Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Televiziunea Romance TV va fi închisă la data de 1 august 2018.

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#73
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Interviu cu Ralf Gabor,

Vice President Distribution & Business Development și Kinga Szentesi, PR & Marketing Manager la Mainstream Networks, compania care tocmai a lansat distribuția Romance TV prin rețeaua U.P.C. Prezentăm în continuare interviul, dar și câteva dintre planurile pe termen scurt și mediu.

Reporter: Ce faceți la București pe lângă lansarea prin U.P.C.?
Ralf Gabor: Sărbătorim lansarea la U.P.C. firesc și continuăm tratativele cu platformele de cablu pentru a realiza o acoperire cât mai extinsă în România.

Dorim să ajungem cu programul în fiecare gospodărie din România, chiar din acest an. Distribuția la U.P.C. este asigurată în pachetul Maxim. Colaborarea începe cu o „fereastră deschisă” - toți abonații vor avea acces la Romance TV până la sfărșitul lunii martie.

Rep.: Tehnic, cum aduceți semnalul?
R.G.: Prin fibră optică din Polonia în head-end-ul digital NXDATA din București. Feed-ul este subtitrat 24 de ore pe zi în limba română. Avem în total aproximativ 1.000 de ore de conținut, cu 25% rata de conținut nou.

Rep.: Crește prețul pe abonat la U.P.C.?
R.G.: Romance TV este în pachetul UPC Maxim, care are un preț stabilit deja. Difuzarea televiziunii noastre nu va crește prețul pachetului Maxim – din informațiile noastre.

Rep.: Unde este licențiată televiziunea?
R.G.: Romance TV este licentiata in Germania.

cine dorește să citească tot interviul...


sursa...
http://www.mediaexpr...e.aspx?id=14698

Edited by megafanro, 22 February 2017 - 21:19.


#74
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Programe speciale de Paști, laPosted Image!


Romance TV, televiziunea îndrăgostiților și a celor care vor să descopere „momente de iubire” în fiecare zi, a pregătit pentru cei mai pasionați telespectatori ai săi un program special cu ocazia sărbătorilor pascale.

[ https://3.bp.blogspot.com/-PTfpx4PR9ps/WOugl059ToI/AAAAAAAADTk/A6INBO1WFPwUvTAdQ7fQWDPpV8CtT0o8QCLcB/s1600/Maria%2BMontessori_1_%252B%2BPeppermint.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


La Romance TV sunt prezentate bibliografiile unor femei de excepție: deschiderea este făcută, chiar în duminica de Paști în primetime, de povestea celui mai renumit pedagog din lume, Maria Montessori. În filmul „Maria Montessori - o viață pentru copii” urmărim traiectoria vieții unei femei care și-a sacrificat întreaga viață luptei pentru copiii aflați în dificultate. Ea și-a petrecut viața, dezvoltând metode de educație care au fost integrate ulterior în sistemul școlar italian. Dragostea ei pentru Montesano este pusă la încercare, atunci când află că el așteaptă un copil dintr-o altă relație. Între timp, sistemul pedagogic al lui Montessori s-a împrăștiat în toată lumea, fiind predat în numeroase școli.

[ https://1.bp.blogspot.com/-_sgQ4eWC70o/WOuhfES8MhI/AAAAAAAADTs/-2QBz-ALk08SvSqJNZgnmdzhVLK0y_JwgCLcB/s1600/MADAME_NOBEL_881264.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În a doua zi de Paști, luni, începând cu ora 21:00, va rula filmul „Doamna Nobel - O iubire pentru pace” cu Sebastian Koch și Birgit Minichmayr. Aici, cele două spirite libere, Bertha von Suttner și Alfred Nobel se vor contopi. Totul începe cu o prietenie, care pare să reziste în ciuda oricărui obstacol. Bertha von Suttner, născută contesa Kinsky, este prima femeie care a luat Premiul Nobel în 1905. Cu 30 de ani în urmă a lucrat ca secretară privată pentru Alfred Nobel. Încă de la început cele două spirite libere se simt atrase reciproc. Drumurile lor s-au despărțit, când puțin mai tîrziu Bertha a fugit cu Baronul von Suttner. Pentru Alfred Nobel, aceasta a rămas marea lui iubire, astfel că ulterior nu a mai reușit față de nimeni să mai lege o prietenie atât de apropiată.

Romance TV prezintă adaptări cinematografice ale celor mai celebre bestseller-uri scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Barbara Wood, seriale premium cum ar fi „O croazieră de vis” („The Dream Voyage”), telenovele  ca „Dragoste furtunoasă” („Storm of Love”) precum și biografii ale unor femei puternice, adevărate modele de inspirație. Paleta de programe este modernă, pozitivă și pasională, prezentând divertisment romantic de calitate, non-violent, concentrat pe o audiență feminină sofisticată cu media de vârstă de peste 30 de ani. Filmele, producțiile TV și serialele celebre de succes în întreaga lume sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la Romance TV.

Formatul postului Romance TV este operat la nivel internațional de către Mainstream Networks Holding, o filială a Mainstream Media AG, partenerul celebrei companii media ZDF Enterprises. Romance TV prezintă pentru publicul românun nou concept de filme și seriale romantice de calitate. Prin lansarea canalului pe platforma UPC aducem publicului român cele mai valoroase și apreciate mărci de pe piața europeană.

Programul Romance TV este disponibil în grila UPC România, fiind poziționat în EPG pe poziția 113.

sursa

#75
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009
Attached File  Romance-TV_Logo_black-1024x465.png   56.65K   1 downloads

Romance TV își extinde acoperirea în România și Ungaria


Romance TV își extinde cu succes acoperirea în Ungaria și România. Audiența televiziunii va avea astfel o creștere semnificativă, ajungând la toate gospodăriile din pachetul de bază Familia al Focus Sat România, respectiv în pachetul Medium TV al UPC Direct Ungaria. Prin acest nou parteneriat, s-au deschis și posibilitățile de simulcrypt, de preluare a semnalului prin satelit de către toți ceilalți operatori de cablu interesați de programul Romance TV din România și Ungaria.

Filme de dragoste răvășitoare, comedii romantice pentru întreaga familie, dar și tragedii sfâșietoare – Romance TV oferă divertisment pentru fiecare moment al zilei și își conduce telespectatorii în cele mai spectaculoase și pitorești locuri de pe pământ: din Noua Zeelandă, Canada și Coasta de Est trecând prin Germania, Austria, Italia și Marea Britanie, până la pășunile verzi ale Suediei.

Această extindere marchează un punct de referință strategic pentru penetrarea pe cablu în piețele din Europa de Est. Televiziunea are o performanță excelentă în Polonia, unde a devenit cel mai iubit canal cu public feminin din țară. Scopul Romance TV este de a reproduce acest succes în România și Ungaria.

Tim Werner, COO Mainstream Media AG, CEO Romance TV Magyar Betriebs GmbH și CEO Romance TV Romania Betriebs GmbH a declarat: „Suntem foarte fericiți să avem un partener de distribuție puternic ca UPC DTH în cele două țări est-europene. În Romania vom continua această cooperare de succes cu extensia distribuției prin satelit. În Ungaria am facut un prim pas împreună și suntem încrezători că vom construi o televiziune și mai puternică. Acest parteneriat subliniază încă o dată importanța conținutului nostru în aceste teritorii.”

Romance TV are în portofoliu o bibliotecă extrem de bogată, cu peste 1.000 de ore de programe relevante, de la filme de dragoste și seriale romantice până la telenovele – toate având conținut de înaltă calitate, difuzat cu succes în toată Europa. Televiziunea garantează un final fericit pentru fiecare film și o experiență relaxantă în fața televizorului pentru întreaga familie.

„Scopul nostru este de a oferi clienților UPC Direct și Focus Sat un conținut de cea mai bună calitate. De aceea este o onoare să extindem grila de programe cu Romance TV pentru clienții noștri din România și Ungaria, pentru a se bucura de mai mult divertisment de calitate și de un conținut tematic pe măsură” a declarat Cătălin Itu, Managing Director UPC DTH.

Povești adevărate dar și adaptări ale unor romancieri renumiți, precum Rosamunde Pilcher, Lindström Inga, Emilie Richards, Katie Fforde, Utta Danella își fac apariția în mod regulat pe Romance TV. Producțiile cinematografice diferă în mare parte ca scenariu sau ton, însă toate sunt caracterizate prin legătura lor strânsă cu peisajele feerice.

O idilă rurală mângâiată ușor de briza oceanului, cupluri care vor să se căsătorească sau cupluri proaspăt căsătorite, dialoguri savuroase, seriale longevive celebre, îmbogățesc complexitatea tematică a televiziunii Romance TV. „O croazieră de vis” își întinde pânzele și acostează în diverse destinații de pe tot globul. Comploturile electrizante, emoțiile ferme, comicul de situatie si un strop de tragedie – serialele și filmele Romance TV, cum ar fi „House Husbands”, „Dragoste Furtunoasă” – „A doua șansă” sau „Danni Lowinski” oferă telespectatorilor episoade captivante în fiecare zi.

Cu ocazia diverselor sărbători sau aniversări, Romance TV își adaptează conținutul de programe în ton cu evenimentele celebrate.
Activitățile de vânzare și marketing a canalului sunt efectuate prin intermediul companiei Tematic Media Group în ambele țări.

Toți acești pași vor conduce Romance TV către întărirea distribuției la nivel national, necesară pentru acoperirea unei audiențe în creștere, atractivă și pentru piața de publicitate.

Despre Romance TV:

Romance TV este o companie din grupul Mainstream Media AG. În Germania televiziunea este operată de Romance TV GmbH & Co. KG, o subsidiară a Mainstream Media AG. În Polonia, televiziunea este reprezentată prin Romance TV Polska sp. z o.o. o subsidiară a Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, un joint venture între Mainstream Media AG și ZDF Enterprises.

Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, cu sediul în Ismaning, Germania, este unitatea centrală prin care se emit toate canalele tematice ale Mainstream Media AG. Compania este orientată către extinderea și distribuirea canalelor de succes germane pe cablu în piețele internaționale. Unul dintre cele mai importante branduri din portofoliu îl reprezintă Romance TV. Televiziunea are un conținut majoritar de producții germane, adaptat piețelor locale.

Compania este condusă de Gottfried Zmeck și Tim Werner, CEO și respectiv COO ai firmei- mamă, Mainstream Media AG. Gottfried Zmeck și-a început cariera în media ca ziarist la ORF (Televiziunea Austriacă), după care a ocupat diverse poziții la Kirch Media. A fost CEO la DF1, prima platformă germană de cablu digital. Tim Werner răspunde de operațiunile zilnice și a adunat o experiență vastă în domeniul media ca Director de Vânzări la ZDF Enterprises GmbH (subsidiara comercială a ZDF și German Television Network).

În martie 2011, ZDF Enterprises GmbH a achiziționat 26% din acțiunile Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG. Prin intermediul parteneriatului cu ZDF Enterprises și a bunelor relații cu mulți alți furnizori de content de renume, Mainstream Networks Holding are la dispoziție o bibliotecă vastă cu peste 1,000 ore de programe relevante, printre care filme de televiziune, seriale romantice și telenovele.

Romance TV este primul proiect internațional care a atins, în numai 6 ani de la lansarea pe cablu în Polonia, o distribuție de peste 5,5 milioane de gospodării. Programele sale sunt distribuite prin intermediul a peste 50 de operatori de cablu(Vectra, UPC, etc.), și de asemenea prin nc+ și Polsat, oferind pe lângă distribuția liniară și servicii VoD.

Sursa: https://ro.crt-tv.co...nia-si-ungaria/

#76
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,182
  • Înscris: 15.07.2005
Romance HD din pacate nu in grila operatorilor nostri ...pe care ii platim destul de mult.,.

Attached Files



#77
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009
Îl avem numai în SD pentru că versiunea HD nu a fost localizată pentru cele 2 țări. Probabil s-au gândit că pentru noi e bine și așa.

#78
pascali_daniel

pascali_daniel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 09.12.2017

 djmaxx, on 12 octombrie 2017 - 00:47, said:

Romance HD din pacate nu in grila operatorilor nostri ...pe care ii platim destul de mult.,.
Daca abonamentul la cablu din Romania costa mult (pachetul de baza in medie nu depaseste 7-8 euro) ce sa mai zic de abonamentele la cablu din alte tari. Alea pornesc de pe la 15 euro cel mai naspa iar o grila completa cu extraoptiuni poate sa duca si spre 30-35 euro/luna, iar pe DTH situatia este si mai nasoala

Edited by pascali_daniel, 11 December 2017 - 17:31.


#79
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria începând cu data de 31 iulie 2018.

#80
AleXXander00

AleXXander00

    XX

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,427
  • Înscris: 21.02.2009
Hai ca le-a mers mult si bine. Posted Image

#81
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

 AleXXander00, on 26 iulie 2018 - 23:10, said:

Hai ca le-a mers mult si bine. Posted Image
Pe taramul telenovelelor suntem pasalac turcesc!

#82
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 09.11.2014

 sorin96, on 26 iulie 2018 - 19:26, said:

Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria începând cu data de 31 iulie 2018.
Baga sursa, baiatul meu!
Hai ca am gasit-o tot eu...
https://www.money.ro...nia-se-inchide/

Edited by Tehnicianul1970, 26 July 2018 - 23:54.


#83
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009
Se știa din iunie că se va închide. Iată însă câteva surse:

HD Satelit https://goo.gl/afhN9b

DTV News https://dtvnews.hu/h...rzasa-hazankban

De pe pagina oficială:

Attached File  romance.jpg   119.57K   86 downloads

#84
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Pentru tine nu-i problemă, Kalman, îți merge în continuare versiunea germană. Asta dacă te uiți la așa ceva.

Attached File  Romance TV HD_20180727_174449.500.jpg   252.36K   63 downloads

#85
Insomniac14

Insomniac14

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 07.04.2018
Pe ghidul TV Click, este RomanceTv, chiar dacă a dispărut în România...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate