Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...
 

Telecomanda programabila receiver satelit HD Telekom

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010
In documentatia pusa la dispozitie de Telekom se spune ca trebuie Apasat butonul FAV cu butonul OK de pe telecomandă timp de 2 secunde pentru a accesa modul de reglare. Cand modul de reglare este activat led-ul rosu de control ramane aprins (modul de setare se va dezactiva daca in 20 de secunde nu va fi folosit).
Ei bine, la mine nu merge. Aveti vreo idee de ce, a reusit cineva sa intre in modul reglare, adica cu led-ul rosu aprins continuu?
Atasat este poza telecomenzii.

Attached Files



#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Apasa 5 secunde simultan fav si ok.
Merge. Am testat acum.

#3
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,420
  • Înscris: 07.08.2007
pai apasa pana se schimba un canal si se opreste iar apoi apasa pe OK din nou. La mine a mers.

#4
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010
Am tinut apasat in acelasi timp FAV si OK mai mult de 5 secunde si nimic. Am incercat si sa resetez cu TV Mute si Record mai mult de 5 secunde, nu a vrut. Am scos bateriile, repuse...tot nu vrea. Butoanele singulare merg, dar impreuna nu duc la aprinderea led-ului continuu pt modul programare. Telecomanda e originala, cu sigla Romtelecom Dolce pe ea, exact ca in poza.

View Postmercur68, on 28 martie 2016 - 20:22, said:

pai apasa pana se schimba un canal si se opreste iar apoi apasa pe OK din nou. La mine a mers.
Nu inteleg, poti fi mai explicit?

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
A mers vreodata? E noua?
Daca nu merge, e stricata. Cumperi alta. 20 lei maxim. La T cred ca e mai ieftin.

#6
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
Bai, si eu am "tot" de la Telekom, dar tigaia nu o am.
Dati-mi detalii, va rog.

Edited by ericmario, 28 March 2016 - 20:56.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Si doar vol si power iti va merge pe tv.

#8
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010
Nu stiu daca a mers, e luata impreuna cu STB-ul HD second hand, dar mi s-a spus ca telecomanda e noua...si arata noua, nefolosita.

Vol si power e tot ce vreau, sa nu atarn cu doua telecomenzi in mana pentru comenzi de baza.

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Detalii:
Are omul STB HD sau PVR cu telecomanda ce se poate folosi si la TV pt pornit/oprit si volum. Si nu o poate seta.

#10
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010

View Postdorin_2k, on 28 martie 2016 - 20:57, said:

Detalii:
Are omul STB HD sau PVR cu telecomanda ce se poate folosi si la TV pt pornit/oprit si volum. Si nu o poate seta.
Da, STB HD, fara PVR. Telecomanda merge f bine pe fiecare buton, dar nu o pot baga in modul reglare.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Mai sunt un model ce NU sunt programabile. Poate e si a ta asa.

La orice apasare se aprinde LED-ul?

De pe telecomanda.

Edited by dorin_2k, 28 March 2016 - 21:01.


#12
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010
Fiind identica cu cea din poza, cu sigla Romtelecom Dolce, este posibil sa nu fie programabila?

Da, la orice apasare se aprinde led-ul intermitent, dar nu ramane aprins pt modul programare.

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
LED-ul trebuie sa fie aprins cat timp apesi pe un buton. Nu intermitent. 1-2-3 secunde, cat tii pasat un buton.

Dupa ce apesi 5 sec pe fav si ok simultan, trebuie sa ramana aprins continuu. Acum e in mod programare.

Fav e la ora 7 la 1 cm de ok.

#14
max010273

max010273

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 10.01.2010
Mda, la mine orice buton apas led-ul clipeste, nu e continuu aprins. Si nu intra in modul reglare nici daca il tin 10 secunde. Deci, e posibil sa am eu telecomanda ce arata identic, dar e vreun fake, replica cu sigla pusa pe ea. Multumesc mult pentru lamuriri!!!

#15
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,597
  • Înscris: 14.02.2006
Intampin exact aceeasi problema ! Socrii mei tocmai si-au instalat (si) un STB HD ; serviciu asigurat de Telekom, deci "materiale" originale. Telecomanda este inscriptionata ... dar NU pot intra in modul de programare folosind tastele FAV si OK.
A identificat altcineva o alta solutie ? Multumesc !

#16
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Va salut, telecomanda asta merge programata?

Attached Files



#17
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
acceasi problema o am si eu nu reusesc sa intru in programarea telecomenzi. Apas cele doua butoane simultan si nu reactioneza in niciun fel dor ledul clipeste, iar cand nu am apas butoanele ledul se stinge, nici macar sa o resetez nu am reusit. Precizez ca telecomanda este ce pe care mi-au adus-o cei de la telekom impreuna cu cele doua decodoare HD. Pe telecomanda este sigla Telekom, nu ce dolce.

#18
alesepti

alesepti

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.12.2017
Buna seara.De curand mi-am instalat tv de la telekom.La doua tv. merge sa opresc si sa pornesc tv. de la telecomanda receptorului telekom,dar la unul nu merge cu codurile date de ei. La acest tv am o telecomanda 4:1 madaforyou si as dori sa fac sa mearga si receptorul cu ea.E programabila prin cablu cu mufe jack 3.5,dar in programul dedicat nu gasesc codul pentru receptor (de fapt nu gasesc receptorul care e samsung -model gx-530sk/zr).Nu stiti careva un model care foloseste acelasi cod de telecomanda sau codul de telecomanda de la acest model?telekom.jpgAttached File  telecomanda telekom.jpg   136.5K   30 downloads
Multumesc

Edited by alesepti, 18 December 2017 - 19:38.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate