![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sweet Home Alabama (2002)
Last Updated: Feb 17 2003 00:55, Started by
BIGphAntom
, Feb 16 2003 23:18
·
0

Posted 16 February 2003 - 23:18

Sweet Home Alabama
un filmulet drgutz, adica gen COMEDIE & ROMANCE care zic eu, merge vazut in compania persoanei iubite(my oppinion) :love: Ceva detalii aici! Filmul este despre o tanara care plecata de acasa din ALABAMA - parasindu-si sotul, doreste sa uite despre trecutul ei. O celebritate in devenire, ea se indrgosteste de un tip bine, dar ca sa se casatoreasca trebuie sa divorteze de actualul ei sot. De aici se cam complica lucrurile ![]() Mie unul mi-a placut, e drept, am avut si companie ![]() ![]() Attached Files |
Posted 17 February 2003 - 00:44

genul se cheama "comedie romantica"
ash adauga ca e totusi mai mult decat atat. se impinge in fatza ideea de "a plecat de la tzara shi s'a dus la orash". Alabama e una din zonele putzin dezvoltate in USA. e... "la tzara". Fata a ajuns in NYC in inima fashion'ului. Un film foarte predictibil insa facut bine, amuzant uneori. cumva... "bovarism corectat pana la urma".... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users