![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Optimizare Internet Explorer
Last Updated: Apr 24 2016 21:46, Started by
Razvan_M3
, Apr 24 2016 20:54
·
0

Posted 24 April 2016 - 20:54

Buna seara,
In urma cu o luna am inceput sa reconstrueisc site-ul propriei afaceri, site orientat spre prezentarea produselor comercializate (non e-commerce), pe baza unui template gratuit gasit pe W3 Layouts. LINK Nefolosind internet explorer-ul, astazi, terminand o buna parte din site si incercandu-l pe cat mai multe browsere, am avut neplacuta surpriza sa constat ca acesta nu este compatibil cu versiunile de Internet Explorer mai joase de 9. (Imagine in atasament) As fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu sfaturi, pentru a putea remedia problema. Multumesc anticipat! Attached Files |
Posted 24 April 2016 - 21:03

Vezi ca scrie ca e compatibil cu IE10+.
Quote Compatible Browsers : Google Chrome, Firefox, Safari, IE 10, Opera etc Eu zic ca nu merita sa te complici. Foarte putini mai folosesc IE9 sau versiuni mai vechi, chiar si site-uri mari au ales sa nu mai ofere suport la partea asta. Edited by tigerheart, 24 April 2016 - 21:09. |
Posted 24 April 2016 - 21:09

" This template is designed using HTML5 and CSS3 and is compatible in all web browsers, smartphones and tablets "
Deci pentru a fi compatibil cu browsere mai vechi de IE9 trebuie in HTML 3 , nu 5 . |
Posted 24 April 2016 - 21:46

Vezi ca IE 10 < nu mai au suport din partea microsoft,doar ie 11 si edge mai au.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users