Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
FOOTBALL...TOP 10 CHAMPIONSHIPS.....

Gratar pe gaz incorporabil. Aveti...

Deceptive site ahead

Receptor cablu TV Amiko Mini t2-c...
 Am ales bine combinatia jante-anv...

Baterie moarta si webasto

Acord vecini obligatoriu pentru s...

SPD sau Separator cu fuzibile in ...
 Filtre centrala termica

Ce boli pot indica o jena insupor...

Aproape 100 de medici din Spitalu...

Rulota, home-made, RAR
 La multi ani @ccf_cristi!

Subdomeniu bate in alt domeniu

Masina de spalat rufe - curge apa...

Mucegai grinzi si lemn in pod
 

Realizare pagină clasament.

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
MrSilviu

MrSilviu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 29.10.2012
Bună seara!
Lucrez de ceva timp la un mic joculeț cu întrebări și răspunsuri și am ajuns la un stagiu prin care nu am mai trecut niciodată. Urmează să scriu pagina în care se va afișa clasamentul jucătorilor și din pacate nu prea știu cum să fac asta ... știu să-i afișez în loop după criterii, dar nu știu cum să afișez numărul locului ... pe ce loc este jucătorul în clasament.

Să spunem ca am următorul tabel:
ID | UserName | Points
1 | Vasile | 20
2 | Gheorghe | 13
3 | Maria | 31
4 | Ion | 22
etc | etc | etc


siplu până aici, însă pentru mine, greul abia apare ... știu ca trebuie să-i ordonez descrescător conform numărului de puncte și știu să fac asta .. dar nu știu cum să fac să afișeze numărul poziției, gen:

[b]1[/b] - Maria - 31
[b]2[/b] - Ion - 22
[b]3[/b] - Vasile - 20
[b]4[/b] - Gheorge - 13
[b]etc[/b] - etc -etc


Î-mi poate explica cineva vă rog? :D
Mulțumesc!

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,346
  • Înscris: 07.08.2008
Pui o variabila (declarata cu valoarea zero la inceput) pentru loc si folosesti incrementarea - http://php.net/manua...s.increment.php iar pentru fiecare loc ii dai un echo la acea variabila.

Edited by tigerheart, 08 March 2016 - 21:35.


#3
MrSilviu

MrSilviu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 29.10.2012

View Posttigerheart, on 08 martie 2016 - 21:32, said:

Pui o variabila (declarata cu valoarea zero la inceput) pentru loc si folosesti incrementarea - http://php.net/manua...s.increment.php iar pentru fiecare loc ii dai un echo la acea variabila.

ahaaaa, interesantă chestie Posted Image cred c-am prins ideea:

$a = 1;
$row = num_rows(bla_bla);
while($a <= $row)
{
echo '$a - $username - $points';
$a++;
}

... unde $a++ este vechiul $a + 1 Posted Image
n-am înțeles niciodată ce-i cu $x++, ++$x, etc... Posted Image) acum încep să înțeleg la ce sunt bune Posted Image)
Mulțumesc mult!

Edited by MrSilviu, 08 March 2016 - 21:43.


#4
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
O pui pe Maria prima, ca azi e 8 martie.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate