Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alte dimensiuni in CIV.

Renault Symbol ( Thalia I ) - mer...

Pelerinaj in Egipt
 Caut aplicatie android inregistra...

Factura Orange marita

Pentru lipsa de procedura, amana ...

[ANCOM] Toti operatorii de telefo...
 Lovitura de stat (dejucata) in Ge...

Boxe PA audio home use - nivel av...

Boxe wifi

Modem WiFi Huawei
 Recomandare scaun de birou

E mai bine sa te dai de alta nati...

Cosmin Seleși, la Pro TV, di...

The Men Who Sold the World Cup (2...
 

Router D-Link DIR-614+ - No Conectivity

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
ValenTin2016

ValenTin2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.03.2016
Bună seara, am apelat la voi în speranța de ajutor.
De aseară mi-am cumpărat un Router D-Link DIR-614+ și am încercat toate tutorialele posibile de pe internet și tot nu pot să-l fac să se conecteze la internet, de ce oare ?
Am internet de la RDS&RCS, IP Dynamic, fac setările, încerc MAC-ul dar tot degeaba...
Am făcut cum zicea în tutorial, să conectez 1 Cablu în Port 1 Modem la WAN Router și 1 Port 1 Router la Laptop, dar nu mi se conectează laptop-ul la internet.. Nici prin modem nici prin Router..
Am resetat modemul de 20 de ori, am încercat toate tutorialele de pe internet și tot nu i-am dat de cap, vă rog frumos, mă puteți ajuta și pe mine ?

Într-un final, am reușit să-i fac niște setări și după ce am dat '' Save '' mi-a picat rețeaua de internet, numai mergea.. Nici modemul și nici Router-ul..
Sunt disperat, vă rog să mă ajutați..


#2
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,409
  • Înscris: 06.01.2012
Pai daca nu iti merge pe cablu direct (din modem) ai o problema cu netul, nu cu routerul.

#3
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,545
  • Înscris: 14.10.2008
Exista DIR-614? E 615-1.

#4
ValenTin2016

ValenTin2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.03.2016
http://postimg.org/image/rlle3qjk5/ Da e DIR-614+ .. Chiar nu pot să-l fac să meargă, pot să-l conectez, îmi apare că e Wifi-ul pornit, dar nu are reţea, adică, pot să mă conectez pe Wifi, dar nu pot intra pe internet...

#5
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004

View PostValenTin2016, on 01 martie 2016 - 19:49, said:

Am internet de la RDS&RCS, IP Dynamic, fac setările, încerc MAC-ul dar tot degeaba...
1. Dar setarile pt PPPOE?
2. Posibil ca in urma incercarilor sa fi ramas agatata conexiunea RDS (in mod normal trebuie dat disconnect la vechea conexiune). Mai asteapta o jumatate de ora si mai incearca.

#6
ValenTin2016

ValenTin2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.03.2016
Învăţaţi-mă vă rog, ce trebuie să completez aici: http://192.168.0.1/ la WAN, LAN şi DHCP

#7
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,199
  • Înscris: 12.09.2005
"Am făcut cum zicea în tutorial, să conectez 1 Cablu în Port 1 Modem la WAN Router şi 1 Port 1 Router la Laptop, dar nu mi se conectează laptop-ul la internet.. Nici prin modem nici prin Router..
Am resetat modemul de 20 de ori,"

Despre ce modem vorbim?

Iti merge laptopul direct cu cablul de la RDS?(cu setarile ppoe facute in laptop)

Edited by dicdobre, 01 March 2016 - 21:09.


#8
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004
192.168.0.1 este adresa interna, nu o sa-ti vada nimeni pagina de pe routerul tau.
Pune eventual o poza.

#9
ValenTin2016

ValenTin2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.03.2016
Conectivitatea: http://postimg.org/image/j6yokv5w5/
WAN: http://postimg.org/image/pzz1h4wph/
LAN: http://postimg.org/image/bdpna2j8f/
DHCP: http://postimg.org/image/4wmmyjm15/
Date net: http://postimg.org/image/4izd17e8v/
CMD: http://postimg.org/image/ru77g1rm9/

#10
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004
Exact ce intrebam la nr. 1.
Deci, pune in pagina WAN pe PPPoE in loc de IP Dynamic si introdu acolo user si parola.
Nu mai folosi conexiunea RDS de pe laptop (adica DJ Costy). Laptop-ul lasa-l sa isi ia adresa automat de la router..

#11
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 08.05.2008

View Postradu000, on 01 martie 2016 - 20:56, said:

192.168.0.1 este adresa interna, nu o sa-ti vada nimeni pagina de pe routerul tau.
Pune eventual o poza.

nu stiu  de ce modem vorbesti .
setarile pppoe nu le faci?ca asa va merge.

bafta

Edited by cstrifu, 01 March 2016 - 21:52.


#12
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004

View Postcstrifu, on 01 martie 2016 - 21:51, said:

nu stiu  de ce modem vorbesti .
setarile pppoe nu le faci?ca asa va merge.

Ce legatura are ce ai citat cu ce ai scris???

#13
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 08.05.2008

View Postradu000, on 01 martie 2016 - 21:57, said:

Ce legatura are ce ai citat cu ce ai scris???

mai greseste omul . sau tu nu gresesti niciodata?

#14
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004
Ba da, si recunosc cand gresesc fara sa ma supar.

#15
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 08.05.2008

View Postradu000, on 01 martie 2016 - 22:07, said:

Ba da, si recunosc cand gresesc fara sa ma supar.
chiar nu sunt suparat . era doar o simpla intrebare si    deja suntem off topic .

bafta

#16
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,575
  • Înscris: 24.09.2006
De ce ai postat in categoria Enterprise?

Nici nu stiam de existenta acestui model, e la fel de rar precum mamutii in ziua de astazi.

Edited by gumball3000, 01 March 2016 - 22:31.


#17
ValenTin2016

ValenTin2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 01.03.2016

View Postradu000, on 01 martie 2016 - 21:48, said:

Exact ce intrebam la nr. 1.
Deci, pune in pagina WAN pe PPPoE in loc de IP Dynamic si introdu acolo user si parola.
Nu mai folosi conexiunea RDS de pe laptop (adica DJ Costy). Laptop-ul lasa-l sa isi ia adresa automat de la router..

Pusei, dar tot nu merge. Nu-mi dă reţea pe Router, adică nu dă net, el merge dar nu mă pot conecta pe net..

#18
radu000

radu000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 19.01.2004
In orice caz, la RDS nu o sa-ti mearga cu IP Dynamic. Trebuie PPPoE.
Incerca asa:
1. ca sa te asiguri ca conexiunea de la RDS nu e agatata, pune cablul de la DS in laptop, porneste conexiunea "DJ Costy". Daca merge internetul, opreste conexiunea (folosind butonul Disconnect). Dezactiveaz-o, ai grija sa nu se reconecteze de una singura (asta nu se foloseste cand ai router).
2. Acum pune cablul in router si seteaza ca in figura
Attached File  dir614.jpg   170.8K   12 downloads
Cloneaza MAC-ul pt siguranta.

Asta e, ar trebui sa mearga.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate