![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
.NET 4.6.1 NDP crapa cu 0x3712
Last Updated: Mar 18 2016 16:59, Started by
dexter001
, Mar 18 2016 12:46
·
0

Posted 18 March 2016 - 12:46

Salutare,
Pe scurt .. am instalat w8.1 with update ( en_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051480.iso, verificat sha1, e ok imaginea ). Am facut update-urile ( toate 300 ). M-am dus pe site-ul alora de la VS sa iau varianta community. Dau sa instalez default options. Crapa cand incearca sa instaleze .NET 4.6.1 bla.bla.bla . Ma uit in task manager sa vad ce [limbaj] incerca sa instaleze NDP461-KB3102436-x86-x64-AllOS-ENU.exe , bun. Il iau separat, dau sa instalez, crapa. Component Store corrupt. Si aici lucrurile o iau pe aratura. Tot internetu' zice DISM si SFC. sfc /scannow ; Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Windows Resource Protection did not find any integrity violations. No component store corruption detected. Zic eu ca renunt [limbaj] si merg mai departe scopul fiind sa instalez Unity. Care in spate vrea VS, care ... iar am ajuns la prima patratzica. As putea probabil sa reinstalez sau ceva, dar nu vreau. Pur si simplu refuz. Vreau sa aflu cum se face debug la o problema de genul acesta in acest SO. Daca e din cauza unui update, vreau sa stiu care. Pur si simplu m-am incapatanat sa aflu cum se face debug in windows. Daca e nevoie .. pot sa dau CBS.LOG DISM.LOG si alte *.LOG-uri necesare sau alte rahaturi de info de prin registry ... Dau un abonament la bere restul lunii persoanelor care ma ajuta sa identific si sa rezolv problema fara sa il reinstalez. Multumesc anticipat.
Edited by _-_, 18 March 2016 - 16:58.
|
Posted 18 March 2016 - 13:46

Sunt sigur ca exista metode mai inteligente de a afla ce nu-i convine la component store in cab-ul vietii.
|
Posted 18 March 2016 - 16:59

Am redeschis topicul si am eliminat elementele lingvistice neadecvate din postul introductiv.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users