![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
asigurarea obligatorie a locuintelor (PAD) - cumparare online
Last Updated: Jan 09 2018 13:06, Started by
palr1234
, Mar 07 2016 20:36
·
0

Posted 07 March 2016 - 20:36

Exista vreun site care sa vinda polite pentru asigurarea obligatorie a locuintelor (PAD) si sa accepte plata electronica? Se pot cumpara cumva online direct de la PAID?
Multumesc. |
Posted 07 March 2016 - 20:51

Posted 07 March 2016 - 20:55

Posted 07 March 2016 - 21:13

Da, suntem vreo 599 453 de fraieri.
Amenda este intre 100 și 1000 de lei. Legea-i aici: http://www.1asig.ro/...13,23-29835.htm Edited by Mircel, 07 March 2016 - 21:13. |
Posted 07 March 2016 - 21:27

si aia de stau in blocuri cu buline cum isi fac asigurarea? ca din ce stiu nici o firma nu le face asigurare refuza
|
Posted 07 March 2016 - 21:29

Asta e altă hoție. Statul te obligă să faci asigurare și te lasă pe mâna bandiților care îți iau câți bani vor ei. Ce-i drept că la bandiți au sinecuri gras plătite amante, loaze, neveste de politicieni. E ca la RCA de la mașini.
|
Posted 07 March 2016 - 21:33

Pai,cine te amendeaza?
Primaria,nu m-a intrebat niciodata nimic. Si apoi..asigurarea aia, mai ales daca stai la bloc,chiar e pentru fraieri.. Si la casa.. daca o inunda raul doar pe a ta si a vecinului,NU este calamitate..deci CIUCIU bani. Probabil trebuie sa fie tot judetul sub ape,sa vezi ceva.. Bine...si atunci intra asigurarea in faliment si tot CIUCIU vezi. Deci esti fraier. |
|
Posted 07 March 2016 - 21:37

cam orice e de plata la romanica e pentru fraieri ....aia-i mentalitatea n-ai ce face
on topic: cred ca la Allianz Tiriac se poate on line.....ma refer la fraieri bineinteles, aia desteptii n-au nevoie ![]() |
Posted 07 March 2016 - 21:46

ma intreb ce poate cuprinde acea asigurare, inafara de asigurarea ca ai de dat lunar niste bani unor hoti, bani pe care oricum nu o sa-i mai vezi.
adica asigurarile astea au mai mult excluderi decat asigurare in sine. gen ca nu te despagubeste daca ai fost inundat, pe motiv ca nu ai asigurat toate metodele de preventie pt acest lucru (adica sa-i faci tu instalatia de apa vecinului ca sa nu te inunde pe tine), nu te despagubeste daca ti s-a spart casa, pt ca nu ai fost acasa ca sa-l intampini pe hot cu suc si prajituri, nu pt ca .......... nu pt ca........ etc |
Posted 07 March 2016 - 21:49

Se poate ca omul sa aiba o casa cu ipoteca si banca cere sa ai polita PAD, simplu!
Si da exista siteuri...eu cumpar de la pint.ro (fost rca-ieftin) https://www.pint.ro/asigurari-locuinta |
Posted 07 March 2016 - 22:12

Se poate ca omul sa aiba o casa cu ipoteca si banca cere sa ai polita PAD, simplu! Si da exista siteuri...eu cumpar de la pint.ro (fost rca-ieftin) https://www.pint.ro/asigurari-locuinta |
Posted 07 March 2016 - 22:13

plin de isteti aici, la masina de ce va faceti fratilor asigurare? ca daca tot esti smecher fii pana la capat, daca ai credit cu ipoteca esti obligat sa asiguri casa, de unde dracu sa stiti voi cand va platesc altii mancarea si intretinerea
![]() |
|
Posted 07 March 2016 - 22:18

ce tun se mai dă naţional?
plin de isteti aici, la masina de ce va faceti fratilor asigurare? ca daca tot esti smecher fii pana la capat, daca ai credit cu ipoteca esti obligat sa asiguri casa, de unde dracu sa stiti voi cand va platesc altii mancarea si intretinerea ![]() mă dau din 80 cu permisu' din 90 bag golanilor parale ca boul, n-am avut o zgîrietură... HOŢIE naţională... isteţi zici? fraieri poate... hai să finanţăm alt tun naţional.. Edited by sarac.lipit, 07 March 2016 - 22:21. |
Posted 07 March 2016 - 22:33

sa fii sanatos, dar du-te si ia un credit, vezi iti da?
oricum, nu erai vizat tu, stai linistit, multi din cei care isi dau cu parerea pe aici au inca muci la nas Edited by xcit, 07 March 2016 - 22:34. |
Posted 07 March 2016 - 22:36

Stati sa vina vreun cutremur mai mare sa vezi vaicareli la televizor
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users