Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Renuntare oferta angajare in detr...

Am joc cumparat si nu-l mai pot f...

Pardoseala foarte denivelata apar...

Garnitura robinet baie
 Probleme dupa fractura picior

Parcare Militari Residence

Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...
 Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...
 De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat
 

Orange TV - Parere

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
92 replies to this topic

#37
Mariusica1

Mariusica1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.01.2017
Salutare,am instalat și eu Orange tv iar băiatul cu instalarea mi-a legat receiver-ul pe mufa scart pt ca pe cea de hdmi sare imaginea după 1 sec,ceva păreri pt ca nu se vede nimic la calitate hd.
Va mulțumesc

#38
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,476
  • Înscris: 30.08.2003
SCART nu este HD! Sigur ca nu se vede HD. trebuie legat prin HDMI pentru a avea imagine HD. Daca STB-ul tau are probleme atunci trebuia sa-ti dea alt STB. La mine nu sare imaginea deloc si este legat prin HDMI.

#39
Mariusica1

Mariusica1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.01.2017
Eu ma gândeam ca e tv meu de vina dar am dus tv și l-am pus la cablu TV RDS RCS și se vede super bine

#40
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,951
  • Înscris: 20.06.2009
Sună la ei și cere-le să-ți trimită alt tehnician, eventual pregătit cu un nou STB!

#41
Mariusica1

Mariusica1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.01.2017
Am sunat clar,or sa vina miercuri sa vadă care e treaba ca nu e normal ,se vede doar clar nici o urma de HD

#42
cipribenta

cipribenta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 26.10.2014
Stie cineva daca Orange tv are acoperie si in norvegia zona de vest?

#43
antenutze

antenutze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 27.01.2016

View Postcipribenta, on 05 februarie 2017 - 17:10, said:

Stie cineva daca Orange tv are acoperie si in norvegia zona de vest?
uite AICI si ai sa vezi singur...
eventual cu o antena f f mare

Edited by antenutze, 06 February 2017 - 12:30.


#44
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,084
  • Înscris: 13.01.2013
M am abonat azi la Orange DTH , instalarea Vineri dupa masa, pt 10.91 euro achitati o data mai primesc 100 de canale la liber din EU dintre care 20 in HD, platesti cel de al 2 lea LNB pt ca ti se mai pune un LNB ca sa le prinzi si pe cele la liber, eu zic ca merita ;)

#45
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,762
  • Înscris: 07.07.2009
Dacă te referi la canalele de pe Astra atunci sunt peste 50 de HD-uri și 200 de SD-uri la liber. :)

#46
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,084
  • Înscris: 13.01.2013

View PostKalman2007, on 05 aprilie 2017 - 16:11, said:

Dacă te referi la canalele de pe Astra atunci sunt peste 50 de HD-uri și 200 de SD-uri la liber. Posted Image

Ai te rog o lista cu ele? Mersi mult

Kit-ul Extra Canale iti ofera acces pe toata perioada contractuala la canalele internationale necodate disponibile pe pozitia
orbitala 19.2E. Orange Romania garanteaza doar accesul la aceasta pozitie orbitala , nefiind distribuitor al canalelor
respective. Taxa echipament Kit Extra canale este 10.91 euro TVA inclus si se achita o singura data , pe prima factura.
Pentru abonamentele noi Universe HD si UniverseHD+, pe 24 de luni, nu se aplica aceasta taxa.

#47
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,762
  • Înscris: 07.07.2009
Îți trimit prin PM ce merită ca să nu scanezi tot. :D

#48
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,084
  • Înscris: 13.01.2013
Ma intereseaza in mod deosebit Pink Tv, e din Serbia cu muzica de a lor si Viva cel cu muzica din Germania Posted Image
Ai mei se mai uita si pe Publika din Moldova televizune de stiri :D

Edited by xperia_ray, 05 April 2017 - 16:25.


#49
crursu

crursu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,253
  • Înscris: 05.12.2010

View Postxperia_ray, on 05 aprilie 2017 - 16:24, said:

Ma intereseaza in mod deosebit Pink Tv, e din Serbia cu muzica de a lor si Viva cel cu muzica din Germania Posted Image
Ai mei se mai uita si pe Publika din Moldova televizune de stiri Posted Image

Pink nu se receptioneaza, este pe alt satelit.

#50
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,084
  • Înscris: 13.01.2013
Am sunat baiatul de la instalari ca sa i atrag atentia ca am doua LNB uri, iar ca idee va spun si voua ce mi a zis mie,doar un singur reciver poate fi legat la pachetul international sau cum ii zice :)

#51
stfbuc

stfbuc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 23.10.2006

View PostKalman2007, on 05 aprilie 2017 - 16:15, said:

Îți trimit prin PM ce merită ca să nu scanezi tot. :D

Da-mi si mie te rog!

Pot vedea si canalele Orange si kitul suplimentar cu CI+ nu cu receiver?

#52
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,762
  • Înscris: 07.07.2009
Ți-am trimis.
Lucrez și la o listă mai complexă care arată cam așa:

Attached File  gr.png   221.62K   72 downloads

#53
stfbuc

stfbuc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 23.10.2006
Multam fain!

#54
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,084
  • Înscris: 13.01.2013
Dupa 11-12 ani bye bye Digi TV, o mizerie, calitate de doua ori mai buna, mi au adus 3 recivere Samsung, ft mici, bestiale Posted Image
Mi a pastrat acelasi LNB de la Digi pt ca are 4-5 ani si e cu 4 iesiri :P ,bine nu e de la Digi la comandat de la o firma din Oradea :D
LNB ul de international mi l a montat la reciverul din camera alor mei ca doar pe un reciver se poate conecta, oricum diferenta de grila e de la cer la pamant Posted Image
RDS = praf, o companie plafonata rau...

Attached Files


Edited by xperia_ray, 07 April 2017 - 21:13.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate