Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...
 Este muzica popcorn urata si in p...

Vopsire gard metal "Direct pe...

Cu ce spalam axila de transpiratie?

O elipsa de arie minima circumscr...
 sfat achizitie desktop arhitectura

Unde este placa cu relee de la fr...

Polita RCA

MIzeriile de la Digi de ce au dat...
 Warren Buffett sau Elon Musk? - R...

Cele 13 atribute ale Creatorului

Despre succesiunea apostolica

Recomandare E-Bike

Roman FM.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1447 replies to this topic

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

• Grup: Members
Interesant. Am să dau o ureche să văd cum e

ActiON_

ActiON_

Senior Member

• Grup: Senior Members
Foarte frumoasă ediția de 3 ore și ceva de aseară a LocalBeats!
Muzică de club de odinioară și melodii care mi-au amintit de defunctul Virgin Throwback.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

Azi am ascultat între 14:20 și 14:52 Roman FM. Melodii destul de bune, dar una dintre ele m-a făcut să opresc postul (bine, nu de tot, că am să mai ascult). Dar a fost o piesă cu iz de manea atunci, DJ Project - Cheia inimii mele (și după titlu mulți ar spune că e manea). Alexis a spus că oricare ascultător îi spune că o melodie are iz de manea, o va scoate din playlist. Așa că, @alexis27, trebuie să o scoți. După 15 secunde de când a început am oprit, că și așa cea de cântă e Mira, ar trebui să mai scoateți și Nave Spațiale de la ea. Am auzit-o alaltăieri și la fel am oprit instant. Fata asta numai se lăfăie în ,,melodiile" ei

numerci

numerci

Senior Member

Ai o problema cu Mira. :)))) Ambele melodi sunt cantate de ea.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

@numerci Stiu. Dar se lalaie în piesele ei și de asta m-am adresat lui Alexis să le scoată, că sunt prea nasoale

chatnoir401

chatnoir401

CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

Vad ca se asculta prin centrele comerciale. Rar mai dai de un KISS FM sau altceva.

alexis27

alexis27

Senior Member

@AlexTheTrap22 - dorința ta a fost îndeplinită parțial. "Cheia inimii mele" își pregătește ieșirea, oricum e o piesă slabă. "Nave spațiale" a ieșit.
@chatnoir401 - e de multă vreme așa. Mai are și Kiss ceva ascultători, mai ales din rândul celor care vor numai "muzică să placă la toată lumea", dar pe ăia pot să îi păstreze, RFM n-are nevoie de genul acela de public :D

numerci

numerci

Senior Member

alexis27, on 08 august 2021 - 00:45, said:

"Cheia inimii mele" își pregătește ieșirea, oricum e o piesă slabă.
Din pacate asa este ceea ce nu prea se intampla la DJ Project.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

Alexis, asta îmi place. Că dacă o piesă de la voi mi se pare slabă, imediat o scoți. Nu ca nesimțiții ăia de la Piss FM care ti-o bagă pe gât de 76 de ori pe zi. În rest numai de bine cu acest post(Roman FM), am auzit melodii foarte bune zilele astea la voi. Poate am să ascult și mixurile alea de la LocalBeats, cu toate că din EDM ascult mai nou doar deep house, tropical house, ceva gen NO COPYRIGHT SOUND și așa rar, o piesă electro/big room. Știu că aici nu e OWR, dar totuși îmi cer scuze pentru ce am aberat pe acolo acum 2 săptămâni

alexis27

alexis27

Senior Member

Seturile de EDM sunt doar 4 ore/săptămână, tocmai pentru că nu e suficient public care să le digere, altfel am bubui toată ziua, îți dai seama. În concluzie, poți să te bucuri de muzică variată zilnic și să sari peste seturi, cum fac și alții.
Când mai auzi manele poți să "țipi" aici.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

@alexis27 Bineînțeles că voi veni aici să îți zic dacă mai e vreo piesă nașpa. Peste seturi așa fac. Totuși eu mai ascult EDM, doar din ăsta mai melodios, (progressive house, tropical house, deep house, chill house, pop-house). Ăla de festival doar la un party, ceea ce se întâmplă rar de tot

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

18:49 Michael Calfan x Gabrielle Aplin - Imagining
18:46 Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me
18:43 Maroon 5 - Lost
18:40 Afrojack x David Guetta - Hero
18:37 Anne Marie - Who I Am
18:33 Jonas Blue x Leon - Hear Me Say
18:31 Sigrid - Mirror
18:28 24kgoldn - Love Or Lust
18:25 AnneMarie x Niall Horan - Our Song
18:17 Alessiah - Darling
18:14 Nea - Sucker for You
18:11 Jewelz x Sparks x Tiscore - Round & Round
18:08 Mike Perry - Fell In Love With An Alien
18:05 Holy Molly x Drenchill - Talk Talk
18:02 Max x Ali Gatie - Butterflies
17:59 EDX x Jess Ball - Take Me Home
17:56 Digital Farm Animals - Last Night
17:54 Nathan Evans - Told You So
17:48 Hugel x Dopamine x Quarterhead - Back To Life
17:45 Adam Levine - Good Mood

Între 17:45 și 18:55 am ascultat azi. Ăsta e playlistul. Foarte bun, fără urme de manele, Inne, Nevasta lui Velea sau melodii românești. Chiar după ce s-a terminat Good Mood de la Adam Levine/Maroon 5 frontman, a zis Alexis că se termină ediția emisiunii sale de azi, și că melodia respectiva e mai liniștită pentru playlist. Aici cred că ai făcut referire la mine cu melodiile gălăgioase (bine, voi aveti doar 4h pe săptămână cu așa ceva).

Un lucru te rog, Alexis: să nu zici ceva de mine pe la radio. Am o rușine așa de treaba asta, chiar la un post de radio online care emite în Buzău la mine mi s-a zis numele real, nu cel de pe forum de aici. Postul se cheamă Supersonic Radio, emite doar online (nu e pirat, acolo este Paul Oprea, om de radio renumit în Buzău, e doar un proiect al lor la care sunt emisiuni și muzică foarte bună, de la rock anii 80-90 până la rock modern de acum, mai dă piese pop-rock, înțelegi ce vreau să zic). Și acolo mi-au dat numele real pe post fără acord, iar eu am încetat să îi ascult, dar pentru două săptămâni. Asta rugăminte am eu la tine, Alexis!!! De ex mi-e cam frică să ascult programul tău (15-18), că poate faci asta,dar am observat că ești de treabă și sigur nu vei face asta

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

Lasa ca asa te cauta gagicile, cand esti celebru, nu ilustru anonim Posted Image

Edited by neagu_laurentiu, 10 August 2021 - 23:45.

alexis27

alexis27

Senior Member

Fac dedicație azi și spun la final "toate gagicile să apeleze la Alexthetrap22" :P

SniperWolf_02

SniperWolf_02

Active Member

alexis27, on 11 august 2021 - 10:42, said:

Fac dedicație azi și spun la final "toate gagicile să apeleze la Alexthetrap22" Posted Image
Pentru AlexTheTrap22 , dedicatie SMS la 1911 TVA Inclus :))) scuze pentru troll.

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

Măăăă, gata cu astea. Mă fac de rușine, ce aveți? Am zis tocmai să rămân anonim, îmi e mai bine așa !!!

Încă ceva, fetele tot o să mă caute și fără să mă aud eu la radio. Oricum, fizic atât destul de bine la aproape 16 ani, dar nu pot să pun poze aici, la fel, nu vreau să mă arăt public sau numele real. Stați voi liniștiți că deja mai trag un ochi după fete de mult timp, cam de pe la 13-14 ani. Mă și gândesc că acum la liceu o să am multe fete frumoase (așa sper). In 5-8 a fost invers, am avut în clasa doar de etnie

ALEXTheTrap22

ALEXTheTrap22

Member

Că tot văd că n-ați răspuns la mesajul de mai sus, ia să văd, a zis Alexis ceva pe la radio? Dacă e, poți să confirmi, iar dacă ai făcut asta, te rog să îți ceri scuze și să nu se mai întâmple. Chestiile astea mă afectează foarte tare, de ajung să mă supăr grav, câteodată să sufăr. Așa că te rog să îți ceri scuze și să nu repete, (daca s-a intamplat, că n-am stat sa ascult pe post, că ma gândeam ca face Alexis măgării)

Edited by ALEXTheTrap22, 11 August 2021 - 17:27.

innesat

innesat

Senior Member

• Grup: Moderators
A zis și Alexis, am mai fost câțiva de pe forum ce ți-am dat dedicații, de la băieții de pe Softpedia pentru băiatul minor din Buzău cu lipici la fete, fara număr, fara serie, la valoare maxima.

Acum pe bune, încetezi cu poveștile despre viața ta? Topicul este despre Roman FM, nu despre viața unui necunoscut, ce nu interesează pe nimeni. Nimeni nu te întreaba nimic dar totuși ne dai detalii despre tine, despre orașul unde locuiești, despre satul natal și așa mai departe. Urmează sa ne spui ce ai mâncat și ce vei face mâine și e totul complet.

Edited by innesat, 11 August 2021 - 18:30.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate