![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Daredevil
Last Updated: May 24 2006 17:33, Started by
arty
, Feb 17 2003 00:52
·
0

Posted 17 February 2003 - 00:52

Gust amar... stateam shi ma gandeam (in timpul filmului) care e mai prost... Spiderman sau Daredevil.
Pe affleck nu'l prinde deloc rolul, joaca ca un ospatar intr'un vodevil duminical, undeva la un camin cultural. FX'ul e de trei paralele, nutz dai seama cine se bate cu cine decat in scenele unu la unu unde totul e obvious dar foarte stangaci. Totul e foarte intunecat, copiaza Matrix big time la tot... imagine, efecte shi sunet/muzica Moartea "electrei" a foat singurul lucru imprevizibil in filmul asta. Scenele care ar fi trebuit sa aibe dramatism accentuat sunt penibile. Filmul lasa deschisa continuarea... va urma sigur DareDevil 2 probabil shi mai prost.... recomandare: nu pierdetzi o ora jumate din viatza cu porcaria asta. |
Posted 17 February 2003 - 00:59

Toate filmele facute de Kevin Smith mi-au placut. Sa incep sa cred ca a cam dat cu bata in balta sau sa vad filmul?! Hmmmm....
|
Posted 17 February 2003 - 01:06

eu l'am vazut aseara, Intai m'am dus la "the Recruit" shi apoi la "DareDevil". Imi pare rau ca nu am intrat la "JungleBook 2" in loc de "DareDevil"
|
Posted 24 May 2006 - 17:33

filmul e placut si atat. Daca pana la jumatatea filmului imi place interpretarea si storyline-ul, dupa ce moare tatal elektrei totul se duce la vale incredibil de repede. Sa mai zic de sfarsit care e de cacao? Acolo nu s-a auzit de justitie? Cum vroiau sa-l condamne din moment ce nu aveau dovezi?Iar kingpin-ul din inchisoare putea oricand sa-l atace prin interpusi pe matt. Mi-a placut totusi de ben afleck , pe undeva l-a prins bine acest film
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users