Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Topless in Hurghada

Motor 4 timp ohv.

Crapaturi zid despartitor camere

A murit Bernard Greene (B.G. Prin...
 Rotatie anvelope

Aparat de radio

Site-uri si a d block (poll)

4/5g - este necesar a se inlocui ...
 Dressing pe comanda - Bucuresti

FOOTBALL...TOP 5 CHAMPIONSHIPS......

Planseu inclinat din beton armat ...

Reconfigurare pereti dupa ce inca...
 AnyDesk - Probleme sunet

Banda de accelerare foarte lunga ...

clever-pv.com - incarcare EV din ...

Probleme Xiaomi 11S - CALL RECORDER
 

MsgBox in Timer,VB6

- - - - -
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#37
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Si trebuie sa cer de la IT ca aplicatia/serviciul respectiv sa aiba voie sa ruleze :)))

#38
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,887
  • Înscris: 30.07.2003
Oricum trebuie sa ceri, indiferent de abordare.

#39
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Orice instalez pe statii se face cu acordul IT-ului.Aplicatia trebuie pusa in whitelist,explicatii la ce foloseste.Sincer,ma lipsesc de ei.

Orice instalez pe statii se face cu acordul IT-ului.Aplicatia trebuie pusa in whitelist,explicatii la ce foloseste.Sincer,ma lipsesc de ei.

#40
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,887
  • Înscris: 30.07.2003
Pai si prin abordarea ta nu la fel trebuie sa-ti permita rularea de la distanta ? E aceeasi treaba.

#41
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Nu,scriptul ce-l rulez de la distanta e in regula.Pe statii nu pot rula exe si servicii care nu au aprobare,iar bat-urile sub nici o forma.Am avut nevoie la un moment dat de 2 aplicatii,una restarta un serviciu daca era oprit la o ora prestabilita si cealalta aplicatie oprea un proces daca era deschis mai mult de 1 ora.Ambele aplicatii le-am facut in VB.net si a trebuit sa le arat/explic pentru ce sunt.

Edited by paull, 29 March 2016 - 19:46.


#42
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Va multumesc tuturor,am finalizat aplicatia,acum testez diferite situatii sa vad cum se comporta,bibilesc putin grafica si scot versiunea finala.

#43
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Va solicit ajutorul in alta chestiune:OPC Server.
Practic am realizat conexiunea dintre PLC si Opc Server insa nu am idee cum sa citesc in VB6 variabilele din Opc.Din informatiile gasite pe internet e nevoie de Active X si DataSocket.Un exemplu mi-ar prinde tare bine.Opc Serverul este de la BeckHoff.

#44
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,732
  • Înscris: 10.08.2005
http://www.ni.com/white-paper/3259/en/

#45
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Am studiat pagina aia ieri,trebuie instalat LabView inainte parca.Am mai gasit pe net ceva,la un japonez,tacabashi sau ceva de genul,are 2 versiuni complete,pt vb6 si Net,dar nu functioneaza cu OPC meu,trebuie sa sap in cod sa vad ce poate fi.In al meu VB6 folosesc OPCDAAUTO.dll asta fiind wrapperul,Automation 2 .

#46
paull

paull

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.01.2004
Am rezolvat problema,e usor de folosit si configurat.In cazul meu a fost simplu caci Beckhoff a inclus in helpul de la PLC un exemplu de client opc in vb6.A mai trebuit inteles cum lucreaza Opc Server cu setarile din fisierele de configurare.Practic am pt fiecare masina 1 singur fisier xml care contine numele variabilelor din Plc.In Opc server incarc setarile respective si setez si IP pt fiecare masina in parte.Astfel in Vb fac apelarea direct la nume Plc(Plc1 sau Plc2...Plc300)si nume variabila.

#47
aaaa4567

aaaa4567

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,603
  • Înscris: 18.10.2011
De curiozitate, pe ce verticala e asta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate