Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor Android Redmi10

Poti sa conduci o masina cu putin...

Ce inseamna "izdavoi" ?

Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3
 Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...

Motivare hotarare
 Router wireless ZTE ZXHN H3601P

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 

Problema SQL Join

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
93kts

93kts

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 31.01.2016
Buna ziua !

Ma poate ajuta cineva cu : SELECT c.* , p.* FROM cotos_escorte c,cotos_poze_escorte p WHERE c.id=p.e_id

preia corect dar as vrea pentru tabela cotos_escorte sa-mi afiseze doar 10 iar pentru cotos_poze_escorte doar 1.. Cum pot face ?

#2
Cristianssenn

Cristianssenn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2007
select top 10 *
from (Select row_number() over (partition by c.id  order by p.id) as Part_id,
                    c.id as ce_id,
                    p.id as cpe_id,
                   *
         from cotos_escorte c inner join cotos_poze_escorte p on c.id=p.e_id
order by c.id, p.id) x
where x.part_id = 1 order by x.ce_id

Daca  baza de date este MSSQL, regasesti la link-ul urmator mai multe informatii: https://msdn.microso...y/ms189461.aspx

#3
93kts

93kts

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 31.01.2016

View PostCristianssenn, on 26 martie 2016 - 13:32, said:

select top 10 *
from (Select row_number() over (partition by c.id  order by p.id) as Part_id,
c.id as ce_id,
p.id as cpe_id,
   *
from cotos_escorte c inner join cotos_poze_escorte p on c.id=p.e_id
order by c.id, p.id) x
where x.part_id = 1 order by x.ce_id

Daca  baza de date este MSSQL, regasesti la link-ul urmator mai multe informatii: https://msdn.microso...y/ms189461.aspx


Mersi mult ! Acum incerc sa vad ce iese ! :-D

Imi da : mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource,

Edited by 93kts, 26 March 2016 - 14:03.


#4
Cristianssenn

Cristianssenn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2007
Mda, in Mysql trebuie pusa o virguala intre ...partiton by c.id, order by p.id...

Ex: http://stackoverflow...number-in-mysql

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate