Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 

Statie radio PMR portabila PNI PMR R6 set cu 2bc - Pareri, testare, Suport tehnic

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat statiilor radio PMR portabile PNI PMR R6 , suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor sau viitorilor utilizatori.

[ http://download.mo.ro/leaflets/1736/functii.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/1737/canale-coduri-statie-radio-pmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/1741/raza-actiune-statie-radio-pmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/1740/conectica-statie-radio-pni-pmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

PNI PMR R6, desi este o statie de dimensiuni foarte mici, vine cu o multitudine de functii: VOX (emisie automata, fara a apasa pe butonul PTT), Dual Watch (monitorizare simultana a doua canale), Scan (scanarea automata a canalelor) si Roger Beep.

Statia radio PMR PNI R6 asigura 8 canale PMR, 83 coduri codate digital, care urmeaza dupa cele 38 de coduri CTCSS, functie care permite unui grup de persoane sa vorbeasca intre ele, fara sa auda alti utilizatori de pe acelasi canal.

Raza de actiune depinde de mediul inconjurator si poate fi afectata de forme care pot obstructiona undele, cum ar fi dealuri sau cladiri. Acoperirea maxima, in camp deschis este de 6 km.

Datorita jack-ului pentru conectarea unui microfon sau a unei casti, PNI PMR R6 este compatibil cu numeroase accesorii, cum ar fi: castile cu microfon  Midland MA28-G5.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TWdSl3U9cok?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Caracteristici tehnice
Tip PMR  PMR446
Distanta de lucru
Camp deschis  ~ 6 Km
Frecventa si canale
Frecventa PMR (UHF)  446 Mhz
Canale  8 canale PMR446
Caracteristici generale
Coduri securitate  38 CTCSS, 83 DCS
Vox  Da
Ecran LCD  Da
Putere de emisie  0,5 W PMR
Alimentare  4 baterii AAA (R3)/4 acumulatori AAA (R3)/acumulator NiMh 600mAh
Greutate  90 g fara baterii
Dimensiuni (L x H x A)  65 x 195 x 85 mm
Numar pini accesorii audio  1 pin
Caracteristici speciale
Indicator de baterie descarcata  Da
Scanare canale  Da
Dual watch  Da
Roger Beep  Da
Tonuri apelare (Call)  8 sonerii selectabile
Monitorizare canale  Da
Pachetul contine
Statie radio  2 buc
Suport centura  2 bucăți
Manual de utilizare  Da
Antena  Da

Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia si activitate pe topicurile dedicate Radioamatorism, CB, si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT acest produs in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa o tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa o achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de statii si antene radio CB.

Attached Files


Edited by suport_PNI, 03 March 2016 - 12:09.


#2
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,722
  • Înscris: 29.01.2008
Cu ce se deosebesc de alte chinezarii? Ca pana acum nu am vazut nici o caracteristica speciala, doar o cifra de 6 kilometri umflata si nereala.

#3
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Puteti testa si puteti evidentia diferentele daca veti constata ca acestea sunt. Asa cum bine stiti este destul de greu sa produci un produs nou, la un pret extraordinar de mic, si cu o calitate extraordinar de mare asa cum isi doreste toata lumea. Aceste este un produs decent, la un pret accesibil, care se incadreaza in cerintele pietei pentru acest segment si anume hobby.
Tot ce s-a putut inventa in domeniul radio s-a cam inventat pana acum, iar functiile cele mai utile si cerute de piata sunt implementate in produse, tinand cont de nivelul de pret, performanta, si segmentul careia i se adreseaza, in acest caz fiind utilizarea hobby.

Astept solicitarea dumneavoastra pe PM de ce nu si pentru pentru a testa distanta maxima de comunicare de 6 km in camp deschis fara obstacole ( cred ca e bine sa amintim aici de dealuri , paduri,  interferente, bruiaje, care afecteaz ain general comunicatiile).

Cred ca parerea dumneavoastra obiectiva de dupa test, va fi mult mai utila si credibila  persoanelor care detin, sau au de gand sa cumpere un PMR ( nu neaparat de la noi ).

#4
Pekiasan

Pekiasan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,555
  • Înscris: 16.12.2011
Am primit si eu acest set in teste.
M-am jucat doar de cateva ori cu ele pana acum. Mi-au facut o prima impresie buna. Sunetul e ok, puternic si clar. Ca si distanta de comunicare... nu am folosit-o prea des ca sa ma pronunt dar se auzea f. bine  una in casa-perete de caramida iar cu cealalta eram in masina pe la vreo 500m-1km. O comparatie cu alte seturi PMR ... as zice undeva pe la mijlocul clasamentului.  

Ce s-ar putea imbunatati ar fi la fixarea clemei de prindere un mic surub care s-o tina pentru ca uneori mai ,,scapa" din lacas.

Per ansamblu sunt multumit de calitate/pret  si cu mai multe amanunte voi reveni dupa ce le voi ,,plimba" pe coclauri vara aceasta.  Chiar sunt curios la ce distanta merg in camp deschis.

#5
protecties

protecties

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,187
  • Înscris: 06.11.2008
@Pekiasan ceva concluzii? Cum se comporta in camp deschis sau pe munte?

#6
Y0samiteSam

Y0samiteSam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,240
  • Înscris: 22.04.2005
Am gasit acest produs la promotie in carrefour:  https://carrefour.ro...set-2-bucati-3/

Ma intreb oare cum se comporta la folosirea lor in masina. Iarna asta trebuie sa ducem 3 masini pana in Franta si cum distanta este destul de mare ma gandeam ca am putea utiliza aceste statii pentru a comunica intre noi. Trece timpul altfel. Acum intrebarea mea este:  a folosit cineva asemenea dispozitive in miscare, influenteaza oare cu ceva viteza de 130-140 km/h?

#7
Visatoru'

Visatoru'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 673
  • Înscris: 30.05.2006
Vezi ca la Altex este 95 de lei: http://altex.ro/stat...fara-incarcator
Eu le-am luat cu 89 de lei de BF de la Emag. Peste o saptamana am drum in afara tarii, incerc sa revin cu impresii.

Edited by Visatoru', 23 November 2016 - 14:45.


#8
Y0samiteSam

Y0samiteSam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,240
  • Înscris: 22.04.2005

View PostVisatoru, on 23 noiembrie 2016 - 14:45, said:

Vezi ca la Altex este 95 de lei: http://altex.ro/stat...fara-incarcator
Eu le-am luat cu 89 de lei de BF de la Emag. Peste o saptamana am drum in afara tarii, incerc sa revin cu impresii.

asteptam parerile...
Legat de Emag...au preturile dupa ureche. Inaintede BF erau 95 de lei, in ziua cu BF le-au redus la 89 si cand m-am uitat in urma cu 4-5 zile erau 115

#9
Visatoru'

Visatoru'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 673
  • Înscris: 30.05.2006
Salut, revin cu o opinie despre aceste statii. Dpmdv s-au comportat f. ok, si-au facut treaba. Se aud bine, nu au fost probleme de comunicare la viteze de autostrada (130 -140). Nu am facut un test de range, insa cel putin 1 km se aud fara probleme. Mai mult oricum nu am avut nevoie in scenariul cu doua masini care merg impreuna, A tinut acelasi set de baterii atat la dus cat si la intors, in total ceva mai mult de 30 de ore in care statiile au fost pornite. E drept ca nu am vorbit foarte mult, probabil conteaza si cat transmiti cu ele. Am setat un canal si un subcanal DCS la intamplare si nu am avut nici un fel de interferente.

#10
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,265
  • Înscris: 24.11.2002
Am luat si eu o pereche de statii PNI PMR R6 si le-am testat prin oras cu o statie Baofeng UV5R. Am obtinut distante de 3-3,5km in care comunicatiile se desfasurau ok printre blocuri.
Are cam toate functiile ce se pot cere de la o statie PMR: tonuri de codare si analogice CTTCS si digitale, poti monitorizat 2 canale, functia de VOX. Plasticiul din care e facut pare destul de ok, chiar daca este un galben destul de "tipator", sper sa nu se murdareasca prea usor. Imi place ca are antena destul de mare, lucru important pentru a obtine o raza de acoperire buna. Dar are si un riscul de a fi rupta, daca le folosesc in escala pe stanca Posted Image Ce ma deranjeaza la aceste statii este ca pornesc imediat ce le-am conectat bateriile.
Chiar si la pretul intreg, cred ca raportul pret/facilitati este ok. Sa vedem cat rezista ;)

#11
Kostelcotykos

Kostelcotykos

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.09.2019
Detin si eu o pereche de astfel de statii si ma declar multumit de acest produs.
Se cominica foarte bine,mie personal, culoarea nu mi-a  placut dar am trecut peste asta.

#12
Kostelcotykos

Kostelcotykos

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 05.09.2019
Revin cu o intrebare pentru suport_ pni ,ce accesorii se mai gasesc pentru aceste statii,ma refer la casti sau mai important acumulatorii m-ar interesa cel mai mult. Multumesc!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate