Ce v-a impresionat ?
Last Updated: Nov 27 2006 21:55, Started by
Sany
, Jan 30 2006 11:40
·
0

Posted 30 January 2006 - 11:40

Se vrea un topic cu opinii subiective despre coloane sonore care v-au impresionat.
Am sa incep eu cu patru filme care au avut o muzica de exceptie: Kill Bill, Amelie, Satra si Nikita (la timpul ei) Edited by Sany, 30 January 2006 - 11:41. |
Posted 30 January 2006 - 11:43

Requiem for a Dream. Superb!
(una dintre melodii este si intr-o reclama la connex, aia cu toti care sar in sus ![]() Edited by don_dannielo, 30 January 2006 - 11:43. |
Posted 30 January 2006 - 20:53

Posted 01 February 2006 - 11:20

uf ,sunt atatea filme cu soundtrack-uri excelente incat e greu sa trec doar cateva.
Sunt impresionata de coloanele sonore facute de thomas newman(lemony snicket's,American beautty, Road to perdition etc).Incercati-le,merita.Depinde totusi de gustul fiecaruia... Imi plac mult sdtrck-urile de la Snatch,Arizona dream,The boondock saints,Pulp fiction... ![]() |
Posted 13 February 2006 - 16:12

Hmm... nu e prima data cand spun ca soundtrackul de la "Gladiator" este, si va ramane pentru mult timp preferatul meu. Best track: Now We Are Free.
Alte filme cu OST de exceptie au mai fost: The Last Of The Mohicans (best track: Top Of The World) The Lord Of The Rings (desi nu ma dau in vant dupa filmul in sine) mi-a placut in special melodia din trailerul pt LotR - The Two Towers, o prelucrare dupa theme-ul Requiem For A Dream, numita (ahem) Requiem For A Tower. Requiem For A Dream si Pi, amandoua coloanele scrise de Clint Mansell. Sunt curios care piesa e in reclama connex, nu stii cum se numeste? American Beauty -- imi place cel mai mult si mai mult track-ul Still Dead (din final). Tot de Thomas Newman e scrisa si muzica din genericul Six Feet Under (piesa geniala). |
Posted 13 February 2006 - 17:35

Requiem For A Dream si Pi, amandoua coloanele scrise de Clint Mansell. Sunt curios care piesa e in reclama connex, nu stii cum se numeste? Cauta: Summer Overture, Hope Overture, Lux Aeterna sau (Clint Mansell) Requiem For A Dream - Orchestral Version.mp3 E chiar aia din trailerul LOTR (daca mi-l aduc bine aminte, l-am vazut o singura data si m-am enervat ca n-au fost in stare sa puna o melodie originala) Edited by don_dannielo, 13 February 2006 - 17:41. |
Posted 18 February 2006 - 19:03

Hmm... nu e prima data cand spun ca soundtrackul de la "Gladiator" este, si va ramane pentru mult timp preferatul meu. Best track: Now We Are Free. Alte filme cu OST de exceptie au mai fost: The Last Of The Mohicans (best track: Top Of The World) The Lord Of The Rings (desi nu ma dau in vant dupa filmul in sine) mi-a placut in special melodia din trailerul pt LotR - The Two Towers, o prelucrare dupa theme-ul Requiem For A Dream, numita (ahem) Requiem For A Tower. Requiem For A Dream si Pi, amandoua coloanele scrise de Clint Mansell. Sunt curios care piesa e in reclama connex, nu stii cum se numeste? American Beauty -- imi place cel mai mult si mai mult track-ul Still Dead (din final). Tot de Thomas Newman e scrisa si muzica din genericul Six Feet Under (piesa geniala). mai adaug si Matrix (nu kiar in acelasi stil ![]() |
Posted 19 February 2006 - 15:32

Star Wars (John Williams), Basic Instinct (Jerry Goldsmith), Die Unendliche Geschichte (Klaus Doldinger/Giorgio Moroder), Steel Magnolias (Georges Delerue - de vis !) si Aliens (James Horner) - din a carui coloana am auzit in forspanele altor filme de actiune o gramada de teme (Bishop's Countdown) !
|
Posted 13 August 2006 - 20:45

Dirty dancing, The commitments, Pretty woman, Closer, The L word(serial), filmele ce contin melodii compuse de Enio Morricone, Bridget Jones(the edge of reasons),Phantom of the opera, Twin Peaks, The wedding singer, My best friend's wedding, Runnaway bride,Wedding date...etc
![]() |
Posted 16 August 2006 - 09:00

Kung Fu Hustle ...beyond any doubt.
mai ales cand danseaza membri Ax Gang sau cand se aduna cei doi maestri cu instrumentul acela chinezesc al carui nume nu-l cunosc precis ca sa-i omoare pe cei trei maestri din cocina... superba coloana sonora |
Posted 16 August 2006 - 14:55

Cea de la "Great Expectations",va recomand in special "Mono - Life in Mono", mai ales pt cei mai nostalgici.
![]() |
Posted 16 August 2006 - 15:16

Requiem for a Dream. Superb! Subscriu! Clint Mansell. ![]() Alte coloane sonore... Twin Peaks si "Fire walk with me". Angelo Bandalamenti si Julee Cruise- o voce superba. ![]() ![]() ![]() "The gladiator ". Acum, nu stiu in ce masura coloana asta sonora m-ar fi impresionat la fel de mult daca nu as fi vazut filmul... Ca si in cazul "Ultimului Mohican" sau "Lord of the rings"- foarte buna. "Natural born killers". Leonard Cohen cu apocalipticul "The future" si "Waiting for the miracle " dar nu numai. Buna si coloana sonora din "Queen of the damned". "K-pax "- muzica de "meditat". ![]() Ahh... si o coloana sonora veche, care m-a facut, impreuna cu TP, sa fiu mai mult decat atenta la aspectul asta al unui film este "Batman Forever". ![]() Edited by Epurica, 16 August 2006 - 15:18. |
Posted 18 August 2006 - 09:37

Star Wars, Indiana Jones, Superman, Bunul raul si uratul! Dar o melodie mai aparte e cea de la Terminator 2!
|
Posted 18 August 2006 - 09:42

"Save the last dance", "Space Jam" (atunci la timpul lui
![]() "Matrix", "The fast and the furious", "Titanic"(chiar dragutza coloana sonora, in special orchestra aia) "Blade" mi sa parut ca are de asemenea o coloana sonora super. Momentan atat imi aduc minte sa imi fi placut. Revin , daca mai e ceva de adaugat |
Posted 18 August 2006 - 14:17

Pfff..sunt multe care mi-au placut...ar fi muzica din "The Godfather"(Nino Rota)
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users