![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Despre promovare
Last Updated: Oct 18 2016 11:31, Started by
MagicWeb
, Apr 08 2016 21:50
·
0

Posted 20 June 2016 - 10:48

Salut Am si eu o problema, de la un timp ma gandesc sa deschid o firma, ce se va ocupa de construirea de site-uri(site-uri la cheie).Momentam esta inca in stadiul de proiect, am licitat pentru cateva proiecte pe freelancer, dar este destul de greu pentru inca nu am o reputatie. Ideea este urmatoarea, care credeti ca ar fi cele mai bune metode de promovare:am citat ca ar fi ok la inceput ceva blogging pentru a aduce utilizatori pe site-ul tau,google ad(necisita niste bani pe care deocamdata nu ii am).Pentru inceput m-ar interesa piata din Romania. Orice idee mi-ar fi de un mare folos. O zi buna! Salut, da partea cu bloggingul este foarte utila daca pui continut de calitate, necopiat si util, conteaza foarte mult cum il optimizezi si din punct de vedere seo pentru ca altfel nu are nici o valoare, poti gasi aici niste sfaturi cu modul in care trebuie sa le faci ca sa ai si ceva rezultate in google. Bine ar fi din primii bani castigati sa ii bagi in adwords sa iti aduca alte proiecte, practic ii investesti. Bafta! |
Posted 18 October 2016 - 11:31

Nu e cazul sa deschid acum o firma, pe mine ma intereseaza cateva solutii de promovare.Daca poti sa ajuti cu ceva, esti liber sa o faci.O seara buna! Se baga $1-2k in adwords, $500 in fb ads...iti faci 10-30 clienti, o sa iesi pe minus, dar incet incet iti faci un portofoliu. Promovarea este partea cea mai cea...pt ca si un kkt daca vrei sa-l vinzi, cu 1m traffic, sigur o sa ti-l cumpere 1. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users