![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Aplicatie (Afla cand vei muri)
Last Updated: Mar 27 2016 11:18, Started by
gaaby
, Mar 27 2016 08:49
·
0

Posted 27 March 2016 - 08:49

Salutare.As vrea sa fac o aplicatie de Genul (AFLA CAND VEI MURI) sau ceva de genul asta.Sa o creez.
Cum se numeste o astfel de aplicatie si cum as putea sa o construiesc.Exista vreun tutorial? As vrea sa o construiesc pe wordpress. |
Posted 27 March 2016 - 09:30

pai stai.....pe ce criterii va stabili programul cand vei muri? ca asa sa fac un program care da o data aleatorie pot si eu sa fac ......
|
Posted 27 March 2016 - 09:34

Da.cu o data aleatorie.eu sunt incepator dar doresc sa invat.ma poti ajuta?
|
Posted 27 March 2016 - 10:40

pai stai.....pe ce criterii va stabili programul cand vei muri? ca asa sa fac un program care da o data aleatorie pot si eu sa fac ...... At initiator: Pentru succes garantat, creaza o aplicatie "Mama Omida". Sunt asa de multi prosti in Romania incat iti va trebui hosting cu plata. |
Posted 27 March 2016 - 11:18

Daca asa iti pui problema cand vrei sa faci o aplicatie...stiu exact cand va muri geiul din tine
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users