![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
[CUM] Efect de carte
Last Updated: Apr 25 2016 21:08, Started by
colombo2003
, Mar 30 2016 18:00
·
0

Posted 30 March 2016 - 18:00

Am vazut acest efect interesant.
Mi-a placut idea si va intreb daca aveti idee cam cum se poate obtine. Multumesc |
Posted 30 March 2016 - 18:27

Uite aici niste exemple in HTML5, evita sa mai folosesti Flash.
http://dailydesignno...jquery-plugins/ |
Posted 31 March 2016 - 16:54

Multumesc pentru raspunsurile rapide si la obiect.
@tiger: din toate exemplele de acolo, doar primul este interesant (ce-mi trebuie mie), insa mult cod pe care nu il inteleg si nu il pot modifica si adapta nevoilor mele ![]() ![]() (de exemplu eu nu am nevoie de imagini, si daca le scot nu mai functioneaza); mai studiez insa. @cristi: nustiu de ce, al ei se vede in pic altfel (opacitate/contrast pe pagina) si textile de pe pagini nu sunt suprapuse. La mine se suprapun si paginile sunt toate albe. doar la efetul de intoarcere se coooreaza pagina. Probaibl ca e din css. Mai studiez si aici. PS. Daca, in masura timpului liber si a dispozitiei, este cineva doritor sa ma ajute, in mesaj privat, pentru a nu polua si ingreuna acest site, cu modificari, este binevenit. Multumesc PS.2. Dat fiind ca s-a raspuns si am fost lamurit, consider ca se poate inchide. Multumesc. |
Posted 11 April 2016 - 15:11

Il poti face aici doar incarcand pdf-urile sau imaginile, daca te pricepi putin la css html dai un crop la sigla lor si gata:))
https://issuu.com/ |
Posted 17 April 2016 - 00:35

@THEBADASS: multam pentru raspuns. Nu am vazut pe nicaieri unde pot incarca/crea albumul (ca sa zicem ca poate la css m-as descurca...).
@cristig: nu inteleg de ce, punand codul simplu de la ei de la site, si doar cu javascripturile hash si turn - deci fara nici un css - se creaza totusi un css (in firebug cand inspectez elementul). In turn.js vad ca e ceva legat de css (cu widt, height etc), dar, din pacate nu inteleg prea bine si nu vad pe nicaieri nici valorile care apar in firebug. Pagina (lor) vad ca are width: 200px si height: 300px, dar, repet, nu inteleg si nu stiu cum se calculeaza. Inseamna ca nici nu-l pot modifica (pentrnu ca as dori sa fac un format mai mare), dar as vrea sa pun dimensiuni in % si nu in px. Ai vreo idee? Crezi ca poti arunca si tu un ochi sa vezi despre ce e vorba? Multumesc. PS. Oricum mai studiez si mai sap... poate, poate, reusesc ceva... |
Posted 19 April 2016 - 05:56

@THEBADASS: multam pentru raspuns. Nu am vazut pe nicaieri unde pot incarca/crea albumul (ca sa zicem ca poate la css m-as descurca...). @cristig: nu inteleg de ce, punand codul simplu de la ei de la site, si doar cu javascripturile hash si turn - deci fara nici un css - se creaza totusi un css (in firebug cand inspectez elementul). In turn.js vad ca e ceva legat de css (cu widt, height etc), dar, din pacate nu inteleg prea bine si nu vad pe nicaieri nici valorile care apar in firebug. Pagina (lor) vad ca are width: 200px si height: 300px, dar, repet, nu inteleg si nu stiu cum se calculeaza. Inseamna ca nici nu-l pot modifica (pentrnu ca as dori sa fac un format mai mare), dar as vrea sa pun dimensiuni in % si nu in px. Ai vreo idee? Crezi ca poti arunca si tu un ochi sa vezi despre ce e vorba? Multumesc. PS. Oricum mai studiez si mai sap... poate, poate, reusesc ceva... Trebuie sa iti faci un cont free la ei si click pe upload, pui paginile in pdf si gata ai cartea |
Posted 20 April 2016 - 15:30

Intre timp m-am edificat de unde 400 si 300. Sunt valori fixe, in px, dati in clar in javascriptul de dupa cod. 400 e latimea celor doua pagini.
Mai problematic e daca vrei sa faci ceva dinamic, ca nu accepta/merge cu %... ![]() @THEBADASS: acum incerc; sa vad ce reusesc si sa vad cum fac sa transform continutul paginii in pdf (probabil ca va trebuie sa il duc intr-un word si sa il export cumva). Revin. |
Posted 24 April 2016 - 12:36

Salut, in ce format ai materialul? Da-mi pe PM poate te ajut eu si cu css si tot
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users