![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Plugin WP sortare articole/produse in prima pagina.
Last Updated: May 03 2016 18:52, Started by
VladutzU2013
, May 03 2016 15:45
·
0

Posted 03 May 2016 - 15:45

Buna ziua,
Nu am gasit nimic util pe net. Se da un magazin online pe WordPress cu WooComerence si Catalog Mode instalat. In magazin sunt peste 80 produse sortate pe categorii sau subcategorii. Eu vreau ca pe prima pagina 1 sa apara produsele care sunt mai populare care le doresc eu sa le pot seta. Acum apar amestecate sau in ordine alfabetica. Am gasit in Woocomerence optiunea sa fie ordonate in functie de rating dar asta ar insemna sa votez eu 10 sau 6 stele la fiecare produs care sa apara pe prima pagina. Nu exista un plugin care sa ma ajute ?Sau o alta optiune? Prima data m-am gandit sa creez eu o pagina si sa adaug ca imagini produsele in ordinea vruta si sa pun link-uri acolo dar arata urat. |
Posted 03 May 2016 - 16:09

Si cu acest plugin mi-a adauga doar sorting A-Z sau invers Z-A sau featuring.
Ma gandesc aici Add Product Sorting: ca trebe setat ceva. MA AJUTATI VA ROG? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users