nu metgea pe lan si cand a conectat pe wifi a mers. Si wetek core are fct de simulated wifi, deci presupun ca mai sunt aplicatii care merg pe principiil asta ca n-or fi facut-o aia degeaba sau special pt romani pt telekomul lor.

#318
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@copermine
Xposed Framework + Xposed Module Fake Wifi Connection
N-am testat cu TelekomTV, dar ar trebuii sa fie OK.

Edited by cristianstoica, 21 October 2016 - 15:17.


#319
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Functioneaza acum, multumesc Cristian!

#320
adi_tca

adi_tca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 16.03.2007
Telekom TV nu functioneaza pe deviceuri rootate, ai black screen pe toate canalele criptate. Nu stiu sa existe vreo optiune de a ascunde rootul.
Aplicatia merge doar pe WiFi. Nu stiu daca HiMedia are optiunea Fake WiF in firmware, fara root. Daca ar avea, ai putea folosi Telekom TV cand esti conectat pe ethernet si cu Fake WiFi activat.

#321
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Xposed Framework se instaleaza fara root pe HiMedia Q10/Q5Pro.
Xposed Module Fake Wifi Connection nu necesita root.
Pentru alte device-uri exista Xposed Module RootCloak (with 5.x and 6.x support), pentru a ascunde root, poate functioneaza si cu TelekomTV.

Edited by cristianstoica, 22 October 2016 - 17:59.


#322
adi_tca

adi_tca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 16.03.2007
OK cristianstoica, stiam ca pentru Android 4.0-4.4 instalarea xposed installer/framework necesita root. Am testat Rootcloak pe un device Jellybean si un Kitkat, aplicatiile operatorilor de TV (gen Telekom) sau aplicatii bancare din State detecteaza rootul cu tot cu Rootcloak.
Stiu ca era pe XDA un thread despre xposed installer/framework pentru Lollipop /Marshmallow, nu am mai urmarit, dar imi aduc aminte ca si acolo aveai nevoie de un custom recovery (ex TWRP), implicit inseamna ca iti trebuie root.
Nu stiu cum este construit firmware-ul Himedia, e posibil sa nu fie rootat si sa poti instala xposed modules fara root, cred ca stii mult mai bine decat oricine.

De curiozitate, ce raporteaza root checker?

Edited by adi_tca, 22 October 2016 - 18:49.


#323
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.8 2016-10-17.104357
update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.8 2016-10-12.193826

[ https://www.mediafire.com/convkey/9377/v2r2rfrjzhdjl18zg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Experimental workaround for Whicons - White Icon
- install and reboot to active
- uninstall Whicons apps and reboot to inactive
- is not real support for Icon Pack, is just active/inactive prepared icon pack from firmware.
Please support Developer Randle.
[ https://www.mediafire.com/convkey/9286/82a6mkmueai22hdzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Know problem AppManager buggy and popup Do you want to close it? wait/ok after install so just for patient users.
Google Play or alternative.

Cosmetic themed firmware:
- not fix any issues or problems

- Add/Update read spoiler:
Spoiler

Installation Instructions:
1. Rename update_Q(...)Pro_(...)_HMD-1.0.8(...).zip to update.zip.
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q10/Q5Pro.
4. With the Q10/Q5Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the back side of the Q10/Q5Pro.
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q10/Q5Pro.
6. The Q10/Q5Pro will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot take 4-5 minutes.
Entire update process ca take up to 15 minutes, just wait...
Normal boot time is 29-31 seconds.

Download Q10/Q5Pro: mediafire.

Note:
- if you use CS firmware don't update via OTA to original HiMedia firmware, will get Google Play Services has stopped error.
- If you are already on update_Q5Pro_(update&themed)_HMD-1.0.7 2016-08-11.153801 / update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.7 2016-08-10.190824 can update from menu (not recommended).
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).
For safety reason please backup all your important information.

Edited by cristianstoica, 22 October 2016 - 20:10.


#324
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 11.11.2014

View Postadi_tca, on 22 octombrie 2016 - 15:12, said:

Telekom TV nu functioneaza pe deviceuri rootate, ai black screen pe toate canalele criptate. Nu stiu sa existe vreo optiune de a ascunde rootul.
Aplicatia merge doar pe WiFi. Nu stiu daca HiMedia are optiunea Fake WiF in firmware, fara root. Daca ar avea, ai putea folosi Telekom TV cand esti conectat pe ethernet si cu Fake WiFi activat.
Eu am rootat q5 pro. L-am rootat pt ca in pasii de pe futeko nu puteam instala in exposed ce avea nevoie de la install/update version 86. Probabil ca fake wifi mergea si fara pasul ala. Doar ca dupa ce l-am bifat in exposed trebuia restart, aplicatia nefunctionand nici dupa rootare fara restart.
In fine, ideea e ca telekom tv merge impecabil (ca aplicatie, sa nu creada cineva ca au investit ceva in banda si servere intre timp) chiar daca e rootat, iclusiv pe lan cu fake wifi (multumiri lui CS). Si merge si pe tableta care si ea e rootata.
Zi-mi niste canale codate, ca eu nu stiu care sunt alea. Unde sta mama are telekom, pachetul standard si contul online practic e pe ab ei. Deci nu stiu daca am acces la vreunul de care spui ca ar fi codat. Pe mine oricum ma intereseaza doar dolcesport dar merg si celelalte, in rest am pachet complet de la upc.

Edited by The_Cult, 22 October 2016 - 21:24.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate