Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Videointerfoane, Yale, Electromagneti, surse alimentare PNI - Pareri, Testare, Suport tehnic

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat Videointerfoanelor, Sistemelor de control acces, Yalelor, Electromagnetilor, Accesoriilor si surselor de alimentare PNI suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor sau viitorilor utilizatori.

Interfon video cu 1 monitor model PNI DF-926 cu ecran LCD de 7 inch
[ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/DF-926/DF-926-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/288/monitorizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/289/vizionare-noapte.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/290/comunicare-bidirectionala.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Monitorizare audio si video - Cu o rezolutie de 800x 600 pixeli, monitorul are un ecran generos de 7 inch, 3 melodii interschimbabile.
Vizionare pe timp de noapte - Pe timp de noapte camera este prevazuta cu infrarosu, ceea ce va poate ajuta in unele conditii de iluminare slaba.
Comunicare bidirectionala - Interfonul PNI DF-926 adopta un circuit video de monitorizare inchis, o unitate instalata in exterior, care transmite imaginea catre monitorul din interiorul casei. Comunicarea este una bidirectionala.
Comanda yalala - Unitatea de poarta este dotata cu o iesire ce poate comanda deschiderea unei yale electromagnetice. Yala si sursa de tensiune cu temporizare nu sunt incluse in colet.

Interfon video color wireless model PNI 3509W cu ecran LCD de 3.5 inch
[ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/3509W/3509w-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/277/infrarosu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/278/protectie-waterproof.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/279/monitorizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/280/autonomie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Vizionare pe timp de noapte - Interfonul video PNI 3509W are in dotare 6 leduri pentru infrarosu, ceea ce va permite sa vizionati pe timp de noapte, pentru a obtine imagini clare ale vizitatorului. Acestea vor porni automat dupa 90s.
Conexiunea cu unitatea interna este wireless.
Protectie in caz de ploaie - PNI 3509W utilizeaza o carcasa pentru a proteja in caz de ploaie. Apelarea se face la monitorul de interior care va porni automat camera.
Monitorizare si fotografiere - Cu o rezolutie de 800 x 600px, monitorul de interior are un ecran de 3.5". Puteti seta sistemul sa intre in modul de monitorizare timp de 24 de ore sau modul de fotografiere. Astfel puteti face pana la 100 de fotografii.
Autonomie si mobilitate - Monitorul de interior se poate amplasa oriunde, pe o raza de maxim 100 m( Distanta poate varia si scade in functie de numarul de obstacole/pereti dintre cele 2 unitati; Putem compara raza de acolerire cu cea a unui router wireless pentru internet) De asemenea, acesta are un brat reglabil pentru a putea fi pozitionat.

Yala electromagnetica din otel cu butuc PNI H1073A
[ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/H1073A-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/yala-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/yala-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/yala-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/yala-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/H1073A/yala-5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Actionare de tip Non-fail safe - Actionare de tip Non-fail safe (Fail-secure). In aceasta configuratie, aplicarea curentului electric va cauza deschiderea yalei. Componentele mecanice asigura deschiderea din interior chiar si in cazul penelor de curent
Montaj aplicat - Se potriveste solutiilor de interfon cu intercom sau sistemelor de control acces. Poate fi montata in cladiri rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, scoli, depozite, institutii, etc.
Echipament electric - Yala functioneaza alimentata de un curent de 12V max 1A. Comanda de deschidere se face la impuls electric sau operare manuala.
Din otel - Cu carcasa din otel inoxidabil, aceasta yala electromagnetica este potrivita pentru multe usi exterioare sau interioare. Montarea pe usa se poate face in functie de specificul de instalare, cu posibilitatea modificarii directiei de deschidere.
Waterproof IP66 - Yala electromagnetica PNI H1073A respecta standardul de protectie impotriva prafului si apei IP66.

Sursa de tensiune cu temporizare PNI K80 pentru yale si control acces
[ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/PNI-K80/sursa-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/PNI-K80/sursa-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere/Marcel/PNI-K80/sursa-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Se poate conecta buton de pornit oprit, sonerie, yala electromagnetica, electromagnet de retinere. Temporizarea de deschidere este reglabila. Sursa poate fi integrata intr-un sistem complex de control acces.

Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia si activitate pe topicurile dedicate Electrice, Electronice, Iluminat, Sisteme de control acces si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT orice  produs din cele de mai sus in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa le tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa le achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de Sisteme de control acces si Videointerfonie.

Edited by suport_PNI, 13 June 2019 - 10:16.


#2
mariusyale

mariusyale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 19.12.2011
Buna ziua .
Fiind un topic dedicat , am doua intrebari referitoare la - Yala electromagnetica din otel cu butuc PNI H1073A .
1-  Cilindrul cu care vine broasca el-magn -cu care cilindru european este compatibil ?
  Mai precis ,cheia cilindrului original in care alt cilindru se potriveste tinind cont de profilul cheii , de nr de pini
  de distanta intre pini etc ? Intreb acest lucru deoarece sunt situatii cind usa principala are montata o br-el mg
  si interfon(alt producator decit dv) si se doreste montarea unei a doua yala el mg (a dv) pe alta usa .Achizitia
  altor 200 de chei ........

2-  ,,Sursa de tensiune cu temporizare PNI K80 pentru yale si control acces" este justificata in cazul bolturilor si
  electromagnetilor ,a interfoanelor , dar nu vad si o sursa de tensiune simpla fara temporizare (12v-2A)

Attached Files


Edited by mariusyale, 12 March 2016 - 10:48.


#3
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
1. Asa cum se vede si din poze este cilindru incastrabil rotund si cu o singura fata ( intrare de cheie). Este special conceput pentru a fi montat pe poarta sau usa  iar ghidajul metalic intra in yala( Asa vin toate yalele aplicabile de acest gen). Garantat puteti face dubluri la cheile din colet.
2. Sursa PNI K80 este solutia oferita de noi, si este extrem de utila nu numai in cazul interfoanelor PNI, ci si in orice alt sistem de control acces.

#4
mariusyale

mariusyale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 19.12.2011
Stimate domn ,
eu sunt un simplu muncitor . care cauta o solutie la citeva probleme de care ma lovesc.Nu sunt rau intentionat ,
m-am lovit de aceste  probleme si de aceea intreb .Doresc un raspuns mai exact .Nu culoarea cilindrului....
Va rog sa recititi intrebarile mele la care adaug foarte putin ;
1 -In care cilindru se mai potriveste cheia cilindrului broastei  PNI H1073A , ca forma ,distante intre pini si nr de
pini .Va intreb acest lucru deoarece nici un client nu accepta ca o data cu broasca dv sa mai faca alte 200 de
chei  care costa 1000 de lei .Mai adaug manopera de montaj , sursa ....etc .Iar cel mai important lucru este
faptul ca nimeni nu doreste sa aibe 50 de chei in buzunar...Refuza pur si simplu broasca dv.
Pe piata sunt si modele consacrate...care si-au dovedit fiabilitatea in ani  ..etc... pretul lor fiind mai mare...
Nu ma deranjeaza sa montez si broasca dv , dar caut solutii pentru neajunsuri....
2 -Care este justificarea sursei dv cu temporizare daca nu am nevoie de temporizare...Broasca PNI H1073A are
   memorie mecanica ,primeste un impuls de tensiune si deschide usa ...La bolturi el-mg da ,la interfoane ...~
   poate da , dar caut sa reduc costurile pentru ca i se ridica parul maciuca clientului la socoteala finala .

Va rog sa nu va suparati , eu chiar imi doresc un raspuns la obiect , nu despre culoarea cilindrilor sau alte alea .

Attached Files


Edited by mariusyale, 14 March 2016 - 19:04.


#5
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Aceste Yale vin cu chei unice, pe fiecare cilindru. Nu au cum sa fie universale, asta ar insemna sa poate deschide mai multa lume usa/poarta protejata de aceasta yala cu butuc.
Nu am pomenit nicaieri de culoare, ci doar de cateva aspecte ce se pot vedea din poza.
Ce vreti dumneavoastra sa deschideti mai multe porti cu aceeasi cheie, nu este posibil cu yalele noastre. Va trebui sa achizitionati separat din alta parte butuci identici , sau care pot fi reglati ca sa obtineti rezultatul dorit.

Publicul tinta majoritar ala cestui produs este clientul final ce detine o proprietate ce are curte, si poarta, sau vile cu cateva apartamente cu acces comun unde se monteaza aceasta yala. Cheile pot fi copiate pentru fiecare proprietar in parte.
Cazurile mai complexe cu mai multe apartamente sau intrari implica automat alte costuri, si alt grad de uzura asupra butucului care se va deteriora mult mai repede. Solutia in aceste cazuri este un sistem de control acces cu card, tag sau PIN care este mult mai fiabil in timp.

Justificarea este simpla: profesionalismul. Cand alegem sa montam o astfel de sursa avem mult mai multe variante de montaj in locatia respectiva : putem monta in paralel Interfon vieo, Sistem de control acces, Buton de deschidere pe interiorul portii , sistem de siguranta pentru persoane ( Electromagneti )Sistem de siguranta pentru valori ( yale ).

In general Interfoanele video au mai multe tipuri de iesiri pentru yale electromagnetice: impuls scurt cu voltaj, Iesire de tip releu NO sua NC. In functie de tipul de montaj, distantele intre unitati, pierderi de tensiune, etc pot aparea probleme la deschiderea yalei direct de catre interfon. Din acest motiv este recomandat instalarea unei surse de acest tip cu temporizare care elimina aceste riscui, si permite in viitor extrem de facil upgrade sau dezvoltarea unui sistem de control acces mai complex.

#6
mariusyale

mariusyale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 19.12.2011
,,Ce vreti dumneavoastra sa deschideti mai multe porti cu aceeasi cheie, nu este posibil cu yalele noastre "
Dezamagitor raspuns .In zilele noastre acest lucru este ceva normal. Hai sa va explic :
Cu aceiasi cheie deschid usa principala a blocului , usa secundara (prin spate ) usa de la balcoanele si ghenele
aferente fiecarui etaj si al uscatoriei blocului .Este ceva normal .Toti ceilalti butuci (cilindri) sunt configurati dupa
butucul usii principale de acces in bloc .Pentru acest lucru s-a cautat compatibilitatea intre butuci .Modificarea butucilor
este treaba mea .Acest lucru nu este sistemul MasterKey .Acest lucru este banal cind nu te lovesti de problema
compatibilitatii......Butucul broastei PNI  H 1073 A din nefericire nu este compatibil cu nici un butuc comercializat in RO.
Asta inseamna ca o data cu achizitionarea br el-mg PNI H 1073 A trebuie sa mai cumperi un butuc pe care sa il modifici
sa modifici sistemul de prindere al butucului de corpul broastei .Asta inseamna alte costuri ,modificari etc.
Oare pe mine acest lucru nu ma face sa ma gindesc daca sa iau broasca dumneavoastra sau o alta broasca care sa ma
scuteasca de aceste probleme?De aceea va intrebam de butuci compatibili (intrebarea nr 1).
Acesta fiind un suport tehnic ma asteptam sa primesc raspunsuri pertinente si nu raspunsuri de marketing.
Promit sa nu va mai deranjez cu intrebarile mele ...
Cu stima....
mariusyale

#7
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Aveti dreptate privind faptul ca partea de lacatus-mecanic trebuie sa o faceti dumneavoastra, si in general cei care comercializeaza butuci, chei si accesorii. Noi nu avem ca principala activitate acest domeniu.

Produsele noastre se adreseaza unui anumit public asa cum am si specificat. si yalele reprezinta un segment secundar de accesorii pentru Interfoanele si sistemele de control acces pe care le furnizam. Sper sa intelegeti asta.

Nu este ok sa intram in polemica pentru niste aspecte pe care le-am clarificat de la inceput. si sa umplem topicul cu discutii duse in derizoriu.

Puteti solicita testarea produsului GRATUIT, puteti verifica exact ce tip de butuc este, si daca va place lucrati cu el, daca nu va place nu lucrati cu el. Mai departe sunt sigur ca aveti destule solutii pentru solicitarile venite de la clienti.

Parerea mea este ca solutia cu acelasi butuc la 3-4 usi este una depasita de evolutia tehnologiei si ca un sistem simplu cu cititor de card/tag de control acces ( uneori chiar producatorul interfonului de bloc poate furniza solutia care sa se potriveasca cu cartelele/tag-urile deja existente) reprezinta cea mai buna si cea mai fiabila solutie in timp.

#8
mariusyale

mariusyale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 19.12.2011
Am promis deja .
Cu stima....
mariusyale

#9
godaro

godaro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,719
  • Înscris: 25.01.2007
Ajutati-ma va rog sa aleg din oferta dvs ca nu ma pricep: casa unifam. cu 2 nivele, tras cabluri de la etaj si parter pana la poarta pietonala, cred ca si pt video. As dori ca de la fiecare nivel sa pot vedea cine ma suna la poarta si sa pot vorbi/asculta/deschide. Ce imi recomandati? Multumesc.

#10
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
In functie de cablurile trase puteti monta un interfon PNI DF-926 cu 2 monitoare. Trebuie sa aveti 6 fire trase pana la poarta, de la prima unitate si 6 fire intre unitati. Un cablu FTP de calitate ar fi recomandat cel putin. ( are 8 perechi de fire).
La acestea se adauga si sursa PNI K80 care este recomandat a se monta la poarta in apropiere de yala ( in Doza sau tablou izolat ).

#11
godaro

godaro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,719
  • Înscris: 25.01.2007
Si ca yala? Cum deschid din casa?

#12
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Este disponibila yala din topic, sau va putem recomanda o yala incastrabila electromagnetica in stalpul portii.

#13
svr

svr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 19.08.2007
Am trimis un PM.

#14
svr

svr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 19.08.2007
Salut,

Am primit ieri yala PNI H1073A. Am montat-o pe o usa de lemn de apartament. Motivul pentru care am luat o yala electrica este ca vreau sa o pot controla de la distanta cu ajutorul unei aplicatii de pe telefon la care inca lucrez. Yala este robusta si usor de montat insa nu se potriveste pe usile vechi "comuniste". Fiind mai mare decat latimea tocului a trebuit sa "sap" in toc. Nu am avut toate suruburile necesare montarii ei in pachet dar nu a fost o problema.  Initial am vrut sa o montez in locul yalei vechi dar gaura de la butuc nu se potrivea asa ca am montat butucul ei.  Yala functioneaza la 12v si consuma in sarcina un curent de 900mA. Pentru deschidere este suficient un impuls de la o sursa de 12v nefiind necesar un alimentator cu temporizare (de ex.  PNI K80) cum se foloseste la alte tipuri de yala. Mecanismul din interiorul yalei format dintr-o parghie cu un arc mentine zavorul deschis dupa ce a fost actionat butonul. De remarcat ca odata ce a fost deschisa yala nu mai poate fi inchisa prin actionare electrica trebuie sa deschizi usa si la inchiderea ulterioara a usii mecanismul se armeaza din nou. La alte yale electrice dupa actionarea butonului daca usa nu este deschisa, in intervalul de timp in care sursa mentine tensiunea de alimentare,  yala se inchide automat la loc. Cu un amortizor montat usa se inchide perfect dar nu e silentioasa. Privind in ansamblu si tinand cont de raportul calitate pret eu ma declar multumit de achizitia pe care am facut-o. Vom vedea in timp si cat de fiabila este.

Cu respect,
ing. Razvan Ses

Edited by svr, 26 April 2016 - 08:21.


#15
danchelu

danchelu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.02.2007
Buna ziua,

Stiti cumva daca yala electromagnetica PNI H1073A se poate bloca pe " deschis"? Adica daca astept mai multe persoane sa las usa "neincuiata"  , sa nu fiu nevoit ca la venirea fiecarei persoane sa apas pe butoane.

Multumesc,
d manea

#16
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013

View Postdanchelu, on 30 aprilie 2017 - 13:22, said:

Buna ziua,

Stiti cumva daca yala electromagnetica PNI H1073A se poate bloca pe " deschis"? Adica daca astept mai multe persoane sa las usa "neincuiata"  , sa nu fiu nevoit ca la venirea fiecarei persoane sa apas pe butoane.

Multumesc,
d manea

Yala PNI H1073 prin constructia ei ( electromagnet) , poate sta deschisa pe o perioada de maxim 5 secunde, timp suficient unei persoane sa deschida usa/poarte de acces. Scopul acesteia, si a yalelor in general este limitarea accesului persoanelor nedorite.

Daca doriti altceva, trebuie sa apelati la un alt mod de control acces : electromagnet, cu temporizare pentru perioada mai mare de timp, sau yala cu blocare manuala pe deschis ( cum sunt cele incastrate Silvercloud  YS810, YS80)

#17
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Acum si in curand disponibile la testare in conditiile de mai sus si urmatoarele yale:
Yala electromagnetica PNI H1085A cu butuc, cu deschidere pe partea dreapta, Fail Secure NO
Yala electromagnetica SilverCloud YR300 cu butuc, cu deschidere pe partea dreapta, Fail Secure NO
Yala electromagnetica SilverCloud YL500 cu butuc, deschidere pe partea stanga, Fail Secure NO
Yala electromagnetica SilverCloud YE910 din inox cu butuc dublu si buton, Fail Secure NO

#18
umbro

umbro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 08.02.2007
Este vreo posibilitate de a folosi telefonul cu o aplicatie compatibila sa pot deschide yala si sa vad prin camera interfonului?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate