![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Maurer Residence
Last Updated: Sep 04 2021 12:55, Started by
Iuliailie
, Mar 21 2016 15:44
·
0

Posted 18 June 2017 - 22:05

Raducut, e adevărat că la banii ăștia puteam sa imi fac o casa. Stiu si sunt conștient de asta. Dar am alte planuri cu apartamentul; teoretic nici nu voi locui în el, si m-a încântat că are 3 camere de dormit, este pe 2 nivele si doar terasa are 39mp... astea m-au făcut să îl cumpăr. Fiecare are planurile bine stabilite si stie ce vrea, ce poate, si ce cumpara.
![]() Ohh Iulia...ma gândeam ca ti-a fost deja dat apartamentul fiind la etaj superior având în vedere că au început receptiile... cat despre lift imi doresc sa fie montat si funcțional chiar daca in contract scrie ca de la recepția apartamentelor, unele lucrări, printre care lifturile si parcurile pot fi terminate si dupa recepția apartamentelor, dar nu mai târziu de 6 luni. Dar imi doresc ca odata cu recepția sa va puteți bucura si de lift si toate cele, ca sa nu fiti nevoiți să faceti mușchi la picioare urcând pana la etajul 8... 😉😉😉 |
Posted 18 June 2017 - 22:21

Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu am facut inca receptia, poate zilele urmatoare, cine stie. Oricum, indata ce o voi face iti voi comunica pentru a-ti face o parere cu privire la la termenul de receptie al apartamentului tau.
O seara frumoasa! Ps: sper sa facem toti mai repede receptia pentru a scapa de stres . |
Posted 20 June 2017 - 22:03

Poze de azi 20 iunie.
https://drive.google...TWVoSXdzYmNHUmM Poze de azi 20 iunie. https://drive.google...TWVoSXdzYmNHUmM |
Posted 21 June 2017 - 08:00

buna ziua. Din data 26 06 ac,luni va incepe receptia apartamentelor in M1.
|
Posted 21 June 2017 - 11:04

Salut,
Stie cineva ce model de centrale termice au fost instalate in apartamente? |
Posted 21 June 2017 - 11:09

Servus. E vaillant insa mai mult de atat nu stiu pt ca nu m-am uitat pe manualul lasat deasupra centralei....
|
Posted 21 June 2017 - 11:18

Sunt in condensatie...!!! Celelalte nu se mai produc...!!!
|
Posted 26 June 2017 - 09:22

Au inceput unele persoane sa se mute - sau cel putin sa isi aduca mobila si electrocasnicele noi noute.
|
|
Posted 26 June 2017 - 09:49

Din ce am auzit au fost facute receptiile pana la etajul 3,4...
|
Posted 26 June 2017 - 14:31

Astea DA vești bune!!!
Ma bucur pentu primii locatari ai blocului....sa fie in ceas bun,sa se bucure si sa fie fericiti! Si lucrarile pe șantier par sa mai fi recuperat... Usor ușor intregim comunitatea 😁 "one of them " ...merci tare pentru postarile si actualizările facute de tine...pacat ca intre noi Isaran va mai face un rand de blocuri si o sa ne ia priveliștea, dar aia e...nu avem ce face. Probabil s-au apucat sa construiască. Din cate am vazut un PUZ, vor fi 5 blocuri in paralel cu cele de la MAURER, si vor avea fiecare câte 10 nivele, doar ultimul va avea 5. Planurile sunt facute...acum sperăm asa cum ai zis si tu odata...ca se vor termina șantierele in jur ca sa fie curat si asa scăpăm de praf și mizerie... Iulia... urmezi si tu curând! Super |
Posted 26 June 2017 - 14:46

Chiar ma bucur pentru cei din M1, la mine la M5 de dou luni parca timpul s-a oprit,au facut 3 etaje , pe unde deja la M8 si ei au ajuns la 3 etaje....
Imi raspunde una de pe facebook ca: "Lucrarile la blocurile din Maurer Residence se efectueaza in functie de ordinea in care este stabilita finzalizarea fiecarului bloc." Really... ar trebui sa receptionez apartamentul in 31 IULIE |
Posted 26 June 2017 - 15:37

Urmez cat de curand , sper
![]() |
Posted 26 June 2017 - 16:28

Din ce am vazut balustradele la balcoane nu aunt puse. Se predau asa apartamemtele ?
![]() |
Posted 26 June 2017 - 17:15

Ba da, sunt puse si balustrazile,dar sunt transparente!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users