![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Curs Wordpress
Last Updated: May 15 2016 16:15, Started by
dani555
, Apr 23 2016 20:58
·
0

Posted 23 April 2016 - 20:58

Buna tuturor
Stie cineva un curs pentru Cms wordpress in Timisoara sau online Sunt multe tutuoriale pe internet dar sa am si un curs. Va multumesc |
Posted 23 April 2016 - 21:04

Curs in sensul de utilizator, adica un curs care sa te invete cum sa dai click prin interfata vizuala?
Sau un curs ca pentru programatori? |
Posted 23 April 2016 - 21:05

Un curs care sa te ajute la ce? Sa folosesti wordpress-ul?
Edited by DraculescuDraculescu, 23 April 2016 - 21:05. |
Posted 23 April 2016 - 21:19

Mai bine fa un curs pentru php si mysql, o sa te ajute mult mai mult
![]() |
Posted 23 April 2016 - 21:27

Da este bun un curs de php si mysql
In Timisoara poate stie cineva unde se fac cursuri Am timp doar dupa ora 5 ,5.30 |
Posted 23 April 2016 - 21:35

Cursuri de Competențe Informatice (TIC) si Operator introducere validare prelucrare date (OIVPD)
De Wordpress specific nu cred ca o sa gasesti ceva serios care sa ofere o diploma recunoscuta. Oricum nu am auzit sa ceara cineva la angajare diploma de participare la curs de Wordpress. Mai bine fa un portofoliu de teme sau plugin, o sa valoreze mai mult in fata cuiva care vrea sa angajeze pe cineva care sa lucreze cu Wordpress. Edited by vubiv, 23 April 2016 - 21:37. |
Posted 23 April 2016 - 22:18

gasesti tu pe torente o gramada de cursuri cu o gramada de tutoriale despre wordpress , de la lynda, tuts +,udemy....
|
Posted 24 April 2016 - 21:00

Nu exista curs pentru wordpress care sa ofere diploma, exista doar cursuri (tutoriale) sa te ajute sa utilizezi platforma. Dar poti lua cursuri de php si mysql, de asta ai nevoie pentru angajare.
Bineinteles, daca tu doar vrei sa inveti sa folosesti platforma wordpress, sunt dispus sa te ajut 24/7 cu ceea ce nu stii sa faci, am experienta ceva ani in wordpress. Te ajut cu mare placere (nu cer bani sau alte nebunii ca alte persoane, ajut din placere). |
Posted 26 April 2016 - 20:37

Salut
Ma intereseaza o astfel de [ http://www.itablete.com/wp-content/uploads/2016/02/lawyer-wordpress-themes1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cate foldere trebuie sa contina o tema sa fie functionala O tema gata creeata contine foarte multe foldere Care sunt folderele de baza si dupaia sa tot adaug la tema Mersi |
Posted 26 April 2016 - 20:47

Foldere poti doar unul, dar daca vrei sa separi poti face in folderul Tema /css /js si /img restul e PHP in folderol Tema.
|
|
Posted 30 April 2016 - 15:27

Buna tuturor
Am gasit urmatoarea structura a unei teme Folderul Tema in folderul tema am gasit urmatoarele fisiere: 404.php Archive.php Comments.php Footer.php Functions.php Header.php Index.php Page.php Search.php Sidebar.php Sidebar-footer.php Style.css Mai sunt si alte foldere in folderul de baza: Inc,Js,layouts,template-parts Eu vreau sa fac o tema simpla doar baza si dupaia sa adaug elemente la tema de baza Care sunt elementele de baza fara care o tema nu ar putea sa functioneze in Wordpress Sa pot sa o instalez dupa ce este facuta. In tema respectiva sa se poata instala pluginuri . Va multumesc si sarbatori fericite |
Posted 30 April 2016 - 16:26

Te uiti in sursa temei default de la Wordpress si vezi ce e baza, ca alea sunt facute doar cu baza.
Din fisierele alea php ai nevoie de toate, ca toate indeplinesc un rol. |
Posted 02 May 2016 - 07:40

Am gasit aici cum se creeaza o tema wordpress
Daca fac asa o tema se pot pune postarile pe doua coloane Eu vreau sa fac toate postarile la fel sa aiba poza deasupra si scris sub poza Asa ceva cum este modelul acesta de tema Daca este creata o tema simpla se pot instala si pluginuri functioneaza. Mersi Edited by dani555, 02 May 2016 - 07:42. |
Posted 02 May 2016 - 09:43

Vezi ca daca vrei sa te apuci sa faci teme de wordpress pentru themeforest trebuie sa stii un pic de programare(un pic mai multa). Motivul principal este ca nu o sa intelegi aproape nimic din codex fara aceste cunostinte... asta ca sa nu mai vorbesc de debugging.
Aproape oricine poate sa faca o amarata de tema simpla... insa de aici si pana la a face ceva care sa vanda e cale luuuunga. Edited by DraculescuDraculescu, 02 May 2016 - 09:46. |
Posted 02 May 2016 - 09:50

Ma intereseaza sa fac o tema care sa o pricep
Degeaba instalez o tema complicata functionala Eu vrea o tema simpla dar sa aiba functiile de baza. |
Posted 02 May 2016 - 09:57

Poti incepe prin a incerca sa analizezi temele de baza pe care le ai in fisierul themes.
Asta daca stii un pic de php... Edited by DraculescuDraculescu, 02 May 2016 - 09:57. |
|
Posted 02 May 2016 - 10:43

Partea de PHP/HTML a temei e partea usoara pentru un incepator. Partea grea va fi cea de CSS.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users