![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pdf To Txt in forward email
Last Updated: May 15 2016 16:04, Started by
Travertin
, Apr 17 2016 21:36
·
0

Posted 17 April 2016 - 21:36

Salutare.
As avea si eu nevoie de un script care sa poata face schema urmatoare: imi vine in email atasament format PDF. Este model standard de fiecare data un tabel cu niste date in el. Am nevoie din acel server sa plece printr-un cron la 30 minute mai departe in alt mail, dar sa ajunga transformat in format txt. Ma poate cineva ajuta cu o idee? Multumesc! Edited by Travertin, 17 April 2016 - 21:37. |
Posted 18 April 2016 - 11:53

Recuperezi datele, extragi textul cu poppler sau ce lib vrei si il trimiti unde vrei. Restul te descurci.
|
Posted 15 May 2016 - 16:04

Scuze pentru intarziere.
Iti multumesc. Promit cand rezolv sa scriu si solutia aici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users