Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

Numai aici despre televiziunea publică

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
344 replies to this topic

#55
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

TVR este producător al Europenelor de Gimnastică pentru 19 televiziuni deţinătoare de drepturi

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dsc_4867_tb900_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


TVR este producător al Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin - ediţia 2017, pentru televiziunile deţinătoare de drepturi TV, din toată Europa, anunță postul public.

După 60 de ani de la prima ediţie a întrecerilor continentale feminine de gimnastică organizată în Bucureşti (1957), România va fi gazda unei ediţii jubiliare la Cluj-Napoca, în perioada 19-23 aprilie 2017.


TVR este Official Broadcaster al evenimentului, pe care îl va transmite, în exclusivitate, în România.

În această calitate, TVR va produce competiţia şi va asigura semnal pentru mai multe televiziuni publice din Europa . Printre alte servicii, TVR va asigura şi posturi de comentator pentru jurnalişti de la posturi de radio şi televiziuni din Elveţia şi Olanda.

La nivelul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, TVR va avea amenajat un studio cu vedere la podiumul competiţie, de unde vor fi realizate emisiuni pe aproape întreaga durată a fiecărei zile, chiar de la primele ore.

PROGRAME speciale la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică:
  • Startul va fi dat de la ora 7.00, la 1 Matinal, amfitrioni Dorin Chioţea şi Maria Linda.
  • TVR va avea în avanpremiera evenimentului, o serie de materiale video difuzate sub genericul Campioni de poveste, campania Ştirilor TVR, campioni de poveste/ #gimnastică60.
  • Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie vor fi transmise, în exclusivitate, de Televiziunea Română, pe posturile TVR 2 şi TVR HD. Pe TVR 1, competiția va fi transmisă în regim de breaking news
sursa

#56
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   : Virgil Ianţu, invitatul lui Dinescu la Politică şi delicateţuri... de Paşte



[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/iantu-la-politica-si-delicateturi_8537_573_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Program de Paşte la TVR 1. Multe programe religioase, emisiuni cu ediţii speciale, documentare şi concerte, grila de Paşte de la TVR 1.

Vineri şi Sâmbătă, zile dedicate programelor religioase la TVR 1. În Vinerea Mare, postul public transmite Slujba Prohodului Domnului, oficiată de Patriarhul Daniel la Patriarhie.

Programul de sâmbătă este dedicat programelor religioase, de dimineaţă până seara. Printre ele, o ediţie specială "Ora Regelui", despre vizita Prinţului Charles în România. Ziua se încheie cu transmisiunea în direct a Slujbei de Înviere, de la Patriarhie.


Duminică, Mircea Dinescu îl are invitat pe Virgil Ianţu la "Politică şi delicateţuri". Tezaur Folcloric vine în ediţie dublă, iar seara se încheie cu "O dată-n viaţă", cu Fuego invitat.

Luni este zi de concerte la TVR 1. Postul va difuza, de la ora 17.00 concertul susţinut de Adele la Londra în 2015. Pe seară, la TVR 1 va fi concert Tudor Gheorghe - "Primăvara Simfonic."


Grila programelor de Paşte de la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Vineri, 14 aprilie

18.50 - transmisiune în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, cu Slujba Prohodului Domnului, oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.


Sâmbătă, 15 aprilie

07.00 - documentarul Ecce Via - Aceasta este calea!

11.00 - documentar Săptămâna patimilor şi Noaptea Învierii, despre semnificaţia Săptămânii Mari şi a Sărbătorii Învierii

14.30 - seria Adevăruri despre trecut - cum sărbătoreau românii de Paşti în Epoca de aur.

15.00 - ediţie specială Ora Regelui - dedicată vizitei de numai trei zile a Prinţului Charles în România.

18.00 - ediţie specială Exclusiv în România - Cristi Tabără prezintă Biserici deosebite din judeţul Bistriţa, inclusiv o bBserică care a adăpostit, pentru o vreme, o bucată din veşmântul Maicii Domnului, un spin din Coroana Mântuitorului şi pământ de la Sfântul Mormânt.

23.20 - transmisiune în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, cu Slujba de Înviere a Domnului.


Duminică, 16 aprilie

08.10 - ediţie specială a emisiunii Universul Credinţei

12.00 şi 13.00 - ediţie specială dublă a emisiunii Tezaur Folcloric

15.00 - emisiunea Politică şi delicateţuri - Mircea Dinescu îl are invitat pe Virgil Ianţu.

19.00 - prima ediţie din noul sezon "Poveste după poveste" - invitat, Toma Prădatu, fostul secretar al Federaţiei Române de Gimnastică.

21.20 - ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă” - invitat, Fuego. Artistul este provocat să interpreteze patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc.


Luni, 17 aprilie

12.10 şi 14.30 - ediţie specială "La masa de Paşti", prezentată de Iuliana Tudor.

17.15 - concert Adele: Live in London

21.00 - concert Tudor Gheorghe - Primăvara simfonic


sursa

Edited by 3xteam, 13 April 2017 - 23:15.


#57
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Izolaţi în România” sau despre oamenii din cătunele neştiute ale României


Acum au o şansă... apoi se va aşterne iar uitarea peste ei. Mulţi sunt oameni cum nu mai întâlneşti la oraş. Profunzi, deşi nu au fost la şcoală; singurătatea i-a făcut diferiţi şi cu poveste. Îi cunoaştem la „Izolaţi în România”, serie care revine la TVR 1 şi TVR+ din 17 aprilie, ora 22:30.

[ https://4.bp.blogspot.com/-PGqe41oAVr0/WPC2dsPjS6I/AAAAAAAADYQ/K7vkgV3GTCU_AaHKwG9IfZRBK7OUEykngCLcB/s1600/colaj%2BIzolati%2Bin%2BRomania.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Privim şi vorbim. Pentru că şi ei sunt România. „Izolaţi în România” este o serie de 12 reportaje filmate în fiecare lună a anului 2016 şi care poate fi vizionată începând cu 17 aprilie la TVR 1 şi TVR+.

Acum un an urcam prima potecă şi eram doi (cameramanul Marius Danci şi reporterul Dite Dinesz). Azi suntem 120, oameni care ne-am întâlnit la capătul a zeci de poteci din Alba, Maramureş, Suceava, Năsăud, Caraş-Severin, Mehedinţi, Tulcea, Vrancea, Neamţ, Harghita. Oameni care nu s-au întâlnit niciodată, dar au ceva în comun: trăiesc singuri cu aceleaşi rosturi ca acum 100 de ani, în mijlocul unor păduri”, îşi începe povestea Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje pe care TVR 1 o difuzează lunea, de la 22:30.

[ https://2.bp.blogspot.com/-xURW-zLiFwo/WPC3HuRUcFI/AAAAAAAADYc/mpn92DJ7KbYJp6AinlY4OsJPz4BovwwNACLcB/s1600/Izolati%2Bin%2BRo_Dite%2BDinesz%2Bsi%2Boamenii%2Bintalniti.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


TVR a petrecut anul aniversar, 2016, alături de cei mai îndepărtaţi telespectatori ai săi. Oameni la capătul unor cărări pentru care TVR e în continuare, ca şi acum 10 ani, imaginea lumii la care ei nu au acces. „Am mers pe aceleaşi drumuri ca în urmă cu 10 ani. Dar şi mai departe, astfel că, la final, voi putea spune că am povestit, în faţa camerei, cu peste 120 de izolaţi... Fiecare film îl duce pe telespectator în imaginile de acum 10 ani, pentru că timpul a avut răbdare cu aceste locuri... nu a schimbat nimic...” (Dite Dinesz).

În fiecare episod al seriei echipa prezintă o întâmplare inedită... Fie că e vorba despre un bebeluş care vine prima dată acasă, unde îşi începe viaţa într-un cătun fără curent; fie că vorbim despre un băiat de 18 ani, care trăieşte singur lângă borna de la graniţa cu Ucraina, avem aceeaşi imagine: „Izolaţi în România”. Seria ne mai face cunoştinţă şi cu: un tânăr din Bucureşti care a ales izolarea şi s-a retras să trăiască într-un loc unde ajungi doar cu cizme de cauciuc, după ce treci cheiurile prin apă; un călugăr care a ridicat o mănăstire în mijlocul apelor, pe o fişie de nisip; o tânără, care acum 10 ani învăţa într-o colibă fără curent, e azi elevă premiantă şi se pregăteşte de medicină; femei care se duc să nască mergând pe jos, prin zăpadă; un poştaş ce merge pe cal, pe drumuri de munte sau descoperim un sătuc în care nicio casă nu are curent.

În 2006, aceeaşi echipă a filmat în cătunele neştiute ale României prima serie „Izolaţi în România”. „Era o mirare pentru noi să găsim cătune la capătul unor cărări, fără niciun indicator care să ne ducă până acolo”, spune  reporterul emisiunii. Ediţia 2006 a seriei „Izolaţi în România” a primit două premii APTR, Premiul pentru imagine şi Premiul Condiţia umană, iar în 2015, Premiul Jubiliara, fiind considerată printre cele mai bune 25 de producţii TV din ultimii 25 de ani din România.

Pentru mine, reporter, «Izolaţi în România» sunt o stare ce m-a răscolit profund şi m-a urmărit când am ajuns acasă. M-am simţit când neputincioasă, când fericită, când îngrijorată pentru ei. Pădurile lor mi-au făcut bine, înţelegând din fiecare gest şi cuvânt care e sensul omului pe pământ”, a adăugat Dite Dinesz.

Seria „Izolaţi în România” are 12 episoade a câte 25 minute, filmate în fiecare lună a anului şi va putea fi urmărită lunea, de la ora 22:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.

[ https://1.bp.blogspot.com/-h6n-retwdjo/WPC2oDNVaGI/AAAAAAAADYU/JiJKp-G9g6cUVokmApJp8LKPadGTBy0oACLcB/s1600/Izolati%2Bin%2BRo_episodul%2B1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Primul episod: „Ianuarie” - 17 aprilie, ora 22:30

În 2006, echipa a fost în cătunul Casa de Piatră din Munţii Apuseni. Atunci, în timp ce coborau muntele, noaptea, au fost prinşi de avalanşe.

După 10 ani, Dite şi echipa ei s-au reîntors să-i caute pe moţii din Munţii Apuseni. Sunt la fel de neajutoraţi, nu mai aşteaptă niciun ajutor, dar sunt conştienţi că sunt tot mai puţini, şi că moţii care trăiau în munte vor deveni, peste alţi 10 ani, o poveste.

La şcoala din Sfortea mai sunt 4 copii, dar învăţătorul urcă în fiecare zi la ei. Singurul copil din Huzureşti merge în fiecare zi două ore pe jos la şcoala din Gârda. „Acolo unde ne aşteptam să găsim doar pădure, am întâlnit-o pe Agaftea, o bătrână care ne-a spus că e de demult pe lume, dar că nu există trai mai bun ca al ei”.

După 10 ani, ne-am întors pe acelaşi drum. Nu s-a schimbat nimic. Doar pădurea ia locul caselor în care nu mai locuieşte nimeni” (Dite Dinesz).

Primul episod „Izolaţi în România” este difuzat luni, 17 aprilie 2017, ora 22:30 şi redifuzat sâmbătă, 22 aprilie, ora 13:00, la TVR 1 şi TVR+.

sursa

#58
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Poveste după poveste”, din 16 aprilie la   [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Un om extraordinar, care a plătit scump actul de curaj de a nu ceda ameninţărilor cu arma în timpul unul jaf armat. În duminica de Paşti, de la ora 19:00, la TVR 1 şi TVR+, spunem „Povestea după poveste” a lui Toma Prădatu, fostul secretar al Federaţiei Române de Gimnastică.


[ https://3.bp.blogspot.com/-0IFOqMQD4uM/WPJH1B5j7eI/AAAAAAAADco/gK2l_fvtOAgg2d2NOe_NXZMjNx7WnV-jgCLcB/s1600/Poveste%2Bdupa%2Bpoveste%252C%2BToma%2BPradatu%2B11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Televiziunea Română a produs mii de reportaje; unele cu subiecte puternice, altele cu urmări spectaculoase, premiate la festivaluri şi larg apreciate de telespectatori. După ce au fost difuzate, personajele s-au întors în anonimat, poveştile au fost înlocuite de altele, chiar felul de a face televiziune s-a schimbat. Ce s-a întâmplat cu protagoniştii? Care a fost deznodământul şi cum li s-a schimbat viaţa? Aflăm în cel de-al patrulea sezon „Poveste după poveste”, pe care jurnalista Irina Luca îl prezintă din 16 aprilie la TVR 1. Emisiunea „Poveste după poveste” este în fiecare duminică, de la ora 19:00, la TVR 1 şi online pe TVR+.

La „Poveste după poveste” din seara primei zile de Paşti spunem povestea dramatică a lui Toma Prădatu, fostul secretar al Federaţiei Române de Gimnastică. Împuşcat în 1998 în Venezuela, în timp ce încerca să salveze actele şi banii de diurnă ai gimnastelor, el trăieşte de aproape 20 de ani într-un scaun cu rotile, uitat de autorităţi şi de noi toţi. Povestea acestui erou necunoscut va fi urmărită îndeaproape în programele Televiziunii Române.

Duminică, la prima ediţie „Poveste după poveste” cunoaştem un om extraordinar, care a plătit scump actul de curaj de a nu ceda ameninţărilor cu arma în timpul unul jaf armat. Toma Prădatu, secretar general al Federaţiei Române de Gimnastică în 1998, a plecat în delegaţie cu lotul de gimnastică al României în Venzuela. A fost atacat de doi tineri pentru a-l prăda de o geantă, în care se aflau paşapoartele, biletele de avion şi banii tuturor celor din delegaţie. A fost ameninţat cu pistolul şi somat să dea geanta. Cum a gândit şi acţionat Toma Pradatu, dar şi despre modul în care viaţa lui şi a familiei sale au fost schimbate de glonţul tras de un criminal rămas până azi necunoscut aflăm în emisiunea „Poveste după poveste”, de la TVR 1 şi TVR+.

Pe 16 aprilie, realizatorii pornesc de la un reportaj difuzat în urmă cu 3 ani la „destine ca’n filme”. De atunci, din pacăte, viaţa lui Toma Prădatu nu s-a schimbat. Nu poate să iasă din casă decât în cele câteva luni de primavără-vară, este susţinut tot de familie şi trăieşte alături de singurii prieteni care nu l-au uitat: doi câini şi câteva pisici.

În studioul „Poveste după poveste”, Luana, fiica Lilianei şi a lui Toma Pradatu, Alina Alexoi, comentator sportiv şi Codruţa Angelescu, unul dintre jurnaliştii din echipa emisiunii, vorbesc despre problemele grave prin care trec, în România, persoanele imobilizate.

Gazda emisiunii: Irina Luca.
Reportaj semnat de Codruța Angelescu.
Producător: Ileana Gaiţă.

sursa

Edited by 3xteam, 16 April 2017 - 15:33.


#59
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Fuego x 4 la „O dată-n viaţă”, de Paşti !

Ediţia specială a emisiunii îl provoacă pe îndrăgitul artist să interpreteze patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc. Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 16 aprilie, la ora 21:20, la TVR 1 şi TVR+.

[ https://4.bp.blogspot.com/-bOO8CS79nic/WPJJFPuYNfI/AAAAAAAADc0/xaxz8QRt8MA5HNErysmdBNfnQDnguhj2QCLcB/s1600/ODV%2Bde%2BPasti.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ediţia specială „O dată-n viaţă” de Paşti este construită în jurul a patru personaje, întruchipate de unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi, Artist al Poporului Republicii Moldova, decorat cu titlul onorific de Preşedinţia Republicii Moldova: Fuego. Îl vom vedea duminică, pe rând, în patru ipostaze diferite: ardelean, bănăţean, moldovean şi oltean. Iuliana Tudor ne aşteaptă în ziua de Paşti la „O dată-n viaţă”, de la ora 21:20, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Îi vor fi alături apreciatului artist vedete ale folclorului românesc, iubite şi aşteptate de toţi românii: Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Nicoleta Voica, Andreea Voica, Adrian Stanca, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocariţa, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Petrică Mâţu Stoian, Irina Loghin.

Orchestra Lăutarii şi maestrul Nicolae Botgros aduc bucurie şi de această dată în platoul emisiunii, în anul 10 „O dată-n viaţă”, iar Floarea şi Gheorghe (actorii Maria Buză şi Marius Rizea) revin pentru a ne delecta cu întâmplările din viaţa lor.

Cu mare bucurie aştept să ne reîntâlnim la «O dată-n viaţă», pe TVR 1, după 10 ani de succes, în care am petrecut Paştele alături de telespectatorii noştri fideli. 10 ani de emoţii, bucurii şi muzică pur românească. Vă aştept cu drag în seara de Paşti!”, este invitaţia Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă” pentru duminică, 16 aprilie, de la ora 21:20, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Credit foto: Doru Ochea.
Producător: Iuliana Tudor; Emisiune de Elise Stan.

sursa

#60
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Vedetele folclorului românesc vin cu familiile „La masa de Paşti

Iuliana Tudor ne aşteaptă la un spectacol în familie, în a doua zi de Paşti. Emisiunea începe la ora 12:10 (partea I), respectiv la 14:30 (partea a II-a), la TVR 1 şi TVR+.

[ https://2.bp.blogspot.com/-oba79pEqznA/WPJJ3Ebm4WI/AAAAAAAADc8/4VHgaA9IthMQzPCkozjXtBFr9Ee3OE90QCLcB/s1600/La%2Bmasa%2Bde%2BPasti_5004a.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


De 17 ani, Iuliana Tudor şi echipa sa ne invită „La masa de Paşti”, alături de cele mai mari nume din muzica tradiţională românească. Anul acesta, în premieră, ne vom întâlni şi cu familiile lor. Emisiunea poate fi văzută luni, 17 aprilie, de la ora 12:10 (partea I), respectiv 14:30 (partea a II-a), la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Vom pătrunde în spaţiul de familie al fiecărui artist şi vom afla cum sunt acasă şi cum petrec de sărbători: Nicolae Botgros, alături de soţia Lidia Bejenaru Botgros şi fiul Corneliu Botgros, Dinu Iancu Sălăjanu şi copiii Ana şi Luca, Matilda Pascal Cojocăriţa, împreună cu Ştefan Cigu, Horaţiu Cigu şi Alin Pascal, Marinel Petreuş, Mariana  Anghel şi Adriana  Anghel, Adrian Stanca, alături de Oana şi Raluca Stanca, Ionuţ Fulea, Maria Murgoci, Constantin Enceanu, Nicolae Mureşan şi Nicolae Mureşan Junior, Irina şi Irinuca Loghin, Florentina şi Petre Giurgi, cu fiica şi ginerele lor, Alexandru Pugna, Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Nineta Popa, Gheorghe Turda, Sofia Vicoveanca, Viorica Chiurciu, Maria Sidea, împreună cu Liviu Buţiu şi Antonela Ferche Buţiu, Maria Dragomiroiu, Elena Pădure, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, Olguţa Berbec, Ovidiu Homorodean, Viorica Macovei, Floarea Calotă şi Ioana Calotă, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu, Angelica, Niculina şi Adriana Stoican, Nicoleta şi Andreea Voica, Deian Galetin.

E o mândrie pentru orice om de televiziune să aibă continuitate cu programele pe care le realizează. «La masa de Paşti» este un proiect născut din dorinţa de a aduce Televiziunea Română mai aproape de publicul telespectator, într-o întâlnire lejeră, între prieteni”, mărturiseşte Iuliana Tudor.

Credit foto: Doru Ochea.

sursa

#61
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Adele: Live in London, la[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://3.bp.blogspot.com/-CyhLwY7-fNM/WPJM4mgGAKI/AAAAAAAADdI/zyhdMUNPBeIrA_tdM1UEBykFyvSr5gnjACLcB/s1600/Concert%2BAdele%2BLive%2Bin%2BLondon.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



A doua zi de Paşti, telespectatorii TVR 1 urmăresc concertul susţinut de fenomenala Adele la Londra în 2015. Ascultăm cele mai mari hituri ale artistei, dar facem şi o călătorie prin extraordinara viaţă şi prin cariera vedetei. Pe 17 aprilie, de la 17:15.

În acest eveniment muzical BBC, Adele, acompaniată de trupa ei, interpretează unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său, precum şi melodii în primă audiţie.

Între cântece, gazda Graham Norton vorbeşte cu Adele despre cariera şi despre viaţa ei extraordinară de până acum. Nu lipsesc nici momentele amuzante cu vedeta şi cei mai mari admiratori ai ei.

Spectacolul include şi prima apariţie TV a îndrăgitei Adele, în februarie 2013, la Gala Premiilor Oscar, atunci când „Skyfall”, de pe coaloana sonoră a celui de-al 23-lea film „James Bond”, a devenit „Cel mai bun cântec original”.

sursa

#62
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Tudor Gheorghe cântă „Primăvara simfonic” la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



În a doua zi de Paşti, de la ora 21:00, TVR 1 difuzează un concert unic al maestrului Tudor Gheorghe.

[ https://4.bp.blogspot.com/-LO0tKeDB3Bc/WPJNZdMDAMI/AAAAAAAADdQ/yWt9Wh45TX8GEvsKBVmfd42g3WqHzQBdACLcB/s1600/Tudor%2BGheorghe.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


„Primăvara simfonic” este cadoul TVR 1 pentru telespectatorii săi în seara de 17 aprilie, primul concert din seria „Anotimpurile poeziei române”, semnat de inegalabilul Tudor Gheorghe. Seria aniversează 15 ani de la primul spectacol simfonic al artistului, odată cu lansarea albumului „Primăvara simfonic”. Concertul aniversar „Primăvara simfonic” poate fi urmărit de la ora 21:00, la TVR 1.

Înregistrat la Sala Palatului, acest concert continuă tradiţia colaborării, începută în 2013, între maestrul Tudor Gheorghe, Corul Naţional de Cameră Madrigal şi Orchestra Naţională Radio. În stilul său inconfundabil, „Maestrul cuvintelor”, aşa cum mai este cunoscut, reuşeşte să transmită în fiecare spectacol emoţie şi pasiunea sa pentru arta muzicală şi arta versurilor.

Muzica meastrului Tudor Gheorghe, sprijinită pe unele dintre cele mai frumoase poezii ale unor mari poeţi români, a fost orchestrată pentru prima oară în 2001. Pentru această serie aniversară, ea a fost reorchestrată de Marius Hristescu, cel care şi dirijează spectacolul.

Din aceeaşi serie aniversară „Anotimpurile poeziei române” mai fac parte alte trei concerte, câte unul pentru fiecare anotimp în parte.

sursa

#63
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] De la reverendă la zeghe - Martiri ai credinţei, în „Memorialul Durerii”

Mişcarea „Rugul aprins” face subiectul primei ediţii din noua serie a emisiunii realizate de Lucia Hossu Longin, difuzată pe 22 aprilie, la ora 16:00, la TVR 1 şi TVR+.

[ https://4.bp.blogspot.com/-F91_Jg74zKc/WPjJRviSHVI/AAAAAAAADfQ/9f6PjLt5qioIx7pbZTmVSqrf8Wj3IwofQCLcB/s1600/Rugul%2Baprins.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


O serie tulburătoare prin dramatismul ei, reunind destinele unor preoţi, călugări şi episcopi care au schimbat reverenda în zeghe şi au suportat neînfricaţi cele mai grele suplicii în numele fidelităţii lor. Suferinţa şi moartea au fost numite de ei pelerinaj pe calea fericirilor. Ei înşişi s-au purtat ca nişte oameni cereşti.” Astfel îşi prezintă realizatoarea TVR Lucia Hossu Longin noua serie „Memorialul durerii”, care va putea fi urmărită la TVR 1 şi online, pe TVR+, începând din 22 aprilie, în fiecare sâmbătă, la ora 16:00.

Primul episod, intitulat „Rugul ardea, dar nu se mistuia (Rugul aprins)”, evocă mişcarea „Rugul Aprins”, considerată de autorităţi a fi o conspiraţie anticomunistă. Iniţiată şi organizată de Părintele Daniil Sandu Tudor, „Sfântul de la Rarău” mişcarea a atras un număr însemnat de studenţi, de prelaţi ai Bisericii Ortodoxe şi de intelectuali, care au suferit din această cauză ani grei de temniţă, acuzaţi de activitate cu caracter legionar şi de „uneltire contra ordinii sociale”. Rugul Aprins era considerată „o mişcare cu caracter legionar în care au fost racolaţi o multime de tineri pentru a fi educaţi în spirit mistic-naţionalist, cu manifestări de ostilitate faţă de statul comunist”.

În anul 1958, activitatea grupului a fost desfiinţată, aproape toţi membrii săi fiind arestaţi şi condamnaţi. Ce sentinţe li s-au dat şi câţi dintre ei au reuşit să se bucure de eliberarea din anul 1964, prin decretul 411, aflăm în primul episod din seria „Memorialul durerii”, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

sursa

#64
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Armele viitorului, avioanele F35, filmate exclusiv de o echipă TVR

Reporterul special TVR Adelin Petrişor şi operatorul Romeo Stancu au filmat, în exclusivitate pentru Televiziunea Română, cel mai scump avion al momentului, într-o bază a puşcaşilor marini din SUA. Îl vedem în „Telejurnalele” TVR 1 de la ora 20:00, începând de marţi, 25 aprilie.

[ https://2.bp.blogspot.com/-uYj8q_XFnG8/WP8uIv5rn6I/AAAAAAAADkM/NX1_jJ8UN4gHaTOglR9P4sJd_YSsi4kvgCLcB/s1600/Adelin%2BPetrisor%2Bsi%2BRomeo%2BStancu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Echipa Ştirilor TVR a avut acces, în premieră, la cel mai avansat şi mai scump avion al momentului, F35. Aparatul a fost deja achiziţionat de câteva dintre ţările cu putere financiară mare, România intenţionând să cumpere performantul avion prin anul 2025. Reporterul special Adelin Petrişor şi operatorul Romeo Stancu au format prima echipă a unei televiziuni dintr-o ţară care nu a cumparat încă acest avion, care a avut acces la aparat, chiar în baza puşcaşilor marini din Yuma, Arizona. TVR 1 va prezenta imaginile într-o serie de trei reportaje, difuzate în cadrul Telejurnalului de la ora 20:00, începând de marţi, 25 aprilie. Seria „Armele viitorului, avioanele F35” se va încheia cu un reportaj mai amplu, difuzat săptămâna viitoare, într-o ediţie specială.

A fost o filmare foarte interesantă, deşi am avut multe restricţii. Multe date legate de aparat sunt secrete şi nu am avut voie sa filmăm frontal aparatul, să luăm cadre strânse cu motorul, cabina sau casca pilotului, care costă «doar» jumătate de milion de dolari... Cred că reportajele vor fi de interes pentru telespectatori. Oamenii vor putea vedea, de exemplu, cum reuşesc piloţii de F35 să vadă ce se întâmplă sub ei, prin podeaua cabinei”, dezvăluie Adelin Petrişor.

Adelin Petrişor a realizat, de-a lungul timpului, şi alte materiale în exclusivitate pentru Televiziunea Română, precum interviurile cu şeicul Omar Bakri, radical sunnit cu legături cu Al Qaeda, cu preşedintele palestinian Yasser Arafat, cu generalul Michael Hayden, fost şef al NSA şi CIA, cu Shin Dong-hyuk, „Martorul nr. 1” privind regimul de la Phenian - singurul nord-coreean născut şi evadat din lagărul de detenţie, dar şi reportaje unicat din zonele de conflict din întreaga lume.

sursa

#65
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] „Briliantul”, la Politică şi delicateţuri. Adrian Mutu, invitatul lui Mircea Dinescu


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dinescu-si-mutu_8710333_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Fostul fotbalist Adrian Mutu este invitatul lui Mircea Dinescu la "Politică şi delicateţuri". Emisiunea va fi duminică, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR +, şi de la ora 20.00, pe TVR HD.

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dinescu-si-mutu_8835_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Managerul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti va vorbi despre cariera sa fotbalistică, inclusiv despre perioada petrecută în străinătate ca fotbalist. În acest timp, fostul atacant al Naţionalei României va găti, împreună cu Dinescu, frigărui cu usturoi şi cartofi, după o reţetă inventată de un poet şi pulpe de ied împănate.



Taraful George Ness, împreună cu lăutarul Ionel Tudorache, vor asigura muzica pe parcursul emisiunii.

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dinescu-si-mutu_8782_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dinescu-si-mutu_8769_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/dinescu-si-mutu_8710_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cartea de vizită a fostului fotbalist Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a născut pe 8 ianuarie 1979, la Călineşti, judeţul Argeş.

Şi-a început cariera de fotbalist în 1996, la echipa FC Argeş Piteşti, ca mai apoi să joace la Dinamo Bucureşti.

A activat, printre altele, la Internationale Milano, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Ajaccio.

Este, alături de Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria Naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise.

Din octombrie 2016, ocupă funcţia de manager al echipei Dinamo Bucureşti.

sursa

#66
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Lupta cu limitele - Tibi Uşeriu, invitat la „Garantat 100%”



Dublu câştigător al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Uşeriu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la „Garantat 100%”. Pe 30 aprilie, de la ora 23:00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.


[ https://4.bp.blogspot.com/-wppuztT-B2g/WQMLlzpCsSI/AAAAAAAADo8/3ogZj_wbHD0iodlnXaN7oGNgbkdDJ8d6QCLcB/s1600/Tibi%2BUseriu%2Bla%2BGarantat2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Bistriţeanul Tibi Uşeriu, care a parcurs peste 560 de km la temperaturi chiar şi de -40 de grade, ştie că viaţa lui nu a fost mereu aşa. Aprecierea de care are parte în ultimii ani, graţie eforturilor sale considerabile de a face cinste numelui României, pare a fi în contradicţie cu trecutul său mult mai puţin glorios, în care se regăsesc ani grei de închisoare, evadări, jafuri armate comise în Germania şi Austria, o tentativă de omor, interlopi din mafia sârbească. De atunci, şi-a lansat cartea autobiografică „27 de paşi”, a câştigat două ultramaratoane şi s-a implicat în numeroase proiecte sociale şi de mediu.

Românul care a fluturat triumfător tricolorul la Polul Nord, în cel mai greu maraton al lumii, Tiberiu Uşeriu, vine la „Garantat 100%”. Duminică, în ultima zi de aprilie, de la ora 23:00, la TVR 1 şi TVR+.

Acea calotă de gheaţă, care se formează în jurul capului participanţilor la maraton, îi apără de frig. Sunt unii sportivi care, atunci când ajung la un punct de odihnă, şi-o scot ca pe o cască de motocicletă şi o pun alături. La reluarea maratonului, îşi reaşază pe cap casca din gheaţă. E mai practic decât să stea să aştepte să le îngheţe zapada iar pe faţă”, îşi aminteşte Tibi Uşeriu de la maratonul la Cercul Polar.

Îşi doreşte mereu să îşi depăşească limitele: tocmai de aceea a participat şi a doua oară la maraton, „ca să nu spună lumea că a fost o întâmplare”. Pregătirea lui pentru primul maraton şi, în general pentru viaţa sportivă, a durat cam 5 ani. Antrenamentele sale înseamnă alergări însumând 10.000 de km. Ştie că, pe viitor, tot cu asta se va ocupa: să-şi depăşească limitele. Încă nu s-a gândit ce va face, poate o expediţie în deşert (ca să fie la polul opus celei din frig).

Despre reacomodarea la viaţa de om liber, după aproape 10 ani de detenţie, despre halucinaţii şi dialoguri imaginare (cu personajul de desene animate Mihaela, de exemplu) în timpul maratonului, tentaţia sinuciderii, despre cum a învăţat să practice meditaţia şi în ce fel i-a folosit în experienţa pe care a trăit-o la ultramaratonul arctic, despre lupta cu limitele ne vorbeşte Tibi Uşeriu la „Garantat 100%”. Amănunte poate nespuse din traseul vieţii lui, una deloc banală sau previzibilă, ne sunt împărtăşite de ultramaratonist duminică seară, de la 23:00, la TVR 1 şi TVR+.

Despre „Garantat 100%”

Le-a dat garanţii la fiecare ediţie, iar după 17 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Cătălin Ştefănescu prezintă la TVR 1 „felul nostru de a face televiziunea”: „Garantat 100%”. Întreaga colecţie a emisiunilor „Garantat 100%” poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook „Garantat 100%”.


sursa

#67
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/96/TVR1Logo.svg/150px-TVR1Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Iuliana Tudor, ofertată de Pro TV acum câteva zile. Ce a răspuns?


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/05/iuliana-tudor_tb730.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Realizatoarea TVR Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV în urmă cu câteva zile. Declarația a fost făcută chiar la TVR 1, de 1 mai, în emisiunea Pulsul zilei, prezentată de Radu Andrei Tudor.

Întrebata de moderatorul Radu Tudor cand a primit ultima oferta din partea unei televiziuni, Iuliana Tudor a raspuns: Acum trei zile, din partea Pro TV.


Contactată de Paginademedia.ro, Iuliana Tudor a spus că era vorba de un nou format al Pro TV.



Iuliana Tudor, pentru Paginademedia.ro:

A fost o ofertă pentru un nou format, pentru grilele viitoare ale Pro TV, dar nu pot dat alte detalii”.


Nu a dat curs ofertei. De ce?

Trebuie să simt că sunt omul potrivit la locul potrivit. Că mi se potrivește proiectul”, a menționat Iuliana Tudor pentru Paginademedia.ro.

Realizatoarea TVR de la Odată-n viață a mai fost ofertată, în trecut, de Pro TV, după cum a declarat la Interviurile PaginademediaTV, dar și de Antena 1. Și atunci, a declinat ofertele.

sursa

#68
Florin9

Florin9

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
Emisiune la TVR 1, desființată de președintele Coaliției pentru Familie: Este înfricoșătoare mizeria slugărniciei televiziunii publice


Președintele Coaliției pentru Familie acuză modul în care Televiziunea publică încearcă, prin emisiunea „România 9”, difuzată miercuri seara de TVR 1, să manipuleze opinia publică, încălcând orice normă deontologică prin aducerea în dezbatere a inițiativei privind modificarea Constituției, fără a inivita și reprezentanți ai CPF.

„În acest moment la România 9 are loc un linșaj mediatic al inițiativei cetățenești și al Coaliției pentru Familie. Nimeni dintre inițiatori nu a fost invitat. TVR încalcă toate normele elementare ale audiovizualului. Cea mai grotescă emisiune despre inițiativa celor 3 milioane de cetățeni români. Doar calomnii și mizerii cinice și infantil progresiste.  Este înfricoșătoare mizeria  slugărniciei televiziunii publice”, afirmă Mihai Gheorghiu.

Invitații emisiunii din 9 august sunt: prof.univ. dr. Vintilă Mihăilescu, Liviu Mihaiu, Dragoș Bucurenci, avocatul Iustina Ionescu, Andrei Găitănaru-publicist și Florin Iaru-scriitor.

Avocata Iustina Ionescu reprezintă organizatia Accept,  Dragoș Bucurenci est bisexual, Vintilă Mihăilescu, Andrei Găitănaru si Florin Iaru s-au pronunțat în repetete rânduri împotriva demersului CPF.Sursa: site nepermis



Reacții de revoltă după ce TVR ar fi jignit milioane de români: 'Încalcă toate normele elementare ale audiovizualului


Televiziunea Publică a găzduit miercuri, 9 august, o dezbatere pe tema referendumului de modificare a Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie. La emisiunea "România 9", moderată de Ionuţ Cristache, au fost invitaţi însă doar opozanţi ai demersului legal semnat de 3 milioane de români. Aceştia au lansat o serie de jigniri la adresa semnatarilor iniţiativei şi a celor care au strâns semnăturile, fiind acompaniaţi de moderatorul emisiunii.
Invitaţi precum Dragoş Bucurenci, Liviu Mihaiu, Florin Iaru sau Vintilă Mihăilescu s-au întrecut în afirmaţii fără dovezi: milioanele de români care au semnat pentru modificarea Constituţiei nu au ştiu ce au semnat, demersul este unul coordonat fie de Vladimir Putin, fie de evanghelicii americani, iniţiativa ar fi ilegală, în ciuda faptului că a fost aprobată de Curtea Constituţională, se promovează valori totalitare.
Emisiunea a stârnit zeci de reacţii de revoltă în mediul online, susţinătorii iniţiativei de modificare a Constituţiei denunţând afirmaţiile false făcute în emisiune şi absenţa unor reprezentanţi ai Coaliţiei pentru Familie în cadrul dezbaterii de la TVR 1.
"În acest moment la România 9 are loc un linşaj mediatic al iniţiativei cetăţeneşti şi al Coaliției pentru Familie. Nimeni dintre iniţiatori nu a fost invitat. TVR încalcă toate normele elementare ale audiovizualului. Cea mai grotescă emisiune despre iniţiativa celor 3 milioane de cetăţeni români. Doar calomnii şi mizerii cinice şi infantil progresiste. Este înfricoşătoare mizeria slugărniciei televiziunii publice", a scris pe Facebook, în timpul emisiunii, Mihai Gheorghiu, preşedintele Coaliţiei pentru Familie.
O reacţie critică a avut şi pastorul Viorel Iuga, preşedintele Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România. Acesta afirmă, într-o analiză publicată pe Facebook, că a rămas cu un gust foarte amar în urma vizionării emisiunii, din mai multe motive:
"1. Unii dintre invitaţii la emisiune au lovit în tot. Au devenit „experţii” în domeniul legislativ care au avut îndrăzneala să afirme că, de fapt, Curtea Constituţională a României nu a decis corect când a afirmat că iniţiativa civică de modificare a articolului 48 din Constituţie este legală. Alţii, fără niciun pic de respect pentru cetăţeanul român, au afirmat că cei mai mulţi din cele peste 3 milioane ce cetăţeni români care au votat pentru referendum nu au ştiut ce au votat. Un invitat susținea chiar că a umblat prin satele româneşti şi s-a convins de acest aspect. Când a fost vorba de biserică, s-au unit şi au afirmat fără nicio jenă că biserica vrea să restrângă dreptuirile individului, că biserica trăieşte în alt secol. Nici acum nu au lipsit remarcile şi aluziile cum că cei care nu îi acceptă pe membrii LGBT sunt retograzi, dezinformaţi, anti-Europa...
2. Alţii vorbeau mereu despre spaima creştinilor. În opinia unor invitaţi, tot procesul acesta de revizuire a Constituţiei s-a declanşat din spaima pe care o au creştinii că vor pierde nu ştiu ce. Domnilor, de unde aţi scos-o şi pe aceasta? Că există o anumită îngrijorare este adevărat. Nici nu vrem să ne imaginăm cum ar fi să trăim într-o societate în care să conducă oameni care s-au dezumanizat, şi-au pierdut valoarea de sine şi luptă împotriva a tot ce este normal. Numai că îngrijorarea noastră nu este în primul rând pentru noi, pentru creştini. Biblia afirmă şi istoria ne-a demonstrat cu prisosinţă că un creştin autentic este ocrotit de Dumnezeu şi binecuvântat indiferent cât de mare este întunericul şi mizeria morală din jurul lui. Aţi putea pricepe oare că acum este vorba despre responsabilitatea creştinului, ca cetăţean al României? Oare va veni vremea să înţelegeţi şi voi că un creştin responsabili este iubitor de neam şi face ce trebuie pentru binele prezent şi viitor al neamului său?
3. Nu s-a putut fără minciuni. Discuţia, chiar dacă prin tonalitate părea civilizată, nu s-a putut purta fără să se încerce implicarea lui Putin şi a americanilor. În opinia unor invitaţi, românii nu pot să gândească dacă nu sunt ajutaţi de Est şi de Vest. Considerând afirmaţiile imorale şi uzate, vreau să le repet celor care au fost prezenţi la emisiune şi tuturor celor care gândesc ca ei, că persoanele, oamenii care formează Coaliţia pentru familie nu au nimic de-a face cu „agenturile străine”, ci cu dragostea de ţară. Am afirmat-o şi repet: nu fac parte din Coaliţia Pentru Familie, dar voi fi alături de acţiunile ei pentru finalizarea acestui proiect ce are în vedere binele naţiunii. Îi felicit încă o dată pe cei care au văzut clar pericolul care ne paşte şi au avut curajul să acţioneze. Apoi, s-a afirmat că modul în care au fost strânse şi validate semnăturile nu a fost corect. Chiar aşa? Adică aţi descoperit acum că mulţimea primăriilor de pe tot cuprinsul României a fost cumpărată de cineva şi că funcţionarii respectivi au călcat în mod voit legea? Nu în ultimul rând s-a vorbit aşa de mult despre numărul mare al celor din comunitatea homosexuală din România. Serios? Chiar credeţi că puteţi induce lumea în eroare? În afară de mulţimea lor în afirmaţiile voastre, unde stau aceştia ascunşi? Din cât de frumos aţi vorbit şi se vorbeşte despre ei, ar trebui să iasă mai repede „din dulap”."
Viorel Iuga este de părere că "susținătorii agendei LGBT nu se vor abţine de la nicio afirmaţie şi de la nicio metodă".
"Deci, să ne obişnuim cu astfel de emisiuni şi de afirmaţii, dar să nu le acceptăm, să nu le credem şi nici să nu le lăsăm netaxate. Aşa cum comunitatea LGBT şi susţinătorii ei nu obosesc să repete mereu unele aberaţii, să nu obosim nici noi în prezentarea adevărului. Susţinerea întemeierii familiei, şi doar despre aceasta vorbim acum, între un bărbat şi o femeie, nu are doar motivaţii religioase. Ea are motivaţii în toate domeniile vieţii şi ale societăţii. Aşa cum afirma cineva: familia nu este cel mai important lucru, familia este totul. Chiar şi cei care luptă atât de înverşunat şi de necinstit împotriva familiei există şi sunt ceea ce sunt şi datorită unor familii. Din dragoste pentru România, din dragoste de adevăr şi normalitate să promovăm şi să susţinem familia", mai scrie pastorul, care are şi un mesaj pentru realizatorul emisiunii de la TVR:
"Domnule Cristache, am înţeles că „România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate”, dar dezbaterile oneste nu se fac în felul acesta prin emisiuni lipsite în primul rând de etică profesională. Dacă se dorea o discuţie onestă şi informativă, atunci trebuiau să fie la masă toţi factorii implicaţi despre care aţi vorbit. S-a blamat aşa de mult Biserica Ortodoxă Română, fără ca ea să fie reprezentată. Iustina Ionescu şi-a permis să vorbească atât de urât şi de conspirativ despre Coaliţia Pentru Familie, dar aceasta nu a fost reprezentată. S-au amintit cultele evanghelice şi influenţa americană asupra lor, dar ei nu erau prezenţi. S-au menţionat într-un mod acuzator ONG-uri care nu erau prezente acolo."
Sursa: site nepermis

#69
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Site nepermis?

#70
Florin9

Florin9

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
De pe telefon site-urile care nu pot fi accesate apare nepermis in loc de link-ul pus dar de pe calculator apar dar nu pot fi accesate.

#71
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,939
  • Înscris: 18.09.2008
Clar, cea mai mare problema e Romaniei este "familia traditionala". Mi se pare o cheltuiala inutila acest referendum. Noi nu avem vaccinuri si medicamente si vrem referendumuri fantasmagoreice.

#72
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
La Attached File  images.png   1.28K   0 downloads, nou sezon „Vreau să fiu sănătos”, cu Sonia Argint Ionescu
Attached File  Sonia-Argint-Ionescu-si-Adina-Halas.jpg   212.87K   0 downloads
În fiecare sâmbătă, aflăm cele mai recente tratamente și terapii sau metode profilactice
Informații și sfaturi medicale la obiect. Un decor nou și modern. Rubrici noi și reportaje care promovează sportul și mișcarea fizică. Din 3 martie, în fiecare sâmbătă, la TVR 1 și TVR+, Sonia Argint Ionescu ne dă întâlnire la ora 12.00, la emisiunea „Vreau să fiu sănătos”.
Emisiunea Vreau să fiu sănătos de la TVR 1 revine cu sfaturi simple și la obiect pentru telespectatorii săi de sâmbătă, 3 martie, într-un nou sezon ce promovează calitatea vieții. Printre noutățile emisiunii prezentate de Sonia Argint Ionescu se numără rubrica Tips&Tricks, realizată chiar de prezentatoare, mai multe reportaje care au legătură cu sportul și cu mișcarea fizică. „Și tot o noutate a sezonului este aceea că în fiecare ediție vom oferi un sfat, pe care, dacă tespectatorii îl urmează cu consecvență, la sfârșitul celor 18 ediții, însumând 18 sfaturi de care țin cont, vor vedea rezultatele”, adaugă Sonia Argint Ionescu.
Vreau să fiu sănătos rămâne un magazin de informații, în care „punem în continuare accentul pe prevenirea afecțiunilor și pe sfaturi medicale, estetice, de nutriție, de viață și alimentație sănătoasă, pentru toate categoriile de public”, Beatrice Cioba, producătorul emisiunii.
Pentru prima ediție, cea din 3 martie, Sonia și invitata ei, Adina Halas, ne prezintă variante de gustări sănătoase. Aflăm diferențele dintre anemie și astenie, dar și informații despre alergiile de primăvară și tehnici de relaxare pe care ni le putem aplica singuri. La Tips&Tricks cu Sonia, prezentatoarea ne demonstrează cum se curăță o rodie astfel încât să nu sfârșim „opera” stropiți din cap până în picioare.
Și tot în prima ediție, doctorul Silvia Nica – medic primar Medicină de Urgență, medic specialist ATI la Spitalul Universitar de Urgență București – ne învață cum să acordăm primul ajutor în diferite situații de urgență. „Încercăm lunar, împreună cu doamna doctor Silvia Nica, să arătăm publicului cum trebuie să acționeze corect în diferite situații delicate din punct de vedere medical”, mai spune Beatrice Cioba.
„Vreau să fiu sănătos este difuzată sâmbăta, la prânz, la o oră accesibilă. În felul acesta, mulți dintre cei interesați de subiectele propuse de noi vor putea beneficia de sfaturile specialiștilor pe care îi invităm în fiecare săptămână. Sper ca noua rubrică Tips&Tricks, precum și reportajele acestui sezon să fie pe gustul cât mai multor telespectatori”, mai spune Sonia.
În fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, telespectatorii TVR 1 află noutăți din lumea medicală, cele mai recente tratamente și terapii sau metode profilactice. Emisiunea Vreau să fie sănătos se transmite la TVR 1 și online, pe TVR+.
Sursa:https://www.femeia.r...-argint-ionescu

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate