Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Trafo microunde

Tethering Telefon -Xbox series S ...

Boxa Portabila - buget ~1.500 RON
 Sisteme second hand

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare

Care a fost primul film din istor...
 Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?

Google Stadia se Închide

Sorin Cimpeanu și-a dat demi...
 Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.

Identificare boala vita de vie du...
 

Problema afisare pagina

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
baliosss

baliosss

    Unstoppable

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 30.01.2016
Salut. Am si eu o probema cu un amarat de site. Nu imi apare numele paginii in bara de adresa.
Adica atunci cand dau click pe "About me" de exemplu, nu imi apare  in bara "numele site-ului - about me" . Imi apare o prostie cu xxxdisplay.php?fid=

Atasez doua poze. In prima e linkul de la homepage. Toate bune acolo, nu vreau sa schimb nimic.
In poza a doua e cum imi apare cand accesez o anumita pagina. Ce trebuie sa schimb ca sa imi apara numele paginii in loc de prostia aia? Sper ca m-am facut inteles.

Ps: Daca are relevanta, site-ul lucreaza cu o baza de date si se mai pot adauga pagini in timp.

Attached Files



#2
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

View Postbaliosss, on 01 martie 2016 - 22:28, said:

Nu imi apare numele paginii in bara de adresa.
Adica atunci cand dau click pe "About me" de exemplu, nu imi apare  in bara "numele site-ului - about me" . Imi apare o prostie cu xxxdisplay.php?fid=
Pai nu are cum sa-ti apara daca linkul e cu "display.php" si nu folosesti niscaiva UrlRewrite.

#3
baliosss

baliosss

    Unstoppable

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 30.01.2016
Ok. Am mai sapat putin si am gasit ceva. Acum alta intrebare.
Unde trebuie sa pun comenzile de UrlRewrite, tinand cont ca eu am in radacina atat .htacces cat si htacces-nginx.txt? :D

Ps. N-am nici o treaba cu programarea. Am ceva timp liber si am zis sa il fructific invatand ceva si distrandu-ma in acelasi timp. :D

#4
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Depinde de arhitectura serverului, de modulele pe care le contine, de ce poti modifica etc...

#5
baliosss

baliosss

    Unstoppable

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 30.01.2016
Ok. Deci serverul e linux (Apache) si are mod_rewrite activat. Tot ce trebuie sa fac e sa modific .htacces. Problema e ca habar n-am cum. :(

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate