Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth

C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...
 RCA mai ieftin online - unde?

Configurare PC AMD Ryzen 9 7950x3d

Sony Oled

[python] dependențe clase
 Curatare piese de calcar

Mediabox Vodafone TV fara cablu c...

Intrebari laptop Panasonic (Secon...

Tractor Case 4210 fum in radiator
 Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita la 2-2.5h de B...

recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO
 

problema php

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='$_SESSION['valid']'");


cand intru pe pagina, Imi da pagina alba
Ce este gresit?

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,885
  • Înscris: 07.08.2008
Doar atat ai pus in pagina si vrei sa iti afiseze ceva?

#3
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,349
  • Înscris: 11.08.2003
http://stackoverflow...-results-in-php

#4
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Am pus mai mult dar de la linia aia nu imi mai afiseaza

Quote

<?php session_start(); ?>
<?php
if(!isset($_SESSION['valid'])) {
header('Location: login.php');
}
?>
<?php
//including the database connection file
include_once("connection.php");
//fetching data in descending order (lastest entry first)
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='$_SESSION['valid']'");
?>
<html>
<head>
<title>Homepage</title>

  <?php
  while($res = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
   echo "<td>".$res['HouseName']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>";
   echo "<td>".$res['HousePassword']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseX']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseY']."</td>";  
   echo "<td>".$res['HouseZ']."</td>";
   echo "<td>".$res['HousePrice']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseInterior']."</td>";  
   echo "<td>".$res['HouseLock']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseMoney']."</td>";  
   echo "<td>".$res['LastEntered']."</td>";
  }
  ?>
</table>
</body>
</html>


#5
mberila

mberila

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,663
  • Înscris: 20.11.2005
schimbă linia buclucasă în
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner={$_SESSION['valid']}");


P.S. eu îți recomand să renunți la mysql_query și să folosești PDO sau mysqli

#6
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013

View Postmberila, on 30 aprilie 2016 - 20:32, said:

schimbă linia buclucasă în
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner={$_SESSION['valid']}");


P.S. eu îți recomand să renunți la mysql_query și să folosești PDO sau mysqli

A functionat

<?php session_start(); ?>
<?php
if(!isset($_SESSION['valid'])) {
header('Location: login.php');
}
?>
<?php
//including the database connection file
include_once("connection.php");
//fetching data in descending order (lastest entry first)
$result = mysql_query("SELECT * FROM houses WHERE HouseOwner='{$_SESSION['valid']}'");
?>
<html>
<head>
<title>Homepage</title>

  <?php
  while($res = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
   echo "<td>".$res['HouseName']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>";
   echo "<td>".$res['HousePassword']."</td>"; 
   echo "<td>".$res['HouseX']."</td>";	
   echo "<td>".$res['HouseY']."</td>";  
   echo "<td>".$res['HouseZ']."</td>";
   echo "<td>".$res['HousePrice']."</td>";
   echo "<td>".$res['HouseInterior']."</td>";  
   echo "<td>".$res['HouseLock']."</td>";	
   echo "<td>".$res['HouseMoney']."</td>";   
   echo "<td>".$res['LastEntered']."</td>";	 
  }
  ?>
</table>
</body>
</html>

Cum pot afisa intr-un html
echo "<td>".$res['HouseName']."</td>";
echo "<td>".$res['HouseOwner']."</td>"; etc?

#7
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
A functionat dar nu ai inteles nimic din problema.
Mai intai pune-ti PHP-ul in mod development, sa iti arunce orice warning/eroare in loc de pagina alba. Apoi ai fi vazut ca ai gresit.

Pot sa enumar cateva greseli:
1. Folosesti header location dar nu opresti executia scriptului. Daca eu folosesc curl sa-ti fac un GET pe acel url nu ma va opri nimic sa citesc toate datele (Location doar spune browserului sa mearga pe alta pagina, nu opreste executia scriptului).
2. Nu faci sanitize la nici o variabila atunci cand faci query in baza de date, si probabil nu faci asta nici cand stochezi informatiile in sesiune.
3. Nu verifici daca acel query intoarce date inainte de while, deci nu ai nici cum sa informezi utilizatorul ca nu exista date pentru acel query.
4. Sa faci output la HTML in felul ala intr-un query e pur si simplu la nivelul anului 2000, ca sa nu spun 1994.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate