Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...
 Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa
 [email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...
 Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 

Topic destinat criticilor DNA-ului, SRI-ului, DIICOT-ului și a restului ”organelor legii”

* * * - - 7 votes
  • This topic is locked This topic is locked
5496 replies to this topic

#2665
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postcasuta_papusilor, on 22 iunie 2017 - 19:11, said:

as ruga deontologii anti-penali si anti-coruptie, daca nu existe prag la mita sau abuz, sa-mi raspunda si mie, daca pot si daca vor...
io tre sa ma duc sa ma tund zilele astea, si ma costa 12 lei oficial, pe bon.
daca dau 10 lei in plus lu fata cu foarfeca, asa, ca m-a tuns frumos si e si draguta la trup si suflet, se pune pana in 3 ani (regim semi-deschis) sau tre sa iau mai mult?
ca fapta e la a nu-stiu-cata infaptuire. infractorul a perseverat, nu gluma.
deci fapta exista, prag nu e, deci e obligatorie pedeapsa, ca doar nu poate fi trecuta cu vederea.

Se pune doar daca ii dai de la 10.000 lei in sus si daca in joc sunt bani publici obtinuti de pe carca populatiei prin FURT = impozite si taxe extrem de mari fata de ceea ce populatia doreste sa plateasca, este bine asa?

#2666
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Laura Codrua Kövesi a spus c înregistrrile aprute în pres par ciudate pentru c sunt scoase din context. Mai exact, ea nu fcuse o țint din Sorin Grindeanu, ca premier. La acea întâlnire se discuta despre controlul pe care DNA trebuie s-l aib asupra clasei politice.

Attached Files


Edited by a3ds, 23 June 2017 - 21:49.


#2667
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

View Posta3ds, on 23 iunie 2017 - 21:45, said:

Laura Codruţa Kövesi a spus că înregistrările apărute în presă par ciudate pentru că sunt scoase din context. Mai exact, ea nu făcuse o țintă din Sorin Grindeanu, ca premier. La acea întâlnire se discuta despre controlul pe care DNA trebuie să-l aibă asupra clasei politice.


A spus ea că DNA trebuie să aibă control asupra clasei politice?

#2668
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017

View Posttomaso, on 23 iunie 2017 - 22:50, said:



A spus ea că DNA trebuie să aibă control asupra clasei politice?
Corupte . Clasei politice corupte :D

Zi ca nu e asa.

#2669
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Nu importă dacă este, sau dacă nu este așa.
Dar nu cred că a spus așa.  Pentru că daca ar fi spus, acum, în clipa aceasta, ar fi trebuit să fie legată de o țeavă, la tubulatură.
Presupun că este doar o interpretare a unui coleg.

#2670
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017

View Posttomaso, on 23 iunie 2017 - 23:14, said:


Dar nu cred că a spus așa.  Pentru că daca ar fi spus, acum, în clipa aceasta, ar fi trebuit să fie legată de o țeavă, la tubulatură.


De catre cine, rugu-te? dintii noaptea mintii sau mikimaus?

#2671
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015

View Posttomaso, on 23 iunie 2017 - 22:50, said:



A spus ea că DNA trebuie să aibă control asupra clasei politice?

Se numeste sarcasm bro.

#2672
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
DIICOT se ocupă de comploturi și fapte care încalcă principiile constituției.

View Posta3ds, on 23 iunie 2017 - 23:58, said:

Se numeste sarcasm bro.

Am bănuit că nu putea să afirme așa ceva.
Dar colegul o spus ca și când chiar așa o zis.

#2673
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Uite ce frumos descrie Buscu situatiunea din DNA:

Laura Codruța Kövesi a picat pe tehnică. De pe fața ei de fecioară islamică, închinată unui singur profet, a căzut iașmacul. Acum i se văd rînjetul judiciar și roșeața statului de drept. Colegii i-au pus reportofon și au cules, din vizuina neagră unde-și devora victimele, incantația dosarelor.

Șefa DNA cerea capete, voia miniștri, voia să “înhațe”, să “decapeze” dosarul și să ajungă la premier. Numele grele nu aveau doar valoare de scalp, ci erau un ideal stahanovist. Dosarele “cu potențial” trebuiau stivuite ca piramidele de cranii ale lui Timur Lenk. Încet-încet, dorința personală de putere a luat fața ordinului politic, iar Justiția s-a redus, treptat, la rechizitoriul-sentință.

Laura Codruța Kövesi e un adevăr cu explozie întîrziată, așa cum sînt Traian Băsescu, Florian Coldea, Augustin Zegrean, Petre Lăzăroiu, Livia Stanciu etc. Au trecut ani în care acești oameni au înotat în credulitatea publică, ani în care au mutilat instituții și libertăți, au suspendat drepturi și au confiscat destine. Au jucat cu toții într-o farsă, o farsă cu gheare și cu colți, care acum moare de bătrînețe și care e aproape iertată.

Nu va exista o pedeapsă proporțională pentru răul făcut societății de acești strigoi ai vechii și noii Securități. Rețeaua făurită de ei s-a întins peste tot. E o mîzgă verzuie, care se topește încet pe oameni și le intră în carne, ca un tatuaj al prostiei definitive. O amoebă care-și modifică permanent conturul și se organizează mereu sub cauze și denumiri, asta e rețeaua.

E cînd “sistemul”, cînd “structurile”, cînd “statul paralel”. Înfățișările ei sînt decise de împrejurări, de misiuni și de atenția observatorului.

Manual de dat la puci

#2674
Ayami

Ayami

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,062
  • Înscris: 08.12.2013
si ce frumos le suflati voi in cur
ei fac si si voi comentati

#2675
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Puțină lume știe, dar în 1981 Codruța Kövesi cânta în trupa britanică Human League.

[ https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/18518252_1348115215265383_8179451523244272000_o.jpg?oh=ec0a6aad928acae256c9c514c7e34bcd&oe=59E5FA01 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2676
G.I.C.U.

G.I.C.U.

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 04.09.2006
Pana la urma a inteles si Sorina Matei cum functioneaza DNA-ul. Nimeni n-are nici o scuza sa o laude pe luluta.

Sorina Matei
3 ore ·
Când se prăbuşesc miturile
Când se prăbuşesc miturile, vezi cum un ditamai fost şef de Curte Supremă, în mod ruşinos, n-are noţiuni elementare de drept, abundă în raţionamente ilogice, şi tot ce face este să se ancoreze continuu în lupte. Este aceasta atitudinea normală, firească, a unui judecător care până mai ieri a împărţit echilibrat, pe probatorii, dreptatea din fruntea celui mai înalt for? Evident că nu.
Când se prăbuşesc miturile, auzi cum sunt direcţionate dosarele. Niciun cuvânt despre fapte penale, ci totul este despre persoane importante, proaspete şi funcţii înalte. Niciun cuvânt despre probe, lege, ci culmea este despre “de ce ne încurcăm în lege”, pe care evident nu se dă doi bani.
Niciun cuvânt despre echilibru, independenţă şi integritate, ci este despre imixtiune, presare, speţe cu potenţial, lupte, statistici tot mai umflate ca să dea bine şi evident despre ce spune strada. Un manager de instituţie căruia nu-i pasă, n-arată niciun fel de îngrijorare faţă de valul de achitări din instanţe, din cauza dosarelor şubrede pe care dă vize, este un manager căruia nu îi pasă de instituţia sa.
Un şef de instituţie care vede că tot efectele acţiunilor sale greşite, netemeinice, necumpătate, ajung să pună în pericol chiar şi statutul procurorului- cu greu dobândit în atâţia ani- este un şef de instituţie căruia nu-i pasă nici măcar de breasla sa.
De ce nu-i pasă? E simplu. Pentru că nu ştie şi ca atare, nici nu înţelege. Specificitatea investigării marii corupţii, un fenomen disumulat în ultimul timp prin metode tot mai complicate, presupune rigoare, expertiză temeinică, ştiinţă de carte şi nu numai. Nicidecum nu înseamnă recitarea de platitudini şi sloganuri doar pentru aplauze şi să dai bine la stradă şi televizor. Dar deh, mulţi văd, puţini cunosc.
De ce nu-i pasă? Când vezi numai duşmani “în dreapta, în stânga şi în spate”, când nu te preocupă niciodată rigoarea, ci doar luptele- “să ieşim, să presăm”, când numele, funcţiile, jocul, mutarea şi puterea sunt singura preocupare este firesc să se ajungă în situaţia de astăzi. Unui om pregătit, care ştie carte, i-ar păsa. Un procuror de carieră este conştient că doar instanţa reprezintă unicul for care îl confirmă şi-l validează profesional. Un om pregătit ştie de asemenea că o decizie proastă, în sistemul judiciar, are efecte de bumerang. Tot ce e greşit la un moment dat ţi se întoarce în faţă. Şi e şi puţintă fizică dar şi filozofie. Orice efect are o cauză şi orice cauză produce un efect.
Procurorii din DNA, nemaisuportând ce se întâmplă de 2 ani în instituţie, într-un gest fără precedent, au început să devoaleze ilegalităţile şi imixtiunile din propria ogradă. Că până la urmă, d'aia sunt procurori. Să-şi apere chiar propriile legi de funcţionare şi char şi instituţia. Ce se întâmplă? E simplu, tiparul clasic, binecunoscut. Şeful demascat se războieşte cu toată instituţia, inventează pur şi simplu din disperare nişte infracţiuni ca să-şi poată investiga toţi procurorii şi îşi pune fidelii slab pregătiţi să-şi ancheteze de-a valma toţi colegii pentru ca la audieri aceştia să spună de frică, de teamă, că tot ce au auzit şi au asistat- nimic nu este adevărat. În plus, le-au mai luat procurorilor şi toate reportofoanele cu care lucrează, în speranţa că se vor găsi inregistrările infame, proba care, ce să vezi, arată contrariul. Dacă n-ar fi trist, grav şi periculos, ar fi mult de râs despre ce se întâmplă în DNA.
De mai bine de un an, cad constant bucăţi sănătoase, pe multiple planuri, din forţa, soliditatea, vigoarea şi credibilitatea principalei instituţii anticorupţie iar împăratul, aproape ca-n basmul lui Andersen, se preocupă doar de hainele cele noi. Haine pe care, ca într-un miraj, trebuie să le vadă lumea şi le aplaude plebea, chiar dacă sunt închipuite, şi pentru asta împăratul este dispus să-şi sacrifice toată averea. În cazul nostru, instituţia. Numai că, în final, vine un copil şi spune: “Împăratul este gol, n-are haine deloc!”
Ce zice împăratul lui Andersen jignit, când a văzut că e pe cale să se trezească şi norodul? ““Orice ar fi, trebuie s-o duc de-acum până la bun sfârşit” Aşa că îşi ridică cu şi mai multă mândrie capul, iar curtenii ţinură ca şi mai înainte, cu respect, trena care nu era…”
Curtenii din interiorul DNA şi magistratură s-au trezit demult. Cu restul e mai complicat. Unii nu cred, mulţi sub stare de şoc, alţii nu mai vor să audă, infractorii dovediți se bucură. Într-o ţară în care oamenii trăiesc prost sub toate guvernările şi în care mizeria deversată în public este la ordinea zilei, este de înţeles că societatea are nevoie să se agaţe de eroi. Dar aceste figuri trebuie să fie adevărate, veritabile, autentice şi incontestabile. Şi puse pe merit. Pentru că dacă nu sunt, când miturile se prăbuşesc, o fac lent, urât şi zgomotos. Iar instutuţiile publice, deja strâmbate, sunt trase în aventuri periculoase chiar de şefii lor care şi-au lipit cu intenţie imaginea de o luptă anticorupţie care acum se vede cât o preţuiesc.
A spune că tot ce a făcut DNA în ultimii 15 ani este greșit- este la fel de fals cum ai spune că tot ce se întâmplă de ceva timp în instituţie este normal. DNA a avut și are cazuri bine instrumentate, dar și multe pocnitori. Cel mai de preţ lucru în DNA, ca-n orice instituţie publică, nu-l reprezintă nici şeful, nici apropiaţii, nici directivele şi nici minciunile, ci doar munca legală şi corectă a procurorilor săi şi nimic mai mult. În DNA, indiferent cât va ţine această nebunie ce va avea un sfârşit, vor trebui reconstruite multe. Instituţia trebuie adusă pe făgaşul ei legal, meritocraţia, independenţa, echidistanţa, legalitatea şi integritatea trebuie până la urmă să primeze. Iar în fruntea instituţiilor cu mare putere, parte a sistemului judiciar, de forţă sau de combatere a corupţiei, trebuie numiţi oameni echilibraţi, raţionali, cumăpătaţi, riguroşi, cu performanţe profesionale de necontestat, buni practicieni, oameni bine ancoraţi în sine.
Contemporaneitatea ne dovedeşte că nişte criterii şi mentalităţi mafiote şi subiective “trei de-ai mei i-au luat pe ceilalţi trei” pot genera monştrii şi pot îmbolnăvi instituţii. Şi mai periculos, de data asta pentru toată societatea, este că pot prăbuşi iremediabil instituţii şi pot decrebiliza chiar şi idei nobile. ”Nu lăsa oamenilor de stat timpul să se desprindă cu puterea şi onorurile” şi “Fugi de poporul căruia îi place eşafodul”, spunea acum vreo 2500 de ani Pitagora. Ştia el ce grăia.
Îmi placeVezi mai multe reacţiiComenteazăDistribuie

#2677
hobbysat

hobbysat

    #ilegalist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,540
  • Înscris: 19.12.2006

View PostG.I.C.U., on 25 iunie 2017 - 19:20, said:

Fugi de poporul căruia îi place eşafodul”, spunea acum vreo 2500 de ani Pitagora. Ştia el ce grăia.


N-o stiam. Baiat inteligent Pitagora. Acum 2500 de ani.....

Si cica am evoluat Posted Image ..... "I love SRI si DNA"Posted Image

#2678
bila1000

bila1000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,346
  • Înscris: 12.08.2010
Si cu DNA ul asta, majoritatea politicienilor, funcionari publici sint corupti, problema nu este ca exista lipsa de activitate, ci miza este cine intra cu prioritate la masina de tocat DNA, prioritizarile facute de sefa DNA nu sunt ilegale, in orice sector sefu mai expune angajatilor ce sa faca cu prioritate ...

#2679
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010
Independenţa justiţiei - o vrăjeală a unor şmecheri

Jud. Gheorghe Moroşanu said:

La "vîrf" toată lumea strigă tare că vrea şi asigură independenţa justiţiei.

Mai anii trecuţi, preşedintele matroz/matol şi premierul infante au făcut un pact de coabitare (ptiu, drace!) în cadrul căruia au convenit să asigure independenţa justiţiei cam aşa: unul din ei să numească procurorul general, altul să numească şeful (şefa perpetuă) DNA, crezînd ei că îşi asigură astfel spatele, sau faţa, după poziţie.

Rezultatul a fost cam nasol: procurorul general a fost şi a rămas un papagal, indiferent de persoană, iar procuroarea şefă DNA, cu deplină imparţialitate, i-a umplut de dosare penale pe cei doi coabitanţi, ca şi pe mamele, soacrele, copiii, favoritele şi tot neamul lor, biologic şi politic.

Despre soluţia problemei, deşi am mai spus-o, revin şi bat la cap mereu şi la infinit pe toată lumea: chestiunea nu se rezolvă decît prin alegerea tuturor conducătorilor de către colectivul respectiv.
Indiferent cîte concursuri, comisii, criterii s-ar institui şi folosi, dacă vorbim de "numire", "desemnare" sau orice alt termen asemenea, rezultatul va fi tot prost, şi tot "politic".

Vă amintiţi ce caraghioslîcuri s-au întîmplat cu concursurile pentru directorii de şcoli? Cînd candidaţii de directori au fost întrebaţi cîte copite are un măgar, şi altele asemenea? Şi cu ce cheltuială şi zbucium naţional!

Să nu credeţi că la concursurile din justiţie situaţia este mult diferită.

Edited by Moftangiu, 26 June 2017 - 18:25.


#2680
stantudor

stantudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,326
  • Înscris: 12.06.2008

View Postbila1000, on 26 iunie 2017 - 16:35, said:

Si cu DNA ul asta, majoritatea politicienilor, funcionari publici sint corupti, problema nu este ca exista lipsa de activitate, ci miza este cine intra cu prioritate la masina de tocat DNA, prioritizarile facute de sefa DNA nu sunt ilegale, in orice sector sefu mai expune angajatilor ce sa faca cu prioritate ...

Vezi ca tocmai s-a clasat dosarul cu oug 13, o prioritate importanta pentru icoana ta, kovesi. Deci s-a mai dezumflat o gogoasa securista ”noaptea ca hotii”.
6 procurori vor sa plece din dna, tot din cauza prioritatilor icoanei tale. Mai bine ar pleca toti si ar lasa-o in curul gol pe securista.

#2681
bila1000

bila1000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,346
  • Înscris: 12.08.2010

View Poststantudor, on 26 iunie 2017 - 21:27, said:



Vezi ca tocmai s-a clasat dosarul cu oug 13, o prioritate importanta pentru icoana ta, kovesi. Deci s-a mai dezumflat o gogoasa securista ”noaptea ca hotii”.
6 procurori vor sa plece din dna, tot din cauza prioritatilor icoanei tale. Mai bine ar pleca toti si ar lasa-o in curul gol pe securista.
Oo, pai sunt o gramada de absolventi de drept care vor sa cistige o piine cinstit, cu totul ca dupa parerea mea mai sunt nevoie de de trei ori mai multi procurori DNA, pentru a intra cit de cit in normal, ani de zile nu s-a facut curatenie in Demnitari si iata gunoiul se mareste ....

#2682
stantudor

stantudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,326
  • Înscris: 12.06.2008
Nu vezi ca procurorii nu o mai suporta pe kovesi si fug de ea ca dracu de tamaie ? Vor mai urma si altii.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate