Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Proiect corel draw

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

mihai_costea

mihai_costea

Member

• Grup: Members
Buna ziua, o sa atasez mai jos un proiect in Corel draw x7. Daca ati putea, v-as ruga sa ma ajutati explicandu-mi cum a fost facut. E doar un background dar nu inteleg conceperea lui. Daca il degrupez, acesta se transforma in piese ca de puzzle. Culorile, se vede ca sunt facute prin suprapunere (rosu peste verde si rezulta un maro). Habar n-am cum l-a facut. Mi-e greu sa cred ca stia exact ce culoare rezulta daca ar suprapune x peste y si a adaugat-o el, iar fracmentele la fel, tot adaugate manual sa fie. La asa ceva ai lucra ca nebunul pentru nimic si sunt convins ca exista o modalitate mai simpla de-al face insa nu-mi dau seama care e. Daca m-ati putea ajuta cu un tutorial pe youtube asemanator proiectului, sa-mi dau seama cum a facut acele culori, cum le-a imbinat, cum a transformat tot proiectul in piese ca de puzzle etc. as ramane recunoscator. Exista functie de transparenta in corel? Asta a fost prima varianta care mi-a trecut prin gand, culorile de deasupra sa fie puse putin transparent astfel incat lasand background-ul sa "treaca" prin ele se modifica si culoarea initiala. Multumesc.
Attached File  Colorfull background-01.rar   257.65K   7 downloads
Attached File  Image 1.jpg   456.02K   33 downloads

Mihai_3

Mihai_3

我會回來的...

• Grup: Senior Members
foloseste Trim-ul si Lens-ul...

balauru69

balauru69

Senior Member

Mai exact ce trebuie sa faci tu cu acel fisier?
Da, culorile alea rezultate in urma transparentelor sunt destul de greu de controlat in tipar.

liviu_np

liviu_np

Haiduc

Sunt facute in Illustrator. Acolo au transparenta.
Adus eps-ul in Corel rezulta niste simple forme colorate si asezate una langa alta.

Toxic00

Toxic00

Active Member

• Grup: Members
Si corel-ul are transparenta. Sunt elemente individuale suprapuse. Imaginea aia o faci in maxim 10 minute.

THEBADASS

THEBADASS

Junior Member

• Grup: Validating
foloseste Photoshop :)) glumesc, nu sunt fan Corel, dar ii apreciez pe cei care au rabdarea sa lucreze in el Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate