![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Formula excel
Last Updated: Mar 04 2016 21:00, Started by
lili2007
, Mar 04 2016 14:52
·
0

Posted 04 March 2016 - 14:52

Salut,
N-am lucrat demult cu formule in excel, de aceea v-as ruga un mic ajutor. In tabelul din attach va trebui sa concep anumite formule astfel incat sa pot obtine un rezultat, fara sa mai calculez una-alta. Asadar, am mai multe tipuri de profil cu mai multe variante de grosimi. M-ar interesa ca atunci cand aleg un tip de profil, celelalte doua valori sa fie implicit zero, deci daca am ales1 bucata din tipul 50x30x20, restul sa mi se autocompleteze cu zero. Multumesc, |
Posted 04 March 2016 - 15:10

Posted 04 March 2016 - 15:18

Nu, nu reuseste sa ataseze excel
Copiaza celulele si "paste" in text. textul, il poti pune aici |
Posted 04 March 2016 - 15:45

Posted 04 March 2016 - 16:32

Cate profile ai?
Doar alea trei? Poti sa faci acum un "printscreen" cu pagina ta excel si cum sunt amplasate valorile? |
Posted 04 March 2016 - 17:04

Cate profile ai? Doar alea trei? Poti sa faci acum un "printscreen" cu pagina ta excel si cum sunt amplasate valorile? nu, am 30 de profile, mai multe variante de grosime, ideea este ca in momentul in care completez intr-o casuta, celelalte sa fie zero. printscreen pot sa fac, insa la acest calculator n-am posibilitatea sa dau cut si paste aici.......ajung acasa si rezolv, macar cu attach-ul. |
Posted 04 March 2016 - 18:49

Am atasat, insa format word, excel nu stiu de ce nu ma lasa.
Attached Files |
Posted 04 March 2016 - 21:00

Pai celelalte sunt IMPLICIT 0
De ce iti trebuie formula? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users