Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Ficat ortotopic
 Act notarial

Scadere RPM la semafor

Dureri ingrozitoare la genunchi

The Terminal List (2022 - ...)
 Daca se crapa carcasa telefon, nu...

Burete vase

Plata anaf

La multi ani @Piniuli!
 La multi ani @Constantin si Elena...

La multi ani @Ion_Bumbu!

Instalare Teslamate in Docker (Sy...

Modificare bicicleta butuc fix
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#19
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@ovidiu
BD-J-Menu fiind independeta de SoC este singura optiune care poate fi folosita Posted Image.
Cine vrea sa testeze poate activa VidOn Membership Free Trial.
[ https://www.mediafire.com/convkey/f702/306n1cc59o69w9jzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.mediafire.com/convkey/fca7/4od4h7f7eoaxlpbzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.mediafire.com/convkey/c628/2qk1e74rqx431w3zg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.mediafire.com/convkey/031b/946m7qau2405x6mzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.mediafire.com/convkey/ac70/4w69wm80nsw36gdzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.mediafire.com/convkey/a807/dzseesaq0rr2n30zg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postr_ovidiu2000, on 12 mai 2016 - 16:44, said:

Din cate am vazut, la redarea Blu ray iso cu full menu, s-a folosit versiunea de Kodi "preparata" de Vidon.


#20
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Eu folosesc un astfel de rack si nu imi depaseste temperatura de 30/31 de grade la hdd-urile care sunt pe el
Bine NAS-ul ( Shuttle OmniNas K20 ) are regulatorul lui intern de temperatura

Attached Files



#21
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015
27 -31 grade pe qnap 253A, 2 seagate la 7200rpm 64mb buffer.
In Q10 la temperatura camerei de 24grade, si copiere pe usb 3.0 cam 44-45 (Copiere prin lan in limita la 1000mbps).
Dupa copiere scade temperatura.
O sa-l las un timp sa se raceasca si dupaia sa vad cat are. Asa oprit q10 si pornit dupa 15 min avea 38grade.

Edited by adiatric, 14 May 2016 - 11:12.


#22
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Cam asta este ''dezavantajul'' mp-urilor cu lacas intern de hdd-uri
Indiferent de ce sistem de racire s-ar folosi , carcasa e inchisa
Ar trebui ca producatori de astfel de modele de mp-uri sa preia ''varianta'' de aerisire ca la carcasele de pc
Printr-o parte intra aerul si prin partea cealalta iese , astfel ca in interior ''obligatoriu'' sa se creeze un curent de aer
E adevarat ca nu ar mai fi o varianta ''linistita'' , ci mai zgomotoasa insa hdd-ul ar fi mai ''protejat la o imbatrinire fortata''
Cine cumpara astfel de modele trebuie sa stie de la inceput ca nu poate avea un mp ''linistit'' si cu un hdd bun raportat in timp

Edited by lupull, 14 May 2016 - 11:31.


#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015
Nu cred ca are probleme wd red pro.
http://www.wdc.com/w...2579-001134.pdf  Studiu WD


Am lasat himedia o perioada de timp oprit.
L-am pornit dupa jumatate de ora, conectat pe USB slave.
Acum imi indica 37 grade. Nu am facut nici o operatie pe hard.
Un mic ventilator este, temperatura oricum este mai mica decat cea de la hardul din laptop care sta la 39-40grade.

Pe sit-ul asta sunt niste poze cam cum arata in interior: http://androidtvbox....n-hi3798c-v200/

Partea de sus are o suprafata termoconductoare si se comporta cu capacul din aluminiu ca un radiator.
Iar partea pe care sta hardul are niste fante prin care aerul cald este tras de ventilator afara.

Edited by adiatric, 14 May 2016 - 12:21.


#24
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015
Q10 pro cu WD RED PRO 6TB, temperatura in idle 36-37grade/ Temperatura in high load 45-46.

#25
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Sfatul meu - Cauta-i un rack cu ventilatie ceva
Mie mie ''mila'' ca il ''omori cu zile'' , mai ales daca nu ai si un aer conditionat
Temperatura de afara zilele astea nu e/a fost caniculara , insa vara ''bate la usa''

#26
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015
Am testat si copierea de pe un nas linux pe q10 pro prin usb slave: aproximativ 180-200MB/s la scriere

#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlupull, on 14 mai 2016 - 16:41, said:

Sfatul meu - Cauta-i un rack cu ventilatie ceva
Mie mie ''mila'' ca il ''omori cu zile'' , mai ales daca nu ai si un aer conditionat
Temperatura de afara zilele astea nu e/a fost caniculara , insa vara ''bate la usa''
L-am omorat cu totul :) i-am facut retur la wd red pro.  Pare ok ca specificatii dar cu ca pe sit. Wd red pro face niste zgomote deranjante cand scrie sau citeste, mai precis orice mutare a capului de scriere/citire se aude. Seagate nu il aud.

#28
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
WD-urile in general ''caraie'' mai tare decat SG-urile
Acum depinde si de fiecare cum sta cu ''urechea muzicala''
Insa la hdd-uri nu ai cum sa ''elimini galagia'' , fiind singura componenta dintr-un pc compusa din doua parti : cea mecanica si cea electronica

#29
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlupull, on 16 mai 2016 - 20:33, said:

WD-urile in general ''caraie'' mai tare decat SG-urile
Acum depinde si de fiecare cum sta cu ''urechea muzicala''
Insa la hdd-uri nu ai cum sa ''elimini galagia'' , fiind singura componenta dintr-un pc compusa din doua parti : cea mecanica si cea electronica
Wd nu caraie. Nu e deranjant. Luat 6 terra seagate nas

#30
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Wd nu caraie - In sensul ca e mai zgomotos in general , fata de Seagate
- Ce model de 6Tb de la Seagate ti-ai cumparat/inlocuit ?

Edited by lupull, 17 May 2016 - 22:48.


#31
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlupull, on 17 mai 2016 - 22:48, said:

Wd nu caraie - In sensul ca e mai zgomotos in general , fata de Seagate
- Ce model de 6Tb de la Seagate ti-ai cumparat/inlocuit ?

ST6000VN0021 , ca sta bine in qnap ts-253a.

Edited by adiatric, 18 May 2016 - 12:38.


#32
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Get YouTube playing adaptive streaming up to 2160p (original/CS FW)

OGYouTube v2.0

First you need to download 'microG' before you can use OGYouTube!
microG for OGYT (v1.0)

For the fast way just download this version!
OGYouTube v2.0 (11.62.62) Unrooted

Install both microG for OGYT (v1.0).apk and OGYouTube v2.0.apk
- enable all qualities
[ https://www.mediafire.com/convkey/175b/f768fcp486fju9yzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

-enjoy 2160p quality
[ https://www.mediafire.com/convkey/f1b8/fuwjw1titeq5bbezg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

All credits go to OGMods.net team.

Edited by Adm, 16 March 2017 - 21:54.


#33
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
- Pai deja se umbla la ''misculati'' ?
- Youtube-ul ''nativ'' al platerului nu poate rula direct 2160p ?

#34
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Google limiteaza la Android size UI, care la Q10Pro este 1980x1080, adica aplicatia YouTube la 1080p (streaming).

View Postlupull, on 19 mai 2016 - 08:05, said:

- Pai deja se umbla la ''misculati'' ?
- Youtube-ul ''nativ'' al platerului nu poate rula direct 2160p ?


#35
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
- Pai shield-ul nu are tot android ?
Dar aplicatia youtube nu are nici o ''limitare'' , putând rula 2160p fara nici o prb.
Ma mira chestia/situatia asta , tocmai la acest ''pom laudat'' si mult asteptat ( ca platforma , ma refer )

#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 212,721
  • Înscris: 08.10.2015
Nu am probat. Poate rula 4k si pe 1080p?. Asta chiar e interesant. Sa ai vp9 60fps pe 1080p. Calitatea e mult mai buna.
Pe telefon merge pana la 1440p.

Edited by adiatric, 19 May 2016 - 09:09.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate