![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
The Justice League: Part One (2017)
Last Updated: Dec 26 2017 23:02, Started by
BB-8
, Mar 30 2016 01:25
·
0

Posted 08 December 2017 - 00:56

LOGIC ca am vazut filmul . De unde altundeva sa stiu ce s-a intamplat in el?
|
Posted 08 December 2017 - 18:51

Filmul The Justice League: Part One (2017) mi s-a parut foarte foarte asemanator cu episoadele din serialul animat Justice League:
Batman se da peste cap sa adune echipa; el incurajeaza pe fiecare supererou caci aveau probleme sufletesti ce ii impedicau sa "lucreze"; sunt multe replice amuzante; se creaza o legatura de prietenie in grup (probabil ca respectul va veni in urmatoarele filme).... Oricum, nu e un film dupa care sa iti plangi banii pe bilet; oarecum are putin din atmosfera filmelor Marvel ![]() |
Posted 22 December 2017 - 00:13

Filmul nu e chiar o catastrofa cum se zvoneste pe rottentomatoes, dar nici nu e vreun film memorabil. Nu e ceva nici care sa sparga targul ca primul Avengers.
Am asteptat vreo 10 ani sa vad Liga Justitiei pe marile ecrane. Si acum imi aduc aminte senzatia avuta cand am vazut prima data intro-ul serialului prin 2003. La ce asteptari mi-am format dupa vizionarea serialului animat de pe Cartoon Network, pot sa spun ca filmul m-a cam dezamagit la anumite aspecte. Plusuri:
Daca producatorii aveau scenaristi mai competenti, un actor performant care sa-l joace pe Batman, mai putin CGI infect si ii lasau scaunul de regizor lui Nolan, probabil ca ar fi fost o ilustrare excelenta a universului DC pe marile ecrane. In contextul asta, cred ca am terminat-o definitiv cu filmele DCEU cat timp Zack Snyder va ramane pe scaunul regizoral. Astept insa sa vad filmul Aquaman separat anul viitor care se anunta foarte interesant. Cam asta e, dar filmul ecanizat Justice League asa cum il visam eu ramane in continuare un VIS! [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MXph0arElKs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by solarstorm, 22 December 2017 - 00:17. |
Posted 25 December 2017 - 07:43

Fain film, au reusit sa evidentieze fiecare personaj cate putin si nici macar Aquaman nu a parut de umplutura, desi pana acum il consideram unul din cei mai inutili supereroi.
Depaseste franciza Avengers de departe. E previzibil, dar asta nu inseamna ca drumul spre final nu a fost interesant. Ce film cu supereroi nu e previzibil? Binele invinge intotdeauna. [ https://68.media.tumblr.com/a11bab93c593c1088d3057dbe63ea00a/tumblr_otigojwtoW1rsxc8jo4_540.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 26 December 2017 - 23:02

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users