![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Upload fisiere cu bara de status procente si timp ramas
Last Updated: Apr 29 2016 20:17, Started by
Ghiordi
, Apr 22 2016 21:27
·
0

Posted 22 April 2016 - 21:27

Am nevoie de un exemplu de cod de a uploada fisiere de tip programe ( gen de marimi relativ medii maxim 250 MB/fisier)
cu bara de status in procente si timp ramas ( exemplu 30% incarcat, timp ramas 2 minute 20 secunde). Pe langa incarcarea pe site a acestor fisiere doresc sa adaug in baza de date adresa lui de descarcare . Se poate sa gasesc asa ceva pe site ? Nu doresc multi upload, ci single upload. Am nevoie de un exemplu pentru a putea sa editez apoi cum doresc eu cu mai multe cerinte si mai multe date de adaugat in baza de date ! Am nevoie de acest exemplu cat mai repede posibil! Multumesc anticipat ! |
Posted 22 April 2016 - 21:46

Posted 22 April 2016 - 22:16

Posted 23 April 2016 - 15:07

Posted 23 April 2016 - 18:00

Si ce limbaj de programare e server side ? Daca e PHP verifica post_max_size si upload_max_filesize.
|
Posted 23 April 2016 - 21:02

Si ce limbaj de programare e server side ? Daca e PHP verifica post_max_size si upload_max_filesize. Sper sa nu se considere reclama , folosesc acest -> https://members.000webhost.com |
Posted 26 April 2016 - 21:22

Si ce limbaj de programare e server side ? Daca e PHP verifica post_max_size si upload_max_filesize.
Un host gratuit ce nu are limita de upload sti cumva ? sau macar sa fie mai mare de 250 MB
|
Posted 27 April 2016 - 01:30

Si cum ai vrea sa opreasca abuzurile la partea asta? Un host gratuit, chiar si shared NU e pentru gazduirea fisierelor mari. Pentru asta ai nevoie de un vps sau chiar dedicat, depinde ce anume ai de gand sa faci, gen un cloud pentru tine si inca niste persoane sau un serviciu de upload fisiere public.
|
Posted 29 April 2016 - 10:27

Si cum ai vrea sa opreasca abuzurile la partea asta? Un host gratuit, chiar si shared NU e pentru gazduirea fisierelor mari. Pentru asta ai nevoie de un vps sau chiar dedicat, depinde ce anume ai de gand sa faci, gen un cloud pentru tine si inca niste persoane sau un serviciu de upload fisiere public. P.S din site nu obtin profit... totul este gratuit, de aceea caut si eu host gratuit. |
Posted 29 April 2016 - 10:31

Indiferent ca e gratuit sau nu ce vrei sa oferi, hostul gratuit are o gramada de limite impuse. Nu iti da nimeni spatiu si trafic nelimitat pe gratis si fara alte limite. Cum crezi ca isi scot banii pe servere cei care ofera hosting gratuit?
|
|
Posted 29 April 2016 - 20:17

ok. in fine ... am sa redirectionez sa incarce pe alt site si sa adauge link-ul de download ....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users