![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
[Creare logo] Face cineva o fapta buna?
Last Updated: Apr 11 2016 15:07, Started by
tarantula21
, Apr 08 2016 09:20
·
0

Posted 08 April 2016 - 09:20

Salutare!
Am nevoie de un logo, nimic foarte special. Are cineva 5 minute si dorinta de a face o fapta buna? Multumesc! Edited by tarantula21, 08 April 2016 - 09:29. |
Posted 08 April 2016 - 09:35

[ http://s19.postimg.org/8mjxl3ner/Tarantula.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 08 April 2016 - 09:39

Posted 08 April 2016 - 09:46

Repede aduceti voi vorba de bani. Omul a zis ca vrea un logo, citez "nimic special". Pentru asa ceva nu are rost sa platesti pe cineva. Poti crea logo-uri simple, foarte faine, online. Cauta "logo maker". O sa gasesti o gramada de site-uri.
|
Posted 08 April 2016 - 09:48

Păi să-și facă singur logo. Și eu vreau o mașină, nimic special. Nu are rost să dau bani pe ea.
|
Posted 08 April 2016 - 09:50

Păi să-și facă singur logo. Și eu vreau o mașină, nimic special. Nu are rost să dau bani pe ea. Problema e ca ce cauti tu nu exista. Ce cauta el, exista. Atat timp cat exista sute, poate mii de servicii online gratis pentru ce are el nevoie, de ce ar trebui sa plateasca? Doar ca sa fii tu multumit? Iar daca s-ar gasi si cineva care sa o faca pentru el, care ar fi problema ta? Sariti voi repede de cate ori cere ceva omul gratis, de parca v-ar obliga. Omul intreaba, cere. Daca e cineva dispus, bine. Daca nu, nu. In cazul asta, omul chiar poate obtine acel lucru gratis. Edited by alexupit, 08 April 2016 - 09:51. |
Posted 08 April 2016 - 10:00

Problema e ca ce cauti tu nu exista. Ce cauta el, exista. Deci el cauta un fraier care sa ii ofere o masina, care zici tu ca nu exista... iar initiatorul cauta un fraier care sa presteze munca gratis, care spui tu ca exista... Edited by vubiv, 08 April 2016 - 10:01. |
Posted 08 April 2016 - 10:04

Problema e ca ce cauti tu nu exista. Ce cauta el, exista. Atat timp cat exista sute, poate mii de servicii online gratis pentru ce are el nevoie, de ce ar trebui sa plateasca? Doar ca sa fii tu multumit? Iar daca s-ar gasi si cineva care sa o faca pentru el, care ar fi problema ta? Sariti voi repede de cate ori cere ceva omul gratis, de parca v-ar obliga. Omul intreaba, cere. Daca e cineva dispus, bine. Daca nu, nu. In cazul asta, omul chiar poate obtine acel lucru gratis. |
|
Posted 08 April 2016 - 10:09

Eu unul sunt dispus sa-i fac logo-ul gratis, numai sa va ofticati voi cei care credeti ca omul trebuie sa plasteasca chiar daca are alternative gratis.
![]()
Eu inteleg ca ambii cauta un fraier pe care sa il faca de bani. Deci el cauta un fraier care sa ii ofere o masina, care zici tu ca nu exista... iar initiatorul cauta un fraier care sa presteze munca gratis, care spui tu ca exista... |
Posted 08 April 2016 - 10:30

Posted 08 April 2016 - 11:58

Posted 08 April 2016 - 13:26

Despre ce e vorba? Daca nu e ceva super complex, si chiar se rezolva in 5 minute, te ajut eu. Dar cu mentiunea ca nu sunt designer (photoshop il stiu dar nu vectorial si chestii foarte avansate)
|
|
Posted 08 April 2016 - 13:45

Ar fi mai OK daca nu v-ati mai certa.
Am intrebat, daca se ofera cineva. E vorba de un logo foarte simplu, pe care l-as putea face si eu, dar nu am Photoshop.Am incercat cateva siteuri de creare LOGO gratuit, dar tot cereau plata pentru PNG. Anyway, imi trebuie chiar si un cuvant simplu, fara design, doar un font mai atractiv. Chiar ceva simplu, sa fie acolo. Se face si in 2 minute. Nu am photoshop la serviciu, iar acasa nu am PC momentan. Nu trebuie sa sara nimeni in sus, nu caut sa profit. Cand voi avea nevoie de ceva mai complex, voi interveni si financiar. Pentru chestie de 2-3 minute, daca cineva se plictisea, putea s-o faca. Va invartiti toti in jurul banilor, dar uitati sa mai fiti oameni! ![]() O zi frumoasa! Andy, iti dau PM imediat ![]() |
Posted 08 April 2016 - 19:48

Posted 11 April 2016 - 15:07

Ar fi mai OK daca nu v-ati mai certa. Am intrebat, daca se ofera cineva. E vorba de un logo foarte simplu, pe care l-as putea face si eu, dar nu am Photoshop.Am incercat cateva siteuri de creare LOGO gratuit, dar tot cereau plata pentru PNG. Anyway, imi trebuie chiar si un cuvant simplu, fara design, doar un font mai atractiv. Chiar ceva simplu, sa fie acolo. Se face si in 2 minute. Nu am photoshop la serviciu, iar acasa nu am PC momentan. Nu trebuie sa sara nimeni in sus, nu caut sa profit. Cand voi avea nevoie de ceva mai complex, voi interveni si financiar. Pentru chestie de 2-3 minute, daca cineva se plictisea, putea s-o faca. Va invartiti toti in jurul banilor, dar uitati sa mai fiti oameni! ![]() O zi frumoasa! Andy, iti dau PM imediat ![]() Uite aici fonturi : http://www.dafont.com/ Bagi numele si iti iese logo-ul daca atata vrei ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users