![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
problema php
Last Updated: May 01 2016 21:58, Started by
bunicu9
, Apr 30 2016 17:49
·
0

Posted 30 April 2016 - 17:49

$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='$_SESSION['valid']'"); cand intru pe pagina, Imi da pagina alba Ce este gresit? |
Posted 30 April 2016 - 18:43

Am pus mai mult dar de la linia aia nu imi mai afiseaza
Quote <?php session_start(); ?> <?php if(!isset($_SESSION['valid'])) { header('Location: login.php'); } ?> <?php //including the database connection file include_once("connection.php"); //fetching data in descending order (lastest entry first) $result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='$_SESSION['valid']'"); ?> <html> <head> <title>Homepage</title> <?php while($res = mysql_fetch_array($result)) { echo "<tr>"; echo "<td>".$res['HouseName']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>"; echo "<td>".$res['HousePassword']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseX']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseY']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseZ']."</td>"; echo "<td>".$res['HousePrice']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseInterior']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseLock']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseMoney']."</td>"; echo "<td>".$res['LastEntered']."</td>"; } ?> </table> </body> </html> |
Posted 30 April 2016 - 20:32

schimbă linia buclucasă în
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner={$_SESSION['valid']}"); P.S. eu îți recomand să renunți la mysql_query și să folosești PDO sau mysqli |
Posted 30 April 2016 - 22:06

schimbă linia buclucasă în $result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner={$_SESSION['valid']}"); P.S. eu îți recomand să renunți la mysql_query și să folosești PDO sau mysqli A functionat <?php session_start(); ?> <?php if(!isset($_SESSION['valid'])) { header('Location: login.php'); } ?> <?php //including the database connection file include_once("connection.php"); //fetching data in descending order (lastest entry first) $result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='{$_SESSION['valid']}'"); ?> <html> <head> <title>Homepage</title> <?php while($res = mysql_fetch_array($result)) { echo "<tr>"; echo "<td>".$res['HouseName']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>"; echo "<td>".$res['HousePassword']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseX']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseY']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseZ']."</td>"; echo "<td>".$res['HousePrice']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseInterior']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseLock']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseMoney']."</td>"; echo "<td>".$res['LastEntered']."</td>"; } ?> </table> </body> </html>Cum pot afisa intr-un html echo "<td>".$res['HouseName']."</td>"; echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>"; etc? |
Posted 01 May 2016 - 21:58

A functionat dar nu ai inteles nimic din problema.
Mai intai pune-ti PHP-ul in mod development, sa iti arunce orice warning/eroare in loc de pagina alba. Apoi ai fi vazut ca ai gresit. Pot sa enumar cateva greseli: 1. Folosesti header location dar nu opresti executia scriptului. Daca eu folosesc curl sa-ti fac un GET pe acel url nu ma va opri nimic sa citesc toate datele (Location doar spune browserului sa mearga pe alta pagina, nu opreste executia scriptului). 2. Nu faci sanitize la nici o variabila atunci cand faci query in baza de date, si probabil nu faci asta nici cand stochezi informatiile in sesiune. 3. Nu verifici daca acel query intoarce date inainte de while, deci nu ai nici cum sa informezi utilizatorul ca nu exista date pentru acel query. 4. Sa faci output la HTML in felul ala intr-un query e pur si simplu la nivelul anului 2000, ca sa nu spun 1994. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users