![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema router Telekom HG658
Last Updated: Oct 03 2020 07:43, Started by
Andrey_LOw
, Mar 18 2016 21:52
·
0

Posted 19 March 2016 - 08:30

isi face doar pe vdsl, pe adsl nici un modem nu-si pune singur user si pass, ca n-are integrat glob de cristal
|
Posted 19 March 2016 - 09:03

La modelul hg658 isi face singur setarile pt user si pass. La hg655 trebuiau introduse manual. Cum am specificat și în partea celaltă: La HG655b, HG658 și Speedport atât timp cât e ADSL trebuie făcută manual conexiunea. E PPPoE_Routed. La VDSL se face singură, fiind un IP_Routed. |
Posted 03 October 2020 - 07:43

Buna ziua.Am un router de la telekom hg 658 si il folosesc pe rds.Am facut prostia sa il resetez ca sa schimb parola de wifi si de atunci nu mai functioneaza sta ledul de la internet rosu.Daca introduc cablul in calculator bag user si parola si functioneaza.Daca bag cablul in router in port1 nu recunoaste id ul si apare ledul rosu la internet.am incercat sa fac setarile routerului dar nu pot sa accesez 192.168.1.1 ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users