![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Maurer Residence
Last Updated: Sep 04 2021 12:55, Started by
Iuliailie
, Mar 21 2016 15:44
·
0

Posted 06 May 2016 - 07:54

La Isaran se lucrează la cel din spate nu la cel din fata. Pentru cel din fata și-au obținut puz-ul în același timp cu Maurer. Eu am discutat cu cei de acolo și cam în 3 săptămâni spun ca reîncep lucrările. Degeaba stam noi aici și ne dam cu părerea pentru ca pana nu se rezolva cu hârtiile nu vor începe. Dacă verifici pe site ul primăriei vei vedea solicitările depuse de Maurer și Isaran. O zi faina!
|
Posted 06 May 2016 - 11:37

La isaran se lucreaza la ambele blocuri. Actele la care faci referire sunt pentru cele 5 blocuri de langa Maurer Residence. Acolo intr-adevar s-au sistat lucrarile (au sapat groapa pentru 3 dintre cele 5).
|
Posted 08 May 2016 - 16:55

Buna tuturor ! si noi am optat pentru un apartament la Maurer Residence (finalizare dec 2016), iar zilele trecute am intrebat si eu pe Facebook ce se intampla cu lucrarile de constructie, ca din cate am vazut, totul stagneaza pe acolo..insa dupa cum ma asteptam, nu am primit nici un raspuns..iar asta nu face decat sa ne ingrijoreze
![]() |
Posted 08 May 2016 - 22:22

Buna, Deea-Ioanna. Mie mi s-a raspuns de fiecare data la intrebarile pe care le-am pus, la Maurer.Discut destul de des cu agentul cu care am finalizat antecontractul , tot pentru apartament cu finalizare in 2016 si mi-a spus ca in 3 saptamani reincep lucrarile. Daca o sa cauti pe net cat dureaza sa obtii puz-ul si autorizatia de constructie, vei vedea ca termenul pe care mi l-a spus este realist, Nu iti face probleme, aceleasi lucruri au fost si la avantgarden si s-au rezolvat. Seara faina.
|
Posted 16 May 2016 - 12:04

Confirm si eu ca la Isaran se lucreaza. E putin suspect de ce s-a intrerupt munca la Maurer Residence. Cand s-a inceput nu erau probleme cu hartiile?!?
Sunt confidenta lui Maurer, daca suna mai bine ![]()
Confirm si eu ca la Isaran se lucreaza. E putin suspect de ce s-a intrerupt munca la Maurer Residence. Cand s-a inceput nu erau probleme cu hartiile?!?
Sunt confidenta lui Maurer, daca suna mai bine ![]() Edited by tesia, 16 May 2016 - 12:21. |
Posted 16 May 2016 - 12:30

Eu stiu o notiune elementara.Orice firma care se respecta ,cand se apuca de lucrari cand ,are absolut toate avizele de la primarie.Despre ce discutam ??
Sunt curios cu penalizarile pe care o sa trebuiasca sa le scoata din buzunar.Deoarece nu vor finaliza primul bloc in decembrie 2016.Asa scrie in promisiunea de vanzare.Dar timpul va clarifica aceste dileme. |
Posted 17 May 2016 - 11:52

Salut,
Si eu am aplicat prin prima casa la Maurer, (M3) finalizare in Mai 2017 , eu sper ca o sa fie ok, contractual daca ar fi ceva putred ar trebui sa ne inapoieze suma de 4000 de euro care i-am dat avans sau in instanta.... sa speram ca nu o sa fie nici o problema ![]()
Eu stiu o notiune elementara.Orice firma care se respecta ,cand se apuca de lucrari cand ,are absolut toate avizele de la primarie.Despre ce discutam ?? Sunt curios cu penalizarile pe care o sa trebuiasca sa le scoata din buzunar.Deoarece nu vor finaliza primul bloc in decembrie 2016.Asa scrie in promisiunea de vanzare.Dar timpul va clarifica aceste dileme. Vorbim de Romania...majoritatea firmelor fac asta stai linistita.... Edited by mitzanumax, 17 May 2016 - 11:50. |
Posted 17 May 2016 - 11:55

Noua ni s-a trimis mail in legatura cu alegerea finisajelor, urmand ca in cursul saptamanii acesteia sau viitoare sa mergem sa ne faca planul 3d cu privire la ele.
|
Posted 17 May 2016 - 13:53

Super! oricum mai dureaza pana o sa fie gata
![]() ![]() Eu sincer cred ca o sa fie totul ok ![]() |
Posted 17 May 2016 - 13:57

Sigur mai durează. Eu ma aștept sa ne mutam prin februarie martie, deși apartamentul teoretic va fi gata în decembrie 2016. Sigur va fi totul gata pentru ca nu sunt începători.
|
Posted 17 May 2016 - 16:12

Pai cam 2 luni cu siguranta o sa dureze...o sa fie gata in Decembrie...pana vine reprezentantul bancii.....dupa se face receptia....actele....dureaza ceva.
Dupa mai trebuie sa mai iei in considerare: mobila, mutatul, etc.... |
|
Posted 18 May 2016 - 06:26

Mobila o voi face pe comanda, cu vreo 2 săptămâni înainte sa fie gata apartamentul, sa fiu sigura ca ma voi muta când îmi vor da apartamentul
![]() |
Posted 18 May 2016 - 09:06

Yup, i know the feeling
![]() ![]() |
Posted 18 May 2016 - 09:35

Da, același lucru l-am auzit. Nu i problema, sunt la etajul 8-9 deci le pot lasa ziua
![]() |
Posted 22 May 2016 - 10:37

Buna ! a mai primit cineva mail pentru alegerea materialelor ?
|
Posted 22 May 2016 - 13:42

Salut,
Eu inca nu dar dupa cum ziceam in cazul meu finalizarea apartamentului va fi in mai, nu in decembrie. Eventual poti suna la ei sa ii intrebi. |
Posted 23 May 2016 - 08:56

Salutare,
Au primit doar cei care au achiztionat in M1( dupa cum scrie in e-mail ). Urmeaza probabil sa primeasca cei din M2. |
|
Posted 25 May 2016 - 00:18

Mai are cine informatie cand vor incepe lucrarile la Maurer Tractorul? De ce sunt stopate ? Se mai pastreaza termenul de decembrie 2016
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users