![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De ce a fost sters/blocat/eliminat topicul Cafeneaua Digi?
Last Updated: Mar 27 2016 17:14, Started by
xmanyacs77
, Mar 27 2016 16:49
·
0

Posted 27 March 2016 - 16:49

Am deschis un topic: Cafeneaua Digi
A fost sters/blocat/eliminat fara ca sa se intample vreo cearta/ injurii/ off topic/ etc? Am jignit pe cineva in acel topic? Am adus prejudicii Forumului Softpedia? Chiar deranjeaza pe cineva topicul Cafeneaua Digi? Rog staff-ul Softpedia (Adminii, SM) ca acel topic sa fie pus la locul lui... Multumesc pentru intelegere. ![]() Edited by xmanyacs77, 27 March 2016 - 17:01. |
Posted 27 March 2016 - 17:07

Posted 27 March 2016 - 17:10

Cred ca cine l-a eliminat,cred ca a zis ca este destul Cafeneaua Telekom.
Hai ca va fac acum o noua cafenea |
Posted 27 March 2016 - 17:12

Cred ca cine l-a eliminat,cred ca a zis ca este destul Cafeneaua Telekom. Ce treaba are aria Digi cu aria Telekom? ![]() Discutia incepuse in termeni ok.....dar topicul a disparut complet? *Vad ca nimeni nu stie ce s-a intamplat? Edited by xmanyacs77, 27 March 2016 - 17:13. |
Posted 27 March 2016 - 17:14

Pentru ca mi s-a luat de zecile de rapoarte Digi, e o arie plina de conflicte fara tel si nu am nevoie de inca un topic unde sa se abereze in voie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users