![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vreau sa cumpar un template pentru Wordpress
Last Updated: Mar 28 2019 03:07, Started by
mesersmith
, Apr 28 2016 19:22
·
0

Posted 30 April 2016 - 20:40

Pe https://mythemeshop.com/ e promotie acum, cam orice tema 19$ deoarece sarbatoresc 4 ani sau ceva de genul. Sau pe themeforest, teme super ok si site serios.
Recomand totusi o tema buna dpdv tehnic. Responsive, cu update-uri, nu cea mai noua, de la un developer mai serios, etc. In felul asta stii ca iei totusi ceva OK nu o tema facuta de X sau Y, aruncata pe site-uri si apoi uitata. |
Posted 07 May 2016 - 18:00

Multumesc pentru link, insa nu am vazut la timp si cred ca intre timp promotia nu mai este.
|
Posted 09 December 2018 - 03:59

templatemonster.com o porcarie de site am cumparat niste gunoaie de template-uri de la ei ce nu putea fi personalizate in nici un fel suport pauza, administratorii site-lui total neputinciosi, refund ioc ......... teapa Edited by truthwarrior, 09 December 2018 - 04:02. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users