![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
TOP destinatii & city-break-uri
Last Updated: Apr 21 2016 11:14, Started by
softpediacleo
, Apr 17 2016 19:11
·
0

Posted 17 April 2016 - 19:11

Buna seara!
![]() ![]() ![]() |
Posted 17 April 2016 - 19:16

Îmi folosesc creierul pentru a-mi planifica toate călătoriile
![]() Poți lua toate orașele măricele sau turistice la rand. PS. Uita-te și la Republica Georgia, Tbilisi și Batumi. O sa las eu impresii despre pe 3 mai ![]() Edited by lex404, 17 April 2016 - 19:17. |
Posted 17 April 2016 - 19:18

Praga, Budapesta;
fara agentie; Pur si simplu vanezi oferte la biletele de avion; Poti face cam toate capitalele europene intr-un an cu preturi la avioane intre 10 si 50 de euro (dus intors); |
Posted 17 April 2016 - 19:20

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by softpediacleo, 17 April 2016 - 19:22. |
Posted 17 April 2016 - 19:21

Cumparand separat un bilet de avion convenabil si un hotel de asemenea (online). Cam asta inseamna "pachet".
Edited by atupi, 17 April 2016 - 19:22. |
Posted 17 April 2016 - 19:24

Companiile depinde... în Europa e okay-ish cu orice companie. Atâta timp cât e zbor scurt nu fac pretenții. La zborurile transcontinentale Qatar exclusiv, sau altele din one-world :love:
Pegasus cică îs mai nașpa, vad săptămână viitoare ![]() PS. Încearcă și couchsurfing-ul. E super mișto ![]() Edited by lex404, 17 April 2016 - 19:25. |
Posted 17 April 2016 - 19:28

softpediacleo, on 17 aprilie 2016 - 19:11, said:
Buna seara! ![]() ![]() ![]() Valencia, Paris, Barcelona, Madrid, Gibraltar, Berlin, Frankfurt, Munich, Vienna, Budapesta si mai sunt.....niciodata prin agentie, daca nu te preseaza costurile mergi cu companii de linie nu low cost |
Posted 17 April 2016 - 19:28

Posted 17 April 2016 - 19:30

|
Posted 17 April 2016 - 19:30

Nu stiu despre ce agentie vorbesti. Cand ma plimb, am doua moduri: fie am chef de aventura, si atunci iau ceva prin AirBnB, fie am chef sa fiu tratat regeste, si atunci imi iau o camera prin booking.com la un hotel de 5 stele.
Destinatie: orice oras european mai maricel sau cunoscut ca atractie turistica, fiecare are frumusetea lui. Ultima oara am fost la Venetia, foarte fain orasul, o atmosfera bestiala. Dar fiecare a fost frumos in felul lui, nu stau sa le enumar pe toate. Cel mai bine arunci cu o tinta pe harta Europei. ![]() Pentru avion, caut pe opodo.de, dar de acolo doar aflu liniile mai ieftine, apoi cumpar direct de pe site-ul liniei, online, nu prin intermediari. Edited by OriginalCopy, 17 April 2016 - 19:32. |
Posted 17 April 2016 - 19:31

Octavian_SK, on 17 aprilie 2016 - 19:28, said:
niciodata prin agentie, daca nu te preseaza costurile mergi cu companii de linie nu low cost ![]() |
Posted 17 April 2016 - 19:33

softpediacleo, on 17 aprilie 2016 - 19:31, said:
Niciodata prin agentie inseamna : imi caut un zbor potrivit ca pret si ca perioada,imi caut un hotel care imi place si fac o rezervare ? Adica independent de orice firma/persoana care face turism pentru ca a facut o scoala in acest sens? ![]() Edited by OriginalCopy, 17 April 2016 - 19:34. |
Posted 17 April 2016 - 19:33

softpediacleo, on 17 aprilie 2016 - 19:31, said:
Niciodata prin agentie inseamna : imi caut un zbor potrivit ca pret si ca perioada,imi caut un hotel care imi place si fac o rezervare ? Adica independent de orice firma/persoana care face turism pentru ca a facut o scoala in acest sens? ![]() Te descurci și singur. Biletele separat, cazările separat pe booking (sau couchsurfing, sau airbnb) |
Posted 17 April 2016 - 19:37

Imi dau seama ca intrebarile mele par idioate pana la socante,dar eu nu mi am planificat niciodata o calatorie singura, de la A-Z . Ori am fost invitata,ori am mers in excursii organizate(nu de mine) . Si cam asta era scopul topicului ,sa invat de la "calatorii de meserie" cum se face. Merci !
![]() |
|
Posted 17 April 2016 - 19:38

Ce-mi place mie la agentie, chestia aia cu ''taxa de aeroport'', care de obicei e 100 de euro. am zburat de vreo cateva zeci de ori, si la saracie, si la d-astia mai de top, n-am platit niciodata taxa de aeroport...
ON: daca vrei city-break ieftin, du-te la Roma. |
Posted 17 April 2016 - 19:41

softpediacleo, on 17 aprilie 2016 - 19:37, said:
Imi dau seama ca intrebarile mele par idioate pana la socante,dar eu nu mi am planificat niciodata o calatorie singura, de la A-Z . Ori am fost invitata,ori am mers in excursii organizate(nu de mine) . Si cam asta era scopul topicului ,sa invat de la "calatorii de meserie" cum se face. Merci ! ![]() Nu e greu, si principiul e valabil pentru majoritatea actiunilor din viata: cu cat mai putini intermediari, cu atat mai ieftin (avand 20 de ani, presupun ca vrei sa pastrezi mai degraba banii pentru aventura la fata locului, decat sa ii arunci pe fereastra pe costurile conexe). Ia bilet direct de la linia aeriana. Ia cazare direct de la om (airbnb, couchsurfing, etc). |
Posted 17 April 2016 - 19:42

softpediacleo, on 17 aprilie 2016 - 19:37, said:
Imi dau seama ca intrebarile mele par idioate pana la socante,dar eu nu mi am planificat niciodata o calatorie singura, de la A-Z . Ori am fost invitata,ori am mers in excursii organizate(nu de mine) . Si cam asta era scopul topicului ,sa invat de la "calatorii de meserie" cum se face. Merci ! ![]() cel mai bine este sa te hotarasti din timp (cca. 2-3 luni inainte) unde vrei. Din momentul ala incepi sa cauti (asa cum ti-au zis si ceilalti) sa te interesezi de transport si cazare. Astea sunt cele mai importante, ptr ca aici poti gasi reduceri serioase. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users