Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Page numbers in Google Docs, dar ...

Prelandez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...

Sursa 5V - DC OK?
 Usi culisante - intrebare mai mul...

Bacil piocianic in apa?!

Izolatie exterioara apartament

Bucuria copiilor cand se joaca :D
 Casa sau apartament?

Card social up Romania nu func...

Consum de apa marit dupa schimbar...

Buna ziua, nelamurire. Baterie te...
 Licenta Kaspersky

Probleme Touch screen Samsung s21...

Izolare fonica duplex

Comparare, evidentiere inregistra...
 

VB6 ListBox cu coloane ?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Shtahh

Shtahh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 03.02.2013
Salutare dragii mei!
Am facut o aplicatie cu controlul Data (DAO). Am doua controale ListBox in care se sorteaza date in functie de alte ComboBox, prin metoda:

While not Data1.Recordset.EOF
..Instructiuni..
List1.Additem Data1.Recordset!Nume & Space(3) & ... adresa & Space(3) & ..... Telefon, .. etc. (mai multe field-uri)
....MoveNext

Adica toate intr-o singura coloana.

Nu gasesc posibilitatea/varianta prin care fiecare field sa corespunda unei coloane din ListBox, in sensul ca as apela la textul sau valoarea inscrisa in coloana pe care o selectez decat sa apelez la decupare din toata linia cu Left, Mid sau Right, Trim etc. pentru AddNew intr-un alt control, Data2 ori pentru .Find.
Asta e problema.
Facusem eu mai demult intr-un excel, in vba asa ceva, unde exista index si pentru coloana  ListBox1.List(x,y)="text", unde x = randul si y=coloana.
In vb6 nu stiu cum sa fac, desi cred ca nici nu merge ce vreau eu. Totusi am vrut sa intreb.

#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,932
  • Înscris: 24.02.2006
https://msdn.microso...x(v=vs.90).aspx

Edited by _Smiley_, 29 March 2016 - 06:37.


#3
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003

View Post_Smiley_, on 29 martie 2016 - 06:36, said:

Asta-i VB.NET si el vrea VB6.

Cauta in controalele puse la dispozitie ( https://msdn.microso...4(v=vs.60).aspx ) daca stie lista aia asa ori ai altele (listview sau grid).

#4
Shtahh

Shtahh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 03.02.2013
Am cautat peste tot 2 zile la rand si n-am gasit nimic.
Abia acum.Posted Image

Am   Add Components >> Microsoft Forms 2.0
Merge asa:

ListBox1.AddIitem
ListBox1.List(x,y) = "text"
samd pentru fiecare coloana din randul x.

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,118
  • Înscris: 24.02.2007
https://www.microsof...s.aspx?id=10019

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate