Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi
 Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...
 

VB6 ListBox cu coloane ?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Shtahh

Shtahh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 03.02.2013
Salutare dragii mei!
Am facut o aplicatie cu controlul Data (DAO). Am doua controale ListBox in care se sorteaza date in functie de alte ComboBox, prin metoda:

While not Data1.Recordset.EOF
..Instructiuni..
List1.Additem Data1.Recordset!Nume & Space(3) & ... adresa & Space(3) & ..... Telefon, .. etc. (mai multe field-uri)
....MoveNext

Adica toate intr-o singura coloana.

Nu gasesc posibilitatea/varianta prin care fiecare field sa corespunda unei coloane din ListBox, in sensul ca as apela la textul sau valoarea inscrisa in coloana pe care o selectez decat sa apelez la decupare din toata linia cu Left, Mid sau Right, Trim etc. pentru AddNew intr-un alt control, Data2 ori pentru .Find.
Asta e problema.
Facusem eu mai demult intr-un excel, in vba asa ceva, unde exista index si pentru coloana  ListBox1.List(x,y)="text", unde x = randul si y=coloana.
In vb6 nu stiu cum sa fac, desi cred ca nici nu merge ce vreau eu. Totusi am vrut sa intreb.

#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,211
  • Înscris: 24.02.2006
https://msdn.microso...x(v=vs.90).aspx

Edited by _Smiley_, 29 March 2016 - 06:37.


#3
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,728
  • Înscris: 30.07.2003

View Post_Smiley_, on 29 martie 2016 - 06:36, said:

Asta-i VB.NET si el vrea VB6.

Cauta in controalele puse la dispozitie ( https://msdn.microso...4(v=vs.60).aspx ) daca stie lista aia asa ori ai altele (listview sau grid).

#4
Shtahh

Shtahh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 03.02.2013
Am cautat peste tot 2 zile la rand si n-am gasit nimic.
Abia acum.Posted Image

Am   Add Components >> Microsoft Forms 2.0
Merge asa:

ListBox1.AddIitem
ListBox1.List(x,y) = "text"
samd pentru fiecare coloana din randul x.

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,131
  • Înscris: 24.02.2007
https://www.microsof...s.aspx?id=10019

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate