Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...
 Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Talk to Me (2022)
 Achizitie masina noua, cred.... (...

Solutie anti inghet de pus in lic...

Recomandare tigara electronica ~2...

Cupra Formentor 1.5 150 CP
 Adio permis

Ochelari de soare cu dioptrii

Gigabyte b550m ds3h & ryzen 9...

Activare Card national de sanatate

TV-ul are sunet dar NU imagine

- - - - -
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

danielwga

danielwga

New Member

• Grup: Junior Members

View Postlepetir, on 02 decembrie 2020 - 11:34, said:

Sunt o multime de magazine oline care comercializeaza led barr. O cautare cu gogu...nu cred ca am voie sa dau link-uri catre acestea. Prima data demontat panel-ul si vazut ce tip de bareta este ( cred ca este Vestel model cu 3 barete compuse A + B)
salut am deafacut tvul si am facut poze la beret daca poteti sa imi ziceti cum sa cau pe google dupa ele aici este poza https://i.ibb.co/k0t...1227-194132.jpg

tin sa menționez ca toate benzile sunt la fel

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate